2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046092 بازدید | 684498 پست
سلام  مرسی ممنونم🌺🌺 خوب نیستم‌. زیاد سرفه و عطسه میکنم.فک نکنم چیزی از جنینا باقی مونده باش ...

ایشالا که برات میگیرن، خدا خودش کمکون کنه... 

خیلی باحال گفت شوهرم، کلی خندیدم🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣.... ایشالا بزودی خوب بشی🙏... میگم بخاطر سرفه و عطسه انتقالت با بیهوشی بود؟ 

سارا جان سینه درد اتفاقا علامت خیلی خوبیها..انشاءالله مامان شدی برات آیت الکرسی خوندم ..حتما مثبت می ...

نه میگم که سینه دردم افتاده ۲ روزه. 

بوده کسی بعد انتقال سینه درد داشته بوده و بعد چند روز از بین رفته باشه؟

آخه من هر ماه سینه دردم از بین میره و چند روز بعدش پریود میشم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂😂بهش میگم منتظر نباش میگه خودم میدونم.ولی دلم براش میسوزه وقتی فهمید سرما خوردم خیلی ناراحت شد.

سرفه و عطسه هام یه روز بعد انتقال شروع شد

فعلا بیخیالی طی میکنم.استرس هم ندارم😐.هرچی خدا بخواد.

والا اینجا بیشتر دیدم پره ناتال میخورن. معدودا ک مثل من دکترشون اسید فولیک میده. تازه من هردو رو د ...

داروخونه هم میگه هرچی دکترت گفته همونو باید بخوری

یعنی کمک هم نمیکنن که بدونم اینجا تو ماه پنج چی میخورن😕

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
نه میگم که سینه دردم افتاده ۲ روزه.  بوده کسی بعد انتقال سینه درد داشته بوده و بعد چند روز از ...

نمیشه به این توجه کرد

چون مصرف پروژسترون هم باعث سینه درد میشه

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
به پزشک بگو به مانا هم بگو برات از دکتر بپرسه خیلی هم تاکید کن در مورد الونوا هم بپرس

زینب جان دیگه قبل اینکه جواب بدین نوبتم رسید.به پزشک سونوگرافی گفتم که سال پیش با گونال ۷ تا تخمک داشتم.و پیورگانم بهش پیشنهاد دادم.گفت هردوشون خوبه ولی پیدا نمیشن.اگه فکر میکنی میتونی پیدا کنی بنویسم.دو تا نسخه برام نوشتن.چندتا داروخانه و اطلاعات دارویی و اینا رفتم آخرش فقط پیورگان رو از هلال احمر پیدا کردم.گونال که کلا هیچ جا نبود.بهم گفتن پودر و آب باشه سه تا پودر.قلمی گونال یا پیورگان ۷۵ واحد باشه ۲۲۵ واحد.پیورگان ۱۲ تا دادن که همش ویال حاوی محلول تزریقی ۷۵ واحد هست.پس سه تاشو باید بکشم به سرنگ و تزریق کنم.نه؟

خدایا شکرت  

سلام من رفتم سونو گفتن به کیست ۵سانتی داری..قرص ال دی داد حالا یه ماه عقب افتاد گفت احتمالا شایدم دوماه بخوری

دیدید ترسم بی مورد نبود هی میگفتم خداکنه کیست نداشته باشم😔😣

اگه کسی اینجوربوده راهنماییم کنه چی بخورم کیست رفع شه...

احتمالا میکرو بیفته بعد عید اینجورکه بوش میاد😔

من میخواستم برای عید بارداربشم دیگه حرفی نشنوم

چرا تخمدانای من کیست سازن....یه باربخاطرکیست عمل کردم ازچیه که کیست میزنه؟به ماما میگم میگه برو ازتخمدانات بپرس☹

@تورک_آنا      

@Setare631      

@زینبی_بابا      

خواسته هایت راکه به خداگفتی به او اعتماد کن 👈که خدا جز خیر برایت نمیخواهد👉🌷الهی به رقیه🌷دخترم همه دنیامی👧🏻😍❤👩‍👧الهی هرکی منتظره خدا بزودی دلشو شاد کنه💚
😂😂بهش میگم منتظر نباش میگه خودم میدونم.ولی دلم براش میسوزه وقتی فهمید سرما خوردم خیلی ناراحت شد. ...

عزیزم من تو ۱۴ روز انتقال که منتظر جواب آزمایشم بودم بدجور سرماخوردم نگران نباش خدا واقعا اگه چیزیو بخواد نشد نداره

سلام دوستان راجب انتقال جنين با روش چسب چيزي شنيديد؟@زينبي -بابا

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 

اندازه گیری  عمق رحم چجوریه؟گفتن باید انجام بدی؟

خواسته هایت راکه به خداگفتی به او اعتماد کن 👈که خدا جز خیر برایت نمیخواهد👉🌷الهی به رقیه🌷دخترم همه دنیامی👧🏻😍❤👩‍👧الهی هرکی منتظره خدا بزودی دلشو شاد کنه💚

سلام به همه دوستان

از ماه ۹ شروع کردم به خوندن حدودا ۱۵۰ صفحه خوندم اما چقدر حرف دزدین ۱ ماهه بیشتر از ۶۰۰ صفحه   دیگه ادامه ندادم

خانم ها من تازه تونستم همسرم را راضی کنم که وارد مراحل آی وی اف بشیم و چند روز دیگه بیمارستان صارم وقت دارم. با دکتر صادقی 

هر چی اینجا خوندم کسی را شبیه خودم ندیدم.

من از نظر پزشکی یائسه شدم. یک سال زیر نظر طب ایرانی بودم که نتیجه بخش نبود البته تغییراتی حاصل شد اما نه در حد معقول

فک میکنم با توجه به ذخیره ۰.۰۱  حتما نیاز به تخمک اهدایی دارم. که البته این خودش مسئله کوچیکی نیست

میخوام راهنماییم کنید کسی با شرایط من امکانش هست از تخمک خودش با دارو و آمپول بتونه استفاده کنه

اینم بگم که حکیم طب ایرانی که زیر نظرش بودم چند ماه یکباررمیگفت سونو بدم . دفعه اخر فولیکول های ریز داشتم . اون دکتر هنوز امید داره بهم و میگه همین که از فولیکول صفر به اینجا رسیدیم موفقیته و باید فولیکول ها را تقویت کرد اما من میترسم از بالا رفتن سنم و اینکه هنوز پریود نشدم. میترسم رحمم هم جمع بشه و اون را هم از دست بدم

دیگه همسرم را راضی کردم که بریم سراغ آی وی اف

اگر کسی چیزی میدونه لطفا کمکم کنه

اگر کسی شرایط مشابه من داشته و نتیجه گرفته ممنون میشم بهم اطلاعات بده

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ
داروخونه هم میگه هرچی دکترت گفته همونو باید بخوری یعنی کمک هم نمیکنن که بدونم اینجا تو ماه پنج چی م ...

من بارداری قبلیم تا ۳ ماهگی فولیک داشتم.از قبل بارداری هم بود البته‌

بعدش شد مولتی و آهن و کلسیم.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
سلام به همه دوستان از ماه ۹ شروع کردم به خوندن حدودا ۱۵۰ صفحه خوندم اما چقدر حرف دزدین ۱ ماهه بی ...

پريود ميشي ؟ يه خانومي ذخيره تخمدانش کم بود خيلي کم که دکتر گفته بود احتمالا ياعسه بشي ولي حامله شداسمشو نميدونم کي بود

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون