2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
والا بچه ها کسی نیست ک تاپیک😂الهامی ک قبلا میدونست ایشالا بزودی تیکر خودت اونم دوقلو❤️😍🙏

اره نمیان زیاد...

ان شاءالله😍🙏🏻❤

خواسته هایت راکه به خداگفتی به او اعتماد کن 👈که خدا جز خیر برایت نمیخواهد👉🌷الهی به رقیه🌷دخترم همه دنیامی👧🏻😍❤👩‍👧الهی هرکی منتظره خدا بزودی دلشو شاد کنه💚
ان شاءالله😍 تعریف قم رو شنیدم بعدش توکانالش هی نتیجه ی مثبت میزاشتن یابچه هایی که بدنیامیان...بعدف ...

خب خداروشکر عزیزم

مطمعن باش دیگه دست خالی برنمیگردی😍😍توکلت ب خدا باشه

امیدوارم بزودی خیر ننه شدنتو بدی عزیزم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستای نازنین😊 منم شش ساله که منتظر فرشته های خدام که بیان زندگیمو ازاینی که هست شیرینتر کنند ...

عزیزم انشالله جواب میگیری.... 

ببین تغذیه از کسی تقلید نکن فقط مناسب طبعت بخور.... 

کارهای عجیب غریبم نکن.... 

برا جلوگیری از هایپری از الان سفیده تخم مرغ آب پز رو شروع کن.... 

آب زیاد بخور.... 

پروتئین زیاد بخور یعنی گوشت و مرغ و ماهی.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم انشالله جواب میگیری....  ببین تغذیه از کسی تقلید نکن فقط مناسب طبعت بخور....  کاره ...

اره سعی میکنم زیاد عجیب غریب رفتارنکنم مثل قبل...

طبعم سرده فعلا چیزای سردنمیخورم مثل ماست ینا...

اره شروع کنم به خوردن پروتئین

خواسته هایت راکه به خداگفتی به او اعتماد کن 👈که خدا جز خیر برایت نمیخواهد👉🌷الهی به رقیه🌷دخترم همه دنیامی👧🏻😍❤👩‍👧الهی هرکی منتظره خدا بزودی دلشو شاد کنه💚
عزیزم تو بارداری کلا تیرویید میزنه بالا منم ماه دوم ک ازمایش دادم نیروییدم بالا رفته بود فستاد منو ...

ممنونم عزیزم

اخه من anti tpo هم بالاست 

اگه اشتباه نکنم اسم بیماریش هاشیماتو هست

ی بیماری خود ایمنی فکر کنم از تیرویید

😭

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
نه عزیزم نمیدونم میخوای بری اینجا؟ قبلا کدوم مرکز میرفتی؟

فقط تو مطب تحت نظر بودم چند دوره درمان وآمپول ویه بارiuiمنفی.قراره بهمن یا اسفند لاپرا وهیسترو بشم.ولی دکترم ivfنمیکنه گفت بعدش ارجاعت میدم به یه دکتر دیگه.منم یا میام قم یا تهران پیش دکتر طرازی.اکه هزینش جور بشه طرازی.اگه نه همون قم.چون بیمه هم ندارم.گفتم اگه ایرانیان روقبول کنن خودمو بیمه کنم

اسفندی که باشی میشی ته تغاری خدا   خدایا دل ته تغاریت رو نشکن به آرزوش برسون .
ممنونم عزیزم اخه من anti tpo هم بالاست  اگه اشتباه نکنم اسم بیماریش هاشیماتو هست ی بیماری خو ...

بابا چی برای خودت نسخه میپیچی اخه الان بهردتری این فکرا چیه

وقتی تیرویید بابا باشه اون ازمایش تخصصی رو انجام میدن ک ببینن ب دارو نیاز هستیا نه

طرف دور از جونت سرطان داره ی بچه سالم میاره چته زود خودتو باختی

برای هرچیزی الان درمان هست 

نکران نباش

طرف انعقاد و ایمنی بدنش بالاس با دارو بچه اش راحت ب دنیا میاد

بجای فکرای پوچو توهم یکم انرژی ب خودتو اون فسقلی ک تو دلته بده تا همه جی خوب پیش بره😍