2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046189 بازدید | 684501 پست
آره 9بار آی وی اف شدم 1بارم رحم اجاره کردم که متاستفانه همش منفی شده

امضات عالیه منم حسزتم اینه یکی دنبالم را بیافته مامان مامان بگه ولی افسوس 😩😩😩😩😩

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

قربونت عزیزم لک کلا خوبه، من انتقال میدادم هرسری ببخشید ولی هی دستمال میکشیدم به امید یه لک کوچولو ...

انشاءالله خدا خودش رحم کنه اون طوری که میگی باشه ...عزیزم انشاءالله این انتقالت حتما مامان دوقلوها میشی😍😍😇😇

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شما رو ٩ بار پانكچر كردن و اونوقت بهتون تخمك اهدايي پيشنهاد ندادن؟ اخه خيلي زود به ما پيشنهاد دادن ف ...

نه 3 بار پانکچر شدم تخمکم زیاد بود کیفیت جنینام خوب بود خودم مشکل ایمونولوژی داشتم بعد 9بار گفتن رحم اجاره کنم منم کردم ولی مال اونم منفی شد دیگه دکتر نمیرم دارم دکتر گیاهی میرم خیلی از فامیلامون که دکترا جوابش کرده بودن رفتن پیش اون دکتر گیاهی بچه دار شدن

خداونداi اراده ام را به زمان کودکی بازگردان همان زمان که برای یکبار ایستادن هزار بار می افتادم اما نا امید نمی شدم
نه 3 بار پانکچر شدم تخمکم زیاد بود کیفیت جنینام خوب بود خودم مشکل ایمونولوژی داشتم بعد 9بار گفتن رحم ...

اها فك كردم ٩سري تخمك گرفتن، مشكا ايمونو لو رو از كدوم آزمايش فهميدي؟

من دو سري تخمك گرفتن كلي هم تخمم داشتن كه امّا مناسفانه همه ي جنينام همش ضعيف درمياد ديگه درمونده شدم خداكمك كنه بهم، من از همه يه قدم هم عقب ترم😔حتي جنين با كيفيت برام تشكيل نميشه نميدونم چرا

...
آره 9بار آی وی اف شدم 1بارم رحم اجاره کردم که متاستفانه همش منفی شده

ای وای چقدر سخت😔

یعنی توی این 9بار مشکلتون مشخص نشده؟

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
اها فك كردم ٩سري تخمك گرفتن، مشكا ايمونو لو رو از كدوم آزمايش فهميدي؟ من دو سري تخمك گرفتن كلي هم ت ...

کدوم شهری

خداونداi اراده ام را به زمان کودکی بازگردان همان زمان که برای یکبار ایستادن هزار بار می افتادم اما نا امید نمی شدم
نه 3 بار پانکچر شدم تخمکم زیاد بود کیفیت جنینام خوب بود خودم مشکل ایمونولوژی داشتم بعد 9بار گفتن رحم ...

عزیزم انشاءالله خودت طبیعی حامله میشی ..برای مامان شدنتون آیت الکرسی خوندم انشاءالله خدا عافلگیرت کنه ..این تایپیک  خیلی بچه ها طبیعی مامان شدن انشاءالله که برای شما هم اتفاق بیوفت..

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
امضات عالیه منم حسزتم اینه یکی دنبالم را بیافته مامان مامان بگه ولی افسوس 😩😩😩😩😩

انشاالله به زودی میگه ناراحت نباش عزیزم

اها فك كردم ٩سري تخمك گرفتن، مشكا ايمونو لو رو از كدوم آزمايش فهميدي؟ من دو سري تخمك گرفتن كلي هم ت ...

عزیزم برای منم این سری همشون هشت سلولی a شدن میخواستم بال در بیارم از ذوق ولی چه فایده وقتی ادامه ی رشدشون میدن به بلاست نمیرسن😞😞😞

1
5
10
15
20
25
30
35
40
انشاءالله خدا خودش رحم کنه اون طوری که میگی باشه ...عزیزم انشاءالله این انتقالت حتما مامان دوقلوها م ...

الهی آمین عزیزم💕💕💕

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تهران ولي شهرستان انجام دادم همه رو

برو صارم میگن اونجا خوبه

عزیزم برای منم این سری همشون هشت سلولی a شدن میخواستم بال در بیارم از ذوق ولی چه فایده وقتی ادامه ی ...

اينبار مركزتو عوض كرده بودي ؟ بارچندم بود؟

انتقال نميدي؟

...