2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
بچه ها جون برای انتقال باید ناشتا بریم یا صبحونه بخوریم؟ مرکز هیچی نگفت نه گفت بخور نه گفت نخور نه گ ...

بله عزیزم صبحانه ی کامل باید بخوری، پانکچر باید ناشتا باشی

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم خیلی نگران این موضوع هستم این داروها همه کیست ها و توده های بدن رو فعال میکنه من که سینه هام فیب ...

ایشالا که بزرگ نشن.مجبوریم.فقط باید امید به نتیجه + داشته باشیم.

فدات....  آره بزرگ دارن میشن.....  پسرم هزار ماشالله رو در و دیواره....  دخترم هم ...

ای جان دلم خدارو صدهزار مرتبه شکر♥️

الهی این لحظه های قشنگ قسمت همه بشه 

هر کی در ارزوی بچه س صاحب فرزند بشه 

الهی امین🌹🙏🏽

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم

سلام خانوما کسی هست بدونه امپول پرولوتون توی تهران کجا میشه گیر اورد؟

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
مراکز سونو داپلر بهتره بری که دقت بالا دارن اگه پریود باشی آندومتر رو نازک میزنه

زینب جان من اومدم رویان.برام از سونوگرافی وقت دادن.حالا داروهایی که میگفتین مثل پیورگان و..باید به کی بگم!؟به پزشکی که سونو میکنه یا به نرسی که داروهارو مینویسه؟

خدایا شکرت  
سلام خانوما کسی هست بدونه امپول پرولوتون توی تهران کجا میشه گیر اورد؟

سلام عزیزم.خدا دردونت رو برات نگهداره.ماشالا خیلی ناااااازه...من یک ماه پیش مطب طرازی بودم یکی از بیماراش اومد بهش گفت تهرانو زیر و رو کردم پرولوتون پیدا نکردم حتی داروخونه ی سپاه هم رفته بود.دکتر هم گفت ظاهرا نیست دیگه.متاسفانه نایاب شده.

اره عزیزم نمیشه نری اخه من میگم فعلا نمیخوایم  ولی جدیدا میگم توفکرشم خداکنه میکرو جواب بده خ ...

بمیرم خواهری هممون هم دردیم..مخصوصا وقتی جلوی همه دعا میکنن همه با ترحم نگاه میکنن😤😤

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
بچه ها ممنونم من استراحت کردم بعد زنگ زدم ماما مامانم و اورژانس نیکان  توضیح دادم که خون ...

عزیزم استراحت زیاد کن تو رو خدا ..خدا براتون حفظش کنه و مواظبش باشه ..برای سلامتی نی نی نازت آیت الکرسی خوندم

سلام.من امروز روز 17 انتقال هستم و خدا رو شکر مثبت بوده.درد مبهم  کشاله ران راست دارم این خطرنا ...

مبارک عزیزم ..خدا رو شکر ..انشاءالله هشت ماه دیگ سالم بیاد بغلت..ما منتظرا رو هم دعا کن