2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046217 بازدید | 684504 پست
من ارزو میکنم تهوع خیلی زیاد داشته باشم که اینجوری خیالم راحت بشه که داره رشد میکنه😁

وای نگو آبجی..حالت تهوع غیرقابل تحمله..آدمو افسرده میکنه..دوران بارداری باید به شادی و خوشی بگذرونی که نی نی های شادی به دنیا بیان

دعا کن سالم و سلامت باشن که انشالله همینطورم هست

چی میگی تو😤😤😤😤
بچه ها من روزی که ازمایش باردارب دادم ازمایش تیروییدمم تکرار کردم تیروییدم از ۳شده ۵.۸ و anti tpo از ...

زیزم منم اشتباه قرصم و میخوردم و ۶شر مال من بعدش فهمیدم باید

۱. قرص تیرویید و حتما وقتی ناشتا میخوری با کمی اب باید حداقل ۲ساعت بگذره نثلا گوشیت و زنگ بزار ساعت ۶ قرصت و بخور بعدش بخواب هر وقت پاشدی صبونه بخور

۲.مخصوصا اگه صبونت با کلسیم مثل پنیر و شیر و ... هست باید فاصلش با قرص زیاد باشه

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم .من جنین اهدایی میخوام همسرم ازواسپرمه .دکتراش چطوره ؟بعد مراجعه چقدتونوبت بایدباشم هزینه ...

جنین اهدایی شرایط خاص خودشو داره.شما مراجعه که کنی اونامجدد از همسرتون ازمایش میگیرن.خودتونم هر ازمایش وعکسی که داری رو به همرات داشته باش یه سریا رو قبول میکنن یه سریارو هم دوباره برات مینویسن.بعد از تکمیل پرونده اگه نیاز به جنین اهدایی باشه که نوبت قرار میگیرین.انشالله بتونیداز خوتون وهمسرتون جنین داشته باشید.دکتراشم خوبن تیمی کار میکن هر سوالی هم داشته باشید اتاق پاسخگویی به سوالات پزشکی دارن که با صبر وحوصله جوابتو میدن.تلفنی هم میتونی بپرسی ولی معمولن جواب تلفنا رو به سختی میدن (البته این تجربه شخصی خودمه چند بار تماس گرفتم ج ندادن ).هزینه شم دولتیه.واینم بگم من ابن سینا کرج میرم.

نمیتوانی به عقب برگردی وشروع را عوض کنی،از جایی که هستی آغاز کن وپایان را عوض کن
زیزم منم اشتباه قرصم و میخوردم و ۶شر مال من بعدش فهمیدم باید ۱. قرص تیرویید و حتما وقتی ناشتا میخور ...

راستش من یکساعت قبل صبحانه میخوردم

و اینو بگم کلا صبحانه خور نیستم

ممکنه من تا ظهرم چیزی نخورم

مودیه

دعا کنید بیاد پایین

حالا دکترم میرم حتمن

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
برا بعد انتقال چی بخوریم چی نخوریم؟ بعدم استراحت مطلق واقعا لازمه؟؟؟؟؟؟؟

عزیزم اصلا برای تغذیه از کسی تقلید نکن، غذاهای مقوی بخور

میوه، آب و مایعات زیاد

بدنت رو نذار یخ بشه، جوراب بپوش ولی نه در حدی که احساس خفگی بهت دست بده

اگر لووتیروکسین داری، شیر سویا نخور

اگر طبع سرد داری و مستعد یبوستی، نشاسته نخور

عزیزم اصلا اصلا استراحت مطلق نکن، خون رسانی به رحم کم میشه

اگر هوا آلوده نبود حتی روزی 10 دقیقه پیاده روی ملایم تو مثبت شدن تاثیر مثبت داره، ولی الان آلوده است شدید پس تو خونه بمون و غذا و ظرف شستن هم با خیال راحت انجام بده

خوب عزیزم رژیم پروتئین و آب زیاد یادت نره انشالله جلوی عوارض هایپری رو میگیره....  سفیده تخم م ...

تخمک کشی شدم الان میخام انتقال بدم.. دوشنبه انتقالمه هفته آینده..

بچه ها تو رویان هر ازمایشی باشه همونجا میگیرن؟ یا میتونی بری بیرون انجام بدی

به جز اسپرم و amh و چند تا هورمونی بقیه رو بیرون میتونی بری

ولی خودم هم بهت توصیه میکنم اسپرم و هورمونی ها رو همونجا انجام بده، یا هورمونی ها رو نيلو و این سینا هم خوبه انجام بدی

جنین اهدایی شرایط خاص خودشو داره.شما مراجعه که کنی اونامجدد از همسرتون ازمایش میگیرن.خودتونم هر ازما ...

اتفاقا  میخواستم بپرسم ابن سینا کرج همون مثل ابن سینا تهرانه ؟دکتراش یکین یان ؟؟چون نزدیکتره اگه دکتراش یکی باشن برم اونجا ؟؟کارشون خوبه ؟نتیجه هم گرفتی ؟

یعنی اگه تو خانوادم کسی مشکل قند داره برم؟یه خواهرم مشکل خونی داره هیچ دکتری نمیفهمه از چیه همیشه تب ...

عزیزم چک کنی خیلی بهتره... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام زینب جان 6روزه که عقب انداختم 4روز پیش فقط یکم حالت پریودی داشتم و الان اصلا اون حالتم ندارم دی ...

عزیزم قبل آز بارداری هیچ کاری نکن ضمنا بدون تجویز دکتر خودت پروژسترون تزریق نکن!!! 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اره بهترم.ولی میترسیدم از سرفه.البته تو نت نوشته عطسه و سرفه ربطی نداره .ولی من میترسم فشار بیاد بهم ...

نگران نباش عزیزم.... 

بچه ای که بخواد با عطسه و سرفه بره مطمئن باش مشکل داره پس خیالت راحت باشه!!!! 

من تو بارداری دومم ذات‌الریه کردم یعنی آنقدر شدید و پشت هم سرفه میکردم از شدتش بالا می‌آوردم.... 

اما الان بلاچه شیرینم از در و دیوار بالا میره!!!! 

فقط سفیده؟ اخه گفتن دوغ وماست فعلا نخور بعدپانکچریا از قبلش؟

عزیزم سردی قبلش نخوری بهتره چون ممکنه نذاره تخمکات بالغ بشن.... 

دوغ و ماست رو بذار برا بعد پانکچر اگه بهت گفتن انتقالت کنسله اون موقع بخور....