2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
ممنونم عزیزم امروز رفتم سونو برای  سیکل انتقال گل بود به سبزه نیز اراسته شد 😁دکتر قبل انتقال د ...

منم هیسترو کردم.اتفاقا خیلی خوبه قبل انتقال هیسترو کنی.الکی انتقال ندن.بیهوشی و شرایطش عین پانکچره.

منکه هیچی هیچی نفهمیدم .حتی در حد یه معاینه هم درد نداشتم.بعدشم ناهار رفتم مهمونی

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  
باشیوا دولانیم سنین ..امیدوار اولدوم ..انشاءالله الله آعزیننان اشیدسین امام رضا واسطه اولسون الله دا ...

ممنون عزیزیم انشالله نچه گونن سورا خوش خبر اولاسان

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای عزیزم چقدرخوشحال شدم اومدید.ببخشیدمن میخام برای باردوم انتقال بدم طبعم سرده چیکارکنم؟

ببین عزیزم منم طبعم سر بود.... 

رحمم سرد بود.... 

اگه از طبعت مطمئنی فقط گرمی بخور.... 

چیزایی که سردین ولی مجبوری بخوری مثل مرغ و ماهی اونارم با ادویه جات گرم کن.... 

من حتی تا ماه سوم بارداریم فقط گرمی خوردم.... 

البته به جزء قاعده اورا.... 

برو سایت طبایع دات آی آر میتونی طبع هر چیزی روچک کنی.... 

من میوه و سبزیجات و کلا هر چی گرمی بود میخوردم.... 

آب ولرم میخوردم.... 

گوشت گوسفند می‌خوردیم.... 

به جای مرغ بعضا شترمرغ و بوقلمون جایگزین میکردم.... 

مرغم میخوردم با ادویه گرمش میکردم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم خیلی متاسفم 😔 😔 😔 😔  تا الان چه مشکلاتی داشتین و بررسی هاتون چیا بودن؟

زینب جان داروخانه گفته این مشابه اونه!!!!

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
سلام ساناز جون خوبي ؟ هميشه به يادت هستم ، ازت پست ديدم ذوق كردم تيكرت داره به آخر نزديك ميشه ، ان ش ...

سلام مامان سبحان عزیزم فدات تو خوبی ؟بچه ها خوبن ان شا الله؟

قربونت همیشه به من لطف داری خانمی 

اره دیگه خدا بخواد 4هفته دیگه فکر کنم مونده چون هفته34الان سزارین 38هفته معمولا ختم بارداری میدن حالا 14دی یه سونو دارم دکتر گفت اونو ببینم بهت تاریخ میدم توکل ب خدا حتما برای همه دعا می کنم خانمی شماهم برای من دعا کنین 🥰😘

@مریم،_مادر...   عزیزم اینم مکمل خوبی هست  قبلا که از داروخانه سر کوچه خریدم راحت پیدا ...

پس این ایرانم هست؟؟؟ایا میشه جایگزین اووابوست بشه؟؟؟؟

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
آهان یعنی فرش انتقال میدی....  نگفتن شرایطت چطوره؟  یعنی هایپر شدی یا نه من خیلی متوجه ن ...

نه سه ماه پیش تخمک کشی شدم... 7 تا جنین فریز گرید 2 و 3 ک گفتن خوب و متوسطه دارم.. دوشنبه آینده انتقالمه دفعه اولمه... الان داروی قبل انتقال.. آمپول سلکسان و استرادیول میخورم و دگزامتازون و فولیک اسید و اسپرین

زینب جون فهمیدی دستگاه بخور سرد چی خوبه ب منم خبر بده مرسی 

چشم عزیزم حتما 

راستش باید همسرم بررسی کنه ولی از بس سرش شلوغه کامل فرصت نمی کنه 

اما حتما میگم چی خوبه که هم قیمتش مناسب باشه هم کارکردش

خودم که تو دیجی کالا دارم میگردم، دیدم دستگاه تصفیه هوا هم هست 

از یه متخصص عفونی هم میپرسم ببینم اصلا اینا موثر هست یا فقط تبلیغاته