2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
نه عزیزمِ...اینکارو نمیکنم خودمم به شک افتادم برا بارداری فردا میرم پیش دکترم

آفرین دختر خوب!!!! 

البته مامان خوب!!!!! 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم انشالله زودتر میگذره....  محیطت رو عوض کن اگه میتونی....  سیرابی رو امتحان کردی؟&n ...

سلام انا جون.همه چیز امتحان کردم.اصلا درست بشو نیست.فقط باید تحمل کنم 

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم اگر چرک سبز داره باید آموکسی سیلین 500 هر 8 ساعت شروع کنی 

شوهرم نمیزاره، میگه هیچی، ممکن با این داروهایی که میخوری تداخل داشته باشن، هر چی دکتر گفت، بخوری بهتره، نه چرک سبز نیست

شاید باردار شدی؟ 😍😍😍😍

اما من هیچ علاعم بارداری ندارم...فقط نمیدونم چرا همش اونم صبحا ترشح ازم خارج میشه..مثل موقع تخمک گذاریم اینطوری هستم...یعنی امکان داره باردار باشم؟؟!!😱😑

میشه من با مشگل نازایی مشگل تخمکای pcoبودن بارداری طبیعی داشته باشم😢

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
من تا هفته 23 حالم بهم خورد😣😣😣🙈🙈🙈 ولی از هفته 16 به بعد خیلی بهتر شدم از هفته 13 هم سرم رو قط ...

خداکنه منم خوب شم تااون موقع..مرسی عزیزم ❤🌹

عزیزم ترشحات اول که چیزی نیستن طبیعیه....  نگران نباش....  از این به بعد اگه ادامه داشت ...

مرسی آنا جون ..احساس میکنم کمتر شده آمپول یک درمیان داشتم که دیگ هر روز میزنم ..دیگ فقط به امید خدا میرم جلو

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
اما من هیچ علاعم بارداری ندارم...فقط نمیدونم چرا همش اونم صبحا ترشح ازم خارج میشه..مثل موقع تخمک گذا ...

یلدا منم میگم بارداری 😍 بی بی چک نزدی؟

آفرین دختر خوب!!!!  البته مامان خوب!!!!!

فدداااات عشقم😘😘🙏

خدا ازدهنت بشنوه😢.... 

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
آنا جون متخصص خون برم واسم بنویسه  یا همون مرکز ؟؟

عزیزم مرکز بنویسن بهتره.... 

اما اگه بنویسن!!!!! 

متخصص بخوایی بری بنویسه باید تو زمینه ناباروری کار کرده باشه بدونه چی بنویسه..... 

راحله تو کلی انکولوژه متلا تو بیمارستان تریتا کار میکنه.... 

قبلا ابن سینا کار می‌کرد.... 

یا مریم تو کلی ایمونولوژی اونم الان این سینا کار میکنه.... 

البته خوب میتونی لیست رو ببری بدی یه دکتر زنان معمولیم بنویسه شاید این راحت‌تر باشه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
فقط فهمیدم گفتی. 11 انتقالم حالت پریودی داری😬 عزیزم انشااله که بارداری😍😍

😂😂😂😂اره دقیقا درست فهمیدی خدا بخواد باردارم اما قلب نشنیدم ۷دی وقت سونو دارم

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو