2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046124 بازدید | 684499 پست
والا دکتر من تاکید داشت زیر 2-2/5 باشه کاش با یه غددمشورت کنی....  خصوصا غددی که تو زمینه نابا ...

ممنون عزیزم، سعی میکنم فردا برم دکتر غدد، هر چی به دکترم گفتم گفت مشکلی نیست، آدم بعضی وقتا نمیدونه به دکترش اعتماد کنه یانه، کلافه میکنن آدمو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستای گلم ببخشین پیغامها زیاد بودن و منم چون بچه هام خوابن گفتم تا بیدار نشن جسته گریخته جواب بدم..... 

بازم بتونم جواب بدم دریغ نمیکنم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنون عزیزم، سعی میکنم فردا برم دکتر غدد، هر چی به دکترم گفتم گفت مشکلی نیست، آدم بعضی وقتا نمیدونه ...

میدونم واقعا سخته..... 

خصوصا برا ماها که از انتظار خسته شدیم و دوست نداریم کم کاری بشه..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنونم .ازته دل ازخدامیخوام ک بااولین انتقال مامان شی عزیزم 

قربون دل پاکت برم عزیزم😘😘😘

نمیتوانی به عقب برگردی وشروع را عوض کنی،از جایی که هستی آغاز کن وپایان را عوض کن
من فقط ۱۱گون انتقالیمدن گشتی علایم پریودیم واریدی پس ددیم اولاجام حتی نواربهداشتی گویدوم اما اولمادی ...

باشیوا دولانیم سنین ..امیدوار اولدوم ..انشاءالله الله آعزیننان اشیدسین امام رضا واسطه اولسون الله دان منیم آرامدا..الله سنون ده بالاوی ساخلاسین سالیم گوجاغیوا آلاسان انشاءالله 😘😘

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏

ببیخشد آنا جون من تیروئیدم ۴.۲۳ بود  حدودا یک هفته قبل انتقال مصرف کردم.الان سرخود قطعش کردم.از دیروز ک انتقال داشتم دیگه نخوردم.آخه دیگه نرفتم پیش دکتر غدد بهش هم نگفتم میخوام انتقال بدم🙊

نیاز هست ادامه بدم؟ 

@تورک_آنا    

فقط فهمیدم گفتی. 11 انتقالم حالت پریودی داری😬 عزیزم انشااله که بارداری😍😍

فدات شم یلدا اون حالت های سیماست که الان بارداره..منم پنج روزه انتقال دادم بحث سر علایم بود😘😘

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
ببیخشد آنا جون من تیروئیدم ۴.۲۳ بود  حدودا یک هفته قبل انتقال مصرف کردم.الان سرخود قطعش کردم.از ...

عزیزم این جور داروها و اصلا سر خود قطع نباید کرد.... 

من الان سالهاست میخورم و تا آخر عمرم باید بخورم.... 

حتما با دکترت مشورت کن....