2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046093 بازدید | 684498 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه عزیزم گفتن خالی کن🙈

واقعا😐😐

برای من گفتن باید پر باشه مثانت..تازه اینقد معطل کردن که من داشتم میترکیدم..تازه همون لحظه انتقال یه چی رو مثانه گذاشته بودن فشار میدادن😖😖😖..

خانم دکترم گفت سعی کن خودتو کنترل کنی یه وقت ادرارت رو جنینا نریزه که خدایی نکرده از بین میرن😨

بدجور شکنجم دادن نامردا😤

چی میگی تو😤😤😤😤
اه منو 4ساعت تمام بدون حرکت نگه میدارن در شرایطی که با مثانه شدیدا پر انتقالم میدن.بعدم اصرار میکنن ...

ثمین جان این بار نهایت یه ربع بیست دقیقه بخواب

منم قصدم بود یک ساعت بخوابم ولی خیلی دستشویی داشتم، یه ربع بعد بلند شدم رفتم دستشویی راحت شدم دوباره خوابیدم😊😊😊😊🤭🤭🤭

خوشبحالتون من از تهوع شدید دمیترون خوردم و بالاخره یعد سه روز دو قاشق برنج تونستم بخورم

اینجوری شمام سخته ولی خیالت راحت تره من همش یادم میره باردارم بسکه چیزیم نیس همشم نگرانم نکنه بد باشه 

کابوس میبینم خیلی بده 

خیلی شاد نشو منو هم هربار با ویلچر میبرن تا دم ماشین. بیا اینم دومین دلیل برا منفی شدنم . اصلا بعد ...

من موندم اینا چه درسی خوندن، کجا درس خوندن

آخه یعنی نمی فهمن تو 24 ساعت اولیه در این حد تحرک یه نفر کم بشه اثرش خوب که نیست هیچ بدترم هست 

حالا پا نشی استخر بری بعد انتقال

عزیزم به جز دگزامتازون نگران بقیه موارد نباش اگر هم میتونی و چرک نداری تحمل کن با درمان خانگی خودتو ...

ممنون گلم، بی حالم و سوزش و خارش گلو و چشمو بینی و گوش دارم، گاهی سرفه و عطسه میکنم، دارم درمان خانگی میکنم، ایشالا تا فردا خوب بشم، آبریزش بینی هم دارم، خدا بدادم برسه، ایشالا بخیر بگذره

آزمایش های مربوط به آندومتریوز هست گلم عزیزم اگر دو بار منفی شدی تکلیف آندومتریوزت رو حتما حتما روش ...

بعد یه سال میخوام دوباره انتقال بدم،یعنی میگی ممکنه کیستم بدخیم باشه؟من به دکترم گفتم لاپاراسکوپی کنم گفت چون یکبار عمل کیست انجام دادی و ذخیره تخمک کمه نمیتونم عملت کنم بهتره ای وی اف بشی که اونم تو چهار ماه دو بار انتقال دادم و نشد.

خدارو شکر که شما جواب گرفتی تورو خدا واسه منم دعا کن من خیلی استرسیم

خدایا خودت نگهدار فرزند کوچکم باش..برا سلامتیه خانواده ام یه صلوات مهمونم کنین.
تا الان شما واسه همه آیت الکرسی خوندید گلم الان منم براتون آیت الکرسی خوندم انشأالله که انتقالتون مث ...

قربونت برم بهار جون  ..مرسی عزیزم خیلی محتاج دعا هستم ..انشاءالله شما هم خیلی زود مامان بشی آمین

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
ثمین جان این بار نهایت یه ربع بیست دقیقه بخواب منم قصدم بود یک ساعت بخوابم ولی خیلی دستشویی داشتم، ...

خواهر ی سوال

دکتر زرنانی برام سرم ای وی ای جی نوشته .هربار ۲۵mg .این یعنی هرماه پنج تا باید بزنم؟چون فکر کنم ۵باشه دز سرم؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
بعد یه سال میخوام دوباره انتقال بدم،یعنی میگی ممکنه کیستم بدخیم باشه؟من به دکترم گفتم لاپاراسکوپی کن ...

نه گلم چرا بدخیم!!!! 

منظور از تومور مارکر اینه که شاید لازم به عمل مجدد باشه 

عزیزم به خدا عین خواهرم می مونی، دلم نمیاد تند تند انتقال بدی بدون بررسی

آزمایش های ایمنی و انعقادی هم برو پیش متخصص خون یا ایمونولوژیست، حتما مینویسه

دیگه لازم نیست منت دکتر زنان رو بکشی، خیلی شرایط خوب شده واسه این جور بررسی ها

اینجوری شمام سخته ولی خیالت راحت تره من همش یادم میره باردارم بسکه چیزیم نیس همشم نگرانم نکنه بد باش ...

عزیزم نه بخدا خیلی بده

من ببخشید عپق میزنم انقدر فشار به نافم میاد

دیگه امروز دمیترون خوردم

دیشب سرم زدم

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
انشالله که به سلامت این دوران رو بگذرونیم ❤❤❤

مریم جون مبارک باشه عزیزم ..شما هم هیچ علایمی نداشتین بعد اننتقال؟حالت پریودی یا تیر کشیدن دل؟؟

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
واقعا😐😐 برای من گفتن باید پر باشه مثانت..تازه اینقد معطل کردن که من داشتم میترکیدم..تازه همون لحظ ...

ااا

نه بمن گفتن برو دیتشویی قبلشم ی کرم کوچولو دادن رکتال گفتن بذار و برو داخل

همین

تیکر تولد چهار سالگی پسرم