2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
خوب به فال نیک بگیر.....  بگو خوب دکی جون شاید کنار انتقال شما خدا جونم میخواد یه انتقال رایگا ...

ببخشیدبراانتقال مثبت بشه نبایدتنبلی تخمدان باشه؟من دفعه قبل پلی کیستیک بودم.انتقالم منفی شد

ببخشیدبراانتقال مثبت بشه نبایدتنبلی تخمدان باشه؟من دفعه قبل پلی کیستیک بودم.انتقالم منفی شد

عزیزم ببین من نمیدونم ربط تنبلی تخمدان با رحم چی میتونه باشه الان میخوان برات جنین حاضر و آماده انتقال بدن خودت رو خیلی درگیر جزئیات نکن.... 

الان تنها کاری که ازت بر میاد جذب انرژی + و انتقال‌ به جنیناته... 

بگو جنینام بهترین جنین هستن و این دفعه حتما موندگارن....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم قم کجا میری؟؟اخه من چند سال پیش جهاد دانشگاهی میرفتم ولی نتیجه نگرفتم،،انشالله که شما نتیجه ب ...

جهادقم میرم

خواسته هایت راکه به خداگفتی به او اعتماد کن 👈که خدا جز خیر برایت نمیخواهد👉🌷الهی به رقیه🌷دخترم همه دنیامی👧🏻😍❤👩‍👧الهی هرکی منتظره خدا بزودی دلشو شاد کنه💚
اره اینطور بودم ولی نه به این شدت و سختی😣 فقط تهوع بود ادم تحمل میکرد.منتها اب هم نمیمونه تو معدم.. ...

قربونت، امیدوارم هرچی زودتر بهتر بشی سارا جون💕💕💕

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
فدات عزیزم.....  عزیزم زدن این تاپیک هنر نیست حضور شما دوستانه که چراغشو روشن نگه داشته.....&n ...

اولا فرش چیه؟لانگ چیه؟بعضی اصلاحات اینجااستفاده میشه من نمیدونم چیه تازه اول راهم😑

دوما نه عزیزم من اصلا نمیدونم شماکدوم شهرزندگی میکنی😁

سوما گفتی بهشون واکسن بزنی یه حس خوبی بهم دست داد اخه هرکی رو میبینی بهم میگه دوقلو میاری😂

.

همینطورکه شمامیگی بااینکه اینجا مجازیه ولی باز حس خوبی میدید جایی نمیشه بعضی حرفارو زد ولی اینجا چرا😊

خواسته هایت راکه به خداگفتی به او اعتماد کن 👈که خدا جز خیر برایت نمیخواهد👉🌷الهی به رقیه🌷دخترم همه دنیامی👧🏻😍❤👩‍👧الهی هرکی منتظره خدا بزودی دلشو شاد کنه💚
حالا ناقلا شما از کجا فهمیدی که اولیو با ای وی اف باردار شده وقتی به کسی نگفته؟؟؟؟؟  از الان ب ...

یکی دودفعه توحرفاش گفت میرم رویان بعد یه مدت که حامله شد گفتن دوقلوداره ولی رفت سونو اومدگفت یدونه س بعد چون هرروزم امپول میزد خودش میگفت ازاین حرفاش فهمیدم...بعد یه فامیل فضولم دارن  شوهرش گفته به اون .اونم به همه میگه بعدمیگه بروش نیارید😑😑😑😑

به همین خاطر من به کسی نگفتم فقط مامانمینا و مادرشوهرم میدونن...

کاش ماهم راحت بچه دار میشدیم😔این قضایا پیش نمیومد

@تورک_آنا   ‍ ‍ @زینبی_بابا    

زنگ زدم مرکز میگم سرما خوردم، گلو درد و سرفه دارم گفت برو دکتر برات دارو بنویسه، گفتم دارو آمپول زیاد دارم، اشکالی نداره، گفت که هنوز انتقال ندادی، مشکلی نیست، واقعا موندم چیکار کنم

حالا ناقلا شما از کجا فهمیدی که اولیو با ای وی اف باردار شده وقتی به کسی نگفته؟؟؟؟؟  از الان ب ...

باشه آناجان ممنون😊

ازکجا میدونی مستعدهایپر نبودی؟

من پلی کیستیکم ممکنه بشم؟

بعد یه ماه میبینی پریودم کمه یه ماه زیاده الان این ماه کمه بنظرت مشکلی که نیست؟

فدات شم یلدا اون حالت های سیماست که الان بارداره..منم پنج روزه انتقال دادم بحث سر علایم بود😘😘

ایی جااانم😍😍😍😍

مامان شدنت مبارک باشه😍😍😘😞😞

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
@تورک_آنا   ‍ ‍ @زینبی_بابا     زنگ زدم مرکز میگم سرما خوردم، گلو درد و سرفه دار ...

عزیزم دمنوش اویشن.پونه.نعنابخور...ویتامین ۳ بگیربخور...پرتقال وشلغم

بزار زودی خوب شی

دکترم رفتی بگو انتقال داری داروهای ساده بده بهت

عزیزم انشالله جواب میگیری....  ببین تغذیه از کسی تقلید نکن فقط مناسب طبعت بخور....  کاره ...

آب گز چیه؟تاحالانشنیدم

منم هیسترو کردم.اتفاقا خیلی خوبه قبل انتقال هیسترو کنی.الکی انتقال ندن.بیهوشی و شرایطش عین پانکچره. ...

مث من عزيزم

منم قبل انتقال هيسترو كردم

هيج فرقي نداست با پانكچر،منم بعدش راحت رفتم بيرون

اولا فرش چیه؟لانگ چیه؟بعضی اصلاحات اینجااستفاده میشه من نمیدونم چیه تازه اول راهم😑 دوما نه عزیزم م ...

عزیزم فرش یعنی جنین تازه یعنی بلافاصله بعد پانکچر و تخمک گیری و لقاح حالا مثلا یه روزه تا 5 روزه بسته به صلاح دید انتقال بدن.... 

یعنی تازه از تنور در اومده باشه.... 

فریز ولی خوب فریز میکنن مثل غذاهای فریزی البته به مدل دیگه... 

خخخخخخ... 

یعنی بعدا استفاده میکنن.... 

لانگ یعنی سیکل بلند.... 

یعنی سیکلی که مدت زمان طولانی‌تری بدنت مهار میشه.... 

همین سیکل هایی که از ماه قبل سینافکت میدن یا دیفرلین و.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
یکی دودفعه توحرفاش گفت میرم رویان بعد یه مدت که حامله شد گفتن دوقلوداره ولی رفت سونو اومدگفت یدونه س ...

آره بابا انقدر داستان هست.... 

پس خدارو شکر من لو نرفتم..... 

لااقل اینطوری بدونم راحتترم... 

همسر من عمرا بخواد همچین مسائلیو با کسی در میون بذاره..... 

پس فامیل نشدیممممم.... 

خخخخخخ.... 

حتی با مادر یا خواهراش، فقط یه بار به من گفت به خواهرام بگو من مشکل دارم هواتو داشته باشن گفتم شکر خدا سمت شما کسی اصلا با ما کاری نداره پس لزومیم نداره بگم.... 

تازه شکر خدا خواهر شوهرام از خواهر کم نیستن که بیشترم هستن.....