2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046064 بازدید | 684498 پست
سلام دوستان من هم روز ششش انتقال هستم برای اولین بار اگه راهنمایی با کاری هست که کمکم میکنه ممنون می ...

سلام عزیزم به سلامتی 

اول از همه آرامش

مایعات زیاد

میوه در حجم خوب

جلوگیری از یبوست و تقلید نکردن از تغذیه بقیه

خوردن غذاهای مقوی مثل ماهیچه و تخم مرغ

داشتن روال زندگی عادی و عدم استراحت مطلق

کلا ما عجیب و غریب نکن 😉 😉 😉 😉 

ان شاالله که مامان شدی 

دکتر نگفته بهت چه روزی بری سونو؟ این بتاهه آدمو گیج میکنه..همون سونو دیگه مشخص میشه یه قل هست یا دو ...

مرکز گفت سه هفته بعد انتقال برو پیش دکترت اما من فقط تا پس فردا دارو دارم دکترم فردا هست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آزمایش های مربوط به آندومتریوز هست گلم عزیزم اگر دو بار منفی شدی تکلیف آندومتریوزت رو حتما حتما روش ...

زینب جون از کجا فهمیدین آندومتریوز دارین ؟؟آیا علائم داره یا نع؟؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
زینب جون از کجا فهمیدین آندومتریوز دارین ؟؟آیا علائم داره یا نع؟؟

والا همیشه دل درد پریودی داشتم،خودم رفتم پیش پادمهر معاینه کرد، گفت کف لگنت ندول داری

سونو نوشت و آز تومور مارکر 

تو سونو کلی چسبندگی کشف شد و کیست آندومتریوما 

ولی آز تومور مارکر نرمال بود

آندو گرید 3 

مرکز گفت سه هفته بعد انتقال برو پیش دکترت اما من فقط تا پس فردا دارو دارم دکترم فردا هست

تقریبا سه هفته شده دیگه؟

مگه نه 16آذربودی؟؟یا با یکی دیگه قاطی کردم😐

چی میگی تو😤😤😤😤
سلام به همگی خانوما من روز ۸ انقالم هست (خود روز انتقال هم در نظر گرفتم). ۲ روزی میشه که درد و سفتی ...

سلام گلم، درد گرفتن و سفت شدن سینه هم میتونه از عوارض آمپول و شیاف باشه و هم میتونه به خاطر این باشه که کوچولوهات چسبیدن به دلت که به احتمال زیاد هم همینطوره، و اینکه تا اونجایی که میدونم تا وقتی آمپول یا شیاف پروژسترون قطع نشده خبری از پری نیست ( من و خیلی از دوستان) ولی بودن کسانی که( اندک) حتی زودتر از موعد هم پریود شدن! 

گلم بهتره به اینا فکر نکنی چون هنوز یه هفته دیگه داری ،هیچ وقت علایم گویای جواب مثبت یا منفی نیست، مثبت فکر کن مثبت میشی

راستش یدوفولیک رو ک ب من قبلدانتقال گفتن نخور. فقط اسید فولیک. قبل از بارداری و تا ۱۲ هفته میخوردم. ...

یعنی الان من باید چیکار کنم؟؟🥺🥺

الان ماه پنجم هستم یدوفولیکمم دیشب تموم شد

از امشب باید چی بخورم؟؟

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
بچه ها من امروز جایی دعوتم تقریبا ۲۰ تا پله داره قبلا هماتوم داشتم الان بهترم  ضرری نداره پله ...

اگر الان خوب شدی مشکلی نداره ولی یواش برو

هر پله یه صلوات مثلا بفرست، بعد پله بعدی، اصلا متوجه نمیشی این جوری پله رفتی

پایین اومدن هم همین طور 

کپسول ژنوفیلوس خیلی عالی واژینال هست دکتر به من داد گفت تا چندماه دیگه عفونت نمیاد سراغت  شو ...

خدا خیرت بده واسه منم همین ژئوفیلوس نوشت و چند قلم داروی دیگه، بعدش چشم نکنم دیگه نه عفونت قارچی گرفتم نه ادراری

کرن بری هم خوردم عالی بود

اسمش یادم رفته بود🙈🙈🙈

خانوما من همش ضعف دارم،الان شام میخورم نیم ساعت بعدش گشنمه انگار ساعت هاست چیزی نخوردم.کیا اینجوری ب ...

وای منم اینطوریم.اصلا گرسنمم میشه اینقدر بد اخلاق و بی حوصله میشم که نگو.سوزش معدم فقط با غذا خوردن خوب میشه

خدایا شکرت.ازت میخوام همونطوری که دل ما رو با یه تو دلی شاد کردی دل همه آرزومندها رو شاد کنی‌.