2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046093 بازدید | 684498 پست
سلام عزیزم.ممنون. من ۱۲ هفته و ۵ روز رفتم. نه نگفت. گفت اصلا نمیگیم توی این زمان. هفته بعدش یه جا ...

مرجان جون ایشالا قلبشون 120 سال با سلامتی و افتخار برات بتپه....خداروشکر که خدا دو تا بچه ی سالم بهت داده.امیدوارم نصیب هممون بشه.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم ببین از امروز شروع کن روزی یکی دو تا سفیده تخم مرغ آب پز بخور....  آب زیاد بخور....  ...

آنا جون این رژیم پروتیین فقط از هایپر شدن جلوگیری میکنه؟من سری قبل بعد از پانکچر یه پولیپ توی رحمم ایجاد شد و دکترم گفت اگه خارج سیکل ivf بودی کاریش نداشتیم ولی برای انتقال ریسک نمیکنم و هیستروسکوپیت میکنم.من قبلا سابقه ی هیچ مشکل رحمی نداشتم و فکر میکنم این پولیپ بخاطر داروها اومد.راهی هست که از ایجاد پولیپ یا عوارض دیگه ی داروهای قبل از پانکچر جلوگیری کرد؟

دوستای عزیز اگر کسی تجربه ایی داره بگه...دیگه نمیتونم صبر کنم برای یه عمل دیگه (خدا نکرده)و بعدش انتقال بدم.

از من پرسید سقطا چجوری بوده بتات تا چقدر میرفت بالا که بهش گفتم فقط سرم داد یکی بهم گفت سرخود پردنی ...

عزیزم اصلا سر خود نخور چون تایم خوردن دارو متفاوته که بهتره دکتر تصمیم بگیره مثلا اونطور که یادمه دو سه روز مونده به انتقال واسه من قطع میکرد بعدش ۳ روز بد انتقال شروع میکرد

اره منم شنیدم که زیادیشم خوب نیست.دوستم بامنه و دوقلو داره،دکترش قطع کرد پروژسترونشو یه هفته پیش.. ...

خانومی منم تو هفته های ۱۱ ۱۲ لک و جوش زدم فک گردم سرخک گرفتم بعد خودبخود رفع شد شاید از شیاف نباشه

اره منم شنیدم که زیادیشم خوب نیست.دوستم بامنه و دوقلو داره،دکترش قطع کرد پروژسترونشو یه هفته پیش.. ...

منم تو هفته ۱۶ با وجود لک بینی آمپولم رو قطع کرد شیاف رو هم فقط شبا دارم

دوستان سلام من ازخواب پاشدم اصلا تهوع نداشتم میگم نکنه اتفاقی افتاده چون دیروز داشتم بعدشم الان  ک پروژسترون زدم تهوع گرفتم

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
سلام عزیزم..ممنون از احوالپرسیت گلم...آره شکر خدا یکم بهترم..یکم فقط😄  ان شاء الله قسمت همه ت ...

الهی شکر همش به فکرت بودم مامان مهربون پر تلاش 

ایشالله عزیزم ممنون از لطفت 

ایشالله شما هم ادامه بارداریت شیرین و راحت باشه

عروس كوچولو بهتري ايشالله؟ ديروز نگرانت شديم

اره هزیزم بهترم

باز الان زنگ زدم مطب دوفاستونو شیاف رو گفت جای ۱۲ ساعت ۸ساعته مصرف کن 

گفتن تا خون تازه ندیدی نگران نباش

مرسی از احوالپرسیت عزیزم

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
آهان، فقط اگر چرک سبز هست، وگرنه اصلا نیازی به آنتی بیوتیک نیست باید دوره اش بگذره

زینب جون من امروز اولین روزیه که میخوام تزریقامو شروع کنم.یه خورده سرفه میکنم و فکر کنم گلوم عفونت داره (ترشحش رنگی نیست خیلی).به نظر شما برم دکتر و انتی بیوتیک بگیرم؟اگر آنتی بیوتیک و داروهای دیگه بگیرم باعث نمیشه که تخمکهام بی کیفیت بشن و یا آسیب ببینن؟یا اینکه اگه نرم دکتر این عفونته بهشون آسیب بزنه؟یا اینکه اصلا دکتر نرم و درمان خانگی و گیاهی کنم با جوشونده آویشن ..پونه...آب میوه و نوشیدنی گرم و سوپ؟

آنا جون این رژیم پروتیین فقط از هایپر شدن جلوگیری میکنه؟من سری قبل بعد از پانکچر یه پولیپ توی رحمم ا ...

منم خیلی نگران این موضوع هستم این داروها همه کیست ها و توده های بدن رو فعال میکنه من که سینه هام فیبرو کیستیک هست از وقتی استرادیول می خورم درد گرفته خدا می دونه اون تو چه خبره امیدوارم کیستها و میموم و اینجور چیزامون ایجاد یا بزرگ نشن