2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046092 بازدید | 684498 پست

بچه ها شیاف سیکلوژست جایی میشه پیدا کرد؟

من فرتیژست گیرم اومده. خوبه آیا؟ یا آمپول پروژسترون بهتره؟

دکتر داشت آمپول تجویز میکرد که گفتم شیاف لطفا. نمیدونستم سیکلوژست گیر نمیاد.

😂😂بهش میگم منتظر نباش میگه خودم میدونم.ولی دلم براش میسوزه وقتی فهمید سرما خوردم خیلی ناراحت شد. ...

به هم دیگه روحیه بدین، ایشالا که میگیره، ایشالا بحق علی بگیره براتون... منم تو چشای شوهرم نگاه میکنم اشک تو چشام جمع میشه، درسته بد موقع بود و کوتاهی خودم بود که سرما خوردم ولی چیکار میشه کرد، الان کمتر حرص بخورم بهتره، منم عطسه و سرفه هام شروع شده، شما دارویی برا سرماخوردگی نمیخوری؟ چند روز گذشته؟ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من موندم اینا چه درسی خوندن، کجا درس خوندن آخه یعنی نمی فهمن تو 24 ساعت اولیه در این حد تحرک یه نفر ...

والاچی بگم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام من رفتم سونو گفتن به کیست ۵سانتی داری..قرص ال دی داد حالا یه ماه عقب افتاد گفت احتمالا شایدم دو ...

سلام گلم منم یه کیست داشتم، قرص ال دی یک ماه خوردم رفع شد، خداروشکر ماه بعد که پریود شدم روز دومش سونو دادم همه جی اوکی شد، و بعد داروهام و آمپولا شروع شد، نگران نباش، ایشالا خیر بوده

سلام خواهرا 

ی سوال تخصصی

سرم آی وی آی جی رو چند روز قبل انتقال تزریق کردید؟

@

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

من روز انتقالم مشخص شد دوشنبه باید انتقال بدم

عزیزم من تو ۱۴ روز انتقال که منتظر جواب آزمایشم بودم بدجور سرماخوردم نگران نباش خدا واقعا اگه چیزیو ...

آره واقعا، منم قبل انتقالمم سرما خوردم ایشالا خیر بوده و جنینا جاشون محکم میشه و مثل شما و بقیه خانمای گل این دورانو بسلامتی و دل خوش میگذرونیم. 

مرسی پریسا جان ولی من درد و سفتی سینه هام از بین رفته. همون روزای اول فقط یخورده درد داشت!

اشکال نداره همون هایی که از علایم بارداری صحبت میکنن، فکر نکن که دایمی بوده مثلا یه چند ساعت و مثلا حتی در روز یه چندبار زیر دلشون تیر میکشه، نگران نباش گلم دعا میکنیم واست ان شاالله مامان بشی، برا ما هم دعا کن...

به سلامتي عزيزم ايشالا محكم اين دفه بچسبن به دلت

فدات .انشالله

عزیزان بیاید اینجا اسماتونو بگین براتون سوره کوثر بخونم برای حاجت رواییتون😍 https://www.ninisi ...

ستاره جون منم انتقال دادم برای من و همه منتظرا هم دعا کن عزیزم

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏

سلام

بچه هاخبری از  ارمغان نیست؟!!!

@armaqhan    

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
اره به خدا راست ميگي منم دلم ميخواد فقط بگذره  با اين ترشح هايي هم كه دارم اصلا اميد ندارم به ...

محیا جون ترشحات خوب دیگ ..انشاءالله مامانی انقدر نگران نباش عزیزم امیدت به خدا باشه

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
من روز انتقالم مشخص شد دوشنبه باید انتقال بدم

آن شاالله به سلامتی مامان ثمین

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.