2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046093 بازدید | 684498 پست
من میخام عزیزم

عزیزم درخواست دوستیم و قبول کن برام پیام بزار که ادرس بدم 🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه بابا مال منم وول میخوره😁😁ببین به رون پات بزن و با دو انگشت بالا بیار بعد بزن اصلا درد نداره من ...

جدا؟ دکتر گفت اثرش دور ناف بیشتره.

میپرسم باز.و امتحان میکنم. ممنون

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
ارامش جان شما سرم هم داشتين؟ يا فقط پرد؟

اره اینبار اولین بار بود سرم زدم ۲تا قبل انتقال۳روز قبل

و ۲تا هم وقتی مثبت شدم🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
جدا؟ دکتر گفت اثرش دور ناف بیشتره. میپرسم باز.و امتحان میکنم. ممنون

منم این سری شکمم کبود شد یه بار زدم روی رونم چقدر خوب بود اصلا درد نداشت ولی خب متاسفانه منفی شدم ادامه نداشت دیگه😶

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
بچه ها ممنونم من استراحت کردم بعد زنگ زدم ماما مامانم و اورژانس نیکان  توضیح دادم که خون ...

چرا تو این الودگی میری بیرون🤔🤔🤔🤔افرین دیگه نرو فقط تو خونه باش تا بچمون سفت شه😗😗😗😗

اسپرین ندارم گلم راستش قطع شد ولی حتمن دفعه بعد رکتال میذارم از دکتر پرسیدم تایید کرد واژینال ...

منم تا وقتی لک داشتم واژینال بود اما دیگه رکتال گذاشتم از وقتی خونریزی پیدا کردم و دیگه تا اخر رکتال بود🌷🌷🌷🌷

جدا؟ دکتر گفت اثرش دور ناف بیشتره. میپرسم باز.و امتحان میکنم. ممنون

من به جز ماه اول چون کسی نمیدونه و ممکن بگن ببینم شکمت و که تا حالا هزار نفر گفتن و دیدن😊😊😊😁😁😁😁

دیگه از ماه۲تا الان همش به رونم زدم هیچ فرقی نداره دکتر من گفت رون و بازو یا دور ناف💖💖

خدارو شکر چیز خاصی نیست نگران شدیم

من ماه پیش پیش دکتر اصف عمل کردن ولی امروز تحمدان راستم خیلی درد میکنه

میخاستم ببینم شما هم مثل من شده بودی

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
سلام.من امروز روز 17 انتقال هستم و خدا رو شکر مثبت بوده.درد مبهم  کشاله ران راست دارم این خطرنا ...

مبارکه ایشالله بسلامتی ۸ماه دیگه بغلشون کنی🙏🙏🤗🤗🤗

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

آنا جون من شمالم یبار ماه پیش میکرو کردم سه تا جنین بلاست تشکیل شد برام گذاشتن داخل رحم ولی منفی شدم ...

من هم رويان رفتم هم ابن سينا، البته هنوز تو هيچ كدوم كاري نكردم كه نظر بدم فقط رفتم براي بررسي، هنوز هم نميدونم چ كنم، خدا كمك كنه فقط،  امّا تجربه مو در اين حد بگم كه من شرايطم رو كامل توضيح دادم، تو رويان دقيق بررسي كردن هم ازمايشات ايمني كامل و فرستادن پيش ايمونولوژ، هم ژنتيك، و فرستادن نتيجه رو پيش دكتر ژنتيك كه اونم نظرشو تو پرونده بنويسه، هم ازمايشات كامل انعقادي كه نتيجه رو دادن گفتن بايد ببري پيش متخصص خون يا همون هماتولوژي، همه ي اينا نظرشون رو تو پرونده كه نوشتن بعد دكتر زنان تصميم ميگيره كه پروتكل درماني چي باشه،، تو ابن سينا هم اينجور كارا نيود البته شايد به خاطر اينكه من طوري كه شرايط رو واضح به روياني ها توضيح دادم شايد اونجا ندادم، شايدم روال كارشون نيست اصلا اونطوري دونه دونه بررسي كنن، نميدونم ديگه، اونجا ابن سينا رفتم پيش طرازي يه چن تايي محدود از ازمايشات انعقادي و ايمني رو نوشت گفت سرم و پرد ميده، كه منم چون هنوز در مورد سرم دلم راضي نبود ديگخ اونجا ادامه ندادم، البته اونجا پيش انصاري هم رفتم كه اصلا هيچ بررسي اي نكرد و گفت مشكلي ندارين و اي يو اي كرد كه منفي شدم ايشون معتقد بود چندين بار طبيعي امتحان كنيم يا با اي يو اي، كه من ديگه پي توصيه ي ايشون هم نرفتم، ابن سينا از بابت پادمهر و بررسي اندومتريوز خوب بود بهتر از رويان، اين بود جمع بندي چيزايي كه ديدم اميدوارم ب دردت بخوره و قبل تر از همه ي اين حرفا اميدمون به قدرت و رحمت خداي متعالمون هست و بس

...
من هم رويان رفتم هم ابن سينا، البته هنوز تو هيچ كدوم كاري نكردم كه نظر بدم فقط رفتم براي بررسي، هنوز ...

دکتر طرازی علت تجویز سرم وپردنیزولون رو گفت؟

یعنی بر اساس کدوم ازمایش گفت؟

من ماه پیش پیش دکتر اصف عمل کردن ولی امروز تحمدان راستم خیلی درد میکنه میخاستم ببینم شما هم مثل من ...

درد تخمدانم هست گاهی بیشتر قبل و بعد پری حتی تو انتقالم  مخصوصا اون تخمدانم که لولشو برداشتن

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕
چرا تو این الودگی میری بیرون🤔🤔🤔🤔افرین دیگه نرو فقط تو خونه باش تا بچمون سفت شه😗😗😗😗

راستش ی ازمایش داشتم

بعد قند دو ساعته ناشتا محبور بودم برم

یبار دکتر تیرویید چون نیروییدم شدید رفت بالا

وگرنه نمیرم جز این موارد

سرم هم گفتم اومدن خونه بزنن

ازمایشم اشتباه کردم باید میگفتم بیان خونه نمونه بگیرن

تیکر تولد چهار سالگی پسرم