2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046092 بازدید | 684498 پست

سلام خانما

امروز روز ۳ انتقالمه

یکم زیر دلم یه مدلیه،یعنی یه جوریه و انگار سفت شده و سنگین ،راه میرم میترسم چون اصلا نمیتونم حتی شکمم رو بدم تو.

اینا طبیعیه؟

همش کمر درد دارم و سینه هام هم خیلی درد میکنه، روز سوم انتقال طبیعیه؟ یا علائم پریودیه😭😢

والا دوستانی که انجام دادن بیان بگن ممنون میشم چون منم نمیدونم از خون میشه فهمید روی اسپرم مستقیما ا ...

زینبی جان برا شوهر من هم azfو هم کاریوتایپ آزمایش خون بود .آخه اون موقع اسپرم چندانی نداشت فوقش ۴ یا ۵ دونه اسپرم داشت

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانما امروز روز ۳ انتقالمه یکم زیر دلم یه مدلیه،یعنی یه جوریه و انگار سفت شده و سنگین ،راه می ...

ببین روز ۳ انتقال خیلی زوده دنبال علائم نباش .فوقش از روز ۱۰ ۱۱ علائم شروع میشه حالا برا بعضی ها شاید اونم نباشه 

خدای مهربونم شکرررررت .
سلام خانما امروز روز ۳ انتقالمه یکم زیر دلم یه مدلیه،یعنی یه جوریه و انگار سفت شده و سنگین ،راه می ...

داره ي ني ني کوچولو فضول پا ميزاره تو دلن

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
چقد زود بهتون وقت دادن.ما اولین بار که رفتیم گفتن الان نوبتتون نمیشه برین دوماه بعد بیاین.شوهرم کلی ...

نمی دونم حالا ایندفعه چون وقت نمی خواستم زود دادن دفعه دیگه خدا بخیر کنه😁😁

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
یعنی چه مدلی گلم بیشتر توضیح میدی؟ 

از اول دی شروع کردیم به نیت کسی که اونروز نوبتش بود خوندیم ،ما چهل نفریم ، یعنی ۴۰ تا حدیث کسا در روز به نیت یکنفر خونده میشه

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘

بچه ها اون دوستم که گفتم شکمش ورم کرده بود و پا درد داشت جواب ازمایشش مثبت شده خداروشکر ،رفته جواب بگیره آزمایشگاهیه بهش گفته ازمایشت تخصصیه یعنی خارج از رحم هم باشه مشخص میشه ، ولی این جواب آزمایشش فقط تیتر بتاست ،یعنی چی ؟منظورش چی بوده؟

عزیزم منم چون ظرفیت تکمیل شده بود خودم دارم میخونم همزمان با شما

قبول باشه گلم ،الهی که خیلی زود دلت شاد بشه ،امروز جواب دوستم مثبت بود از خوشحالی گریه کردم ،الهی که این لحظه های شاد بزودی قسمتتون بشه

پريود ميشي ؟ يه خانومي ذخيره تخمدانش کم بود خيلي کم که دکتر گفته بود احتمالا ياعسه بشي ولي حامله شدا ...

نه نمیشم

من کاملا سالم بودم.

نزدیک ۲ ساله تخمدان هام استپ کردن

یه دکتری گفت یه جور سکته اس

برای من تقریبا صفره عزیزم

۰.۰۱

اما دکتر طب ایرانی میگفت یائسگی تو سن شما معنی نداره و اندازه تخمدان ها و رحمت به یائسه ها نمیخوره . فقط بدنت استپ کرده که باید فعالش کرد

من ۳۴ سالمه

نمیخوام دیگه صبر کنم

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ
سلام من رفتم سونو گفتن به کیست ۵سانتی داری..قرص ال دی داد حالا یه ماه عقب افتاد گفت احتمالا شایدم دو ...

اشکال نداره عزیزم حکمتی داره من و ببین منتظر یه پریودم تازه همیشه منظم بودم‌نمیاد کارم طول کشید الکی ولی حتما حکمتیه

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
اندازه گیری  عمق رحم چجوریه؟گفتن باید انجام بدی؟

معمولا به همه میگن.منم انجام دادم.یه پک داره از داروخونه مییخری که یه وسیله است که باش دهانه واژنتو باز میکنه و یه چیزی مثل خط کش(مثال بهتری براش پیدا نکردم) که باریکه .اونو میفرستن داخل واژنت و از اون طریق طول رحمت رو اندازه میگیرن.برا من که درد شدید پریودی داشت ولی قابل تحمل بود

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.