2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046094 بازدید | 684498 پست
سلام دوستان یه سوال داشتم من دکترم تازه بهم گفته باید ای وی اف بشم بعد از ۳ بار ای یو ای ناموفق.یه ...

عزیزم اصلا نمیشه حدس زد 

ممکنه سیکل کوتاه یا بلند پانکچر داشته باشی

ممکنه هایپر بشی یا شرایط رحمت مناسب ivf نباشه و انتقال فریز بگن دو تا سه ماه بعد. تازه سیکل انتقال ممکنه کوتاه یا بلند باشه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام نمیدونم منو میشناسید بعضیاتون یا نه میخاسم ی چیزی براتون تعریف کنم شاید مرهمی ب اون دل پر ا ...

عزیزم چه قدر عالی 😍😍😍😍ان شاالله خدا نگهش داره برات، خدا رو شکر هزاران بار

خدا خیرت بده گفتی 

سلام نمیدونم منو میشناسید بعضیاتون یا نه میخاسم ی چیزی براتون تعریف کنم شاید مرهمی ب اون دل پر ا ...

عزیزم...خیلی قشنگ بود..اونجاش که گفتی یه هفته عقب انداختی جا خوردم..خدا خیلی نسبت به بنده هاش دلسوزه..این ماییم که همیشه طلب داریم فکر میکنیم دوسمون نداره یا نمیبینتمون

ان شالله به خوشی و سلامتی به دنیاش بیاری عزیزم

چی میگی تو😤😤😤😤
حالا دکتر من چون کم پروژسترون داده من استرس گرفتم کم نباشه

امپول داری یا شیاف؟

استرس نداشته باش عزیزم.به نظرم هرچقدر کم دارو بدن خیلی بهتره.

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
عزیزم شبی یکی دارم اگر طول سرویکس ت چک شده با مشورت دکتر میتونی شبی یکیش کنی

طول سرویکس رو تو سونو ان تی هم چک میکنن؟من ندیدم نوشته باشه تو برگه سونو 🤔

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
اصفهان،نمیخوام اذیتش کنم برآزما یش دادن.حالا میخوام این دفعه بزارم جنینا بلاست بشند

آره عزیزم بهترین کار همینه، برای من تا الان بلاست نشدنو با این حال برام انتقال دادن به امید اینکه داخل رحمم رشد کنن که هربارم منفی شدم سریه بعد که چهارمین بارم میشه هم دکترم هم جنین شناس گفتن فقط بلاست اگه نشد انتقال نمیدن دیگه

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
من موندم اینا چه درسی خوندن، کجا درس خوندن آخه یعنی نمی فهمن تو 24 ساعت اولیه در این حد تحرک یه نفر ...

عزیزم من هر بار زیاد میخوابیدم اما اینبار بعد ۲۰ دقه پاشدم دسشویی هم رفتم و بعدشم مهمونی رفتم و اینا فقط فشار نیارین وگرنه من هر بار استراحت مطلق بودم کلا متفی شدم💙

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
سلام گلم، درد گرفتن و سفت شدن سینه هم میتونه از عوارض آمپول و شیاف باشه و هم میتونه به خاطر این باشه ...

مرسی پریسا جان

ولی من درد و سفتی سینه هام از بین رفته. همون روزای اول فقط یخورده درد داشت!

یعنی الان من باید چیکار کنم؟؟🥺🥺 الان ماه پنجم هستم یدوفولیکمم دیشب تموم شد از امشب باید چی بخورم ...

پره ناتال میخوری؟ ب نظرم همون خوبه تا بری پیش دکترت.

یک قلویی دیگه درسته؟

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار