2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
عزیزم من فکر کردم گروه تلگرام یا واتساب رو میگی ک برام جای سوال بود  من دیده بودم ک تو نی نی س ...

ممنون از توجهت.با مطب که تماس گرفتم.فقط خواستم جواب سوال شمارو بدم.

عزیزم همون درمان خانگی بهترین راه هست  عفونت باید ببخشید سبز غلیظ باشه🙈🙈🙈 آویشن نخور تداخل ...

ممنون زینب جون.خوب شد گفتی .دیشب جوشونده آویشن و پونه و نعنا خوردم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پره ناتال میخوری؟ ب نظرم همون خوبه تا بری پیش دکترت. یک قلویی دیگه درسته؟

بله یه قلوئه

یعنی برم پره ناتال بخرم؟؟

چرا هر دکتری یه چیز تجویز میکنه😩😩

یکی میگفت فرودین جدیدا دکترا میدن(اسید فولیک و اهن و ویتامین سی توشه)

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
بله یه قلوئه یعنی برم پره ناتال بخرم؟؟ چرا هر دکتری یه چیز تجویز میکنه😩😩 یکی میگفت فرودین جدیدا ...

والا اینجا بیشتر دیدم پره ناتال میخورن.

معدودا ک مثل من دکترشون اسید فولیک میده.

تازه من هردو رو دارم.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
عزیزم چه قدر عالی 😍😍😍😍ان شاالله خدا نگهش داره برات، خدا رو شکر هزاران بار خدا خیرت بده گفتی&nbs ...

ببخشید، میگم من بسختی تونستم پیش دکتر غدد خودم فردا نوبت بگیرم، تی اس اچم 3،15 بوده، ولی دکتر زنانی که میرم پیشش میگفت مشکلی نیست ایشالا مثبت بشه دارو میدم. مطمعنن برام قرص میده، بعدش این قرصه بد نیست که شروع کنم بخوردنش چون روز بعدش یعنی 5 شنبه به امید خدا انتقال دارم. 

نه منظورم اینه باردار شدیم دیگه مابقی که اضاف میمونه  دور میندازن اهدا میکنن ؟؟

خب منم گفتم اگه هزینه سالانه رو نپردازی همون کاری که شما تو قرارداد علامت زدی میکنن.مثلا ما تو قرداد گزینه اهدا جنین رو علامت زدیم.اگه یوقت دیگه نخوایمشون اونا رومیدن به کسایی که جنین اهدایی میخوان

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
ممنون از راهنماییت آره تماس گرفتم بهم گفتن ویزیت اول حتما باشوهرت بهم واسه هفته دیگه وقت داد ولی گفت ...

چقد زود بهتون وقت دادن.ما اولین بار که رفتیم گفتن الان نوبتتون نمیشه برین دوماه بعد بیاین.شوهرم کلی حرف زدباهاشون  تا قبول کردن همون روز بهمون وقت بدن.کلا شوهر من حرف نه و نمیشه رو نمیتونه قبول کنه

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
سلام به همگی خانوما من روز ۸ انقالم هست (خود روز انتقال هم در نظر گرفتم). ۲ روزی میشه که درد و سفتی ...

سارا جان سینه درد اتفاقا علامت خیلی خوبیها..انشاءالله مامان شدی برات آیت الکرسی خوندم ..حتما مثبت میشی عزیزم

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
عزیزم...خیلی قشنگ بود..اونجاش که گفتی یه هفته عقب انداختی جا خوردم..خدا خیلی نسبت به بنده هاش دلسوزه ...

قربونت برم عزیزم

دقیقا خدا خیلی بزرگه با کمی صبر و توکل میتونیم ب همه ارزوهامون برسیم🙏

نا امید نشی ها...ولی من از روز دهم تا دوازدهمم خیلی به کندی میگذشت..یعنی شب که میشد میگفتم سریع برم ...

اره به خدا راست ميگي

منم دلم ميخواد فقط بگذره 

با اين ترشح هايي هم كه دارم اصلا اميد ندارم به مثبتي

واقعا ناراحتم

سلام، خوبی، وضعیتت چطوره؟ بهتر شدی؟ 

سلام 

مرسی ممنونم🌺🌺

خوب نیستم‌. زیاد سرفه و عطسه میکنم.فک نکنم چیزی از جنینا باقی مونده باشه.شوهرم میگه من ک دستامو تا آرنج شستم🤣

فعلا تو خلائ سیر میکنم هیچ حسی ندارم😐