2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
عزیزم معدرت میخام متنات برعکس اومده بود برام  ممنون گلم

آهان از اون لحاظ😂😂😂 تعجب کردم گفتم کجای حرفم ترس داشت آخه😅

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
سلام عزیزم قبلا سونو دی میرفتم تقریبا تا ۱۶ هفته الان دکترم عوض شده سونو آذرآبادگان دکتر بابالو میفر ...

عزیزم من برای 18این ماه باید سونو بشم که میشه هفته 16 به نظرت کدوم یک از این دوتا سونو بهم وقت میده و اینکه میگن خیلی دیر به دیر وقت میدن میشه تلفنی بگیرم یا باید حضوری باشه؟ ساختمان آذر ابادگان دکتر باستانی هم هس چطوری میشه بگیم فقط از خود دکتر بابالو وقت میخوام

الهی! نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی... در اگر باز نگرددنروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی... کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه نیس مرا پناهی........

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم من برای 18این ماه باید سونو بشم که میشه هفته 16 به نظرت کدوم یک از این دوتا سونو بهم وقت میده ...

از هر دوتاش هم میتونی راحت تلفنی وقت بگیری فردا زنگ بزن بگو واسه فلان روز میخوام

موقع زنگ زدن آذرآبادگان هم بگو به اسم دکتر بابالو میخوام

سلام بچه ها سنا هستم از تبریز مشکل نازایی دارم خیلی دلم گرفته

خداونداi اراده ام را به زمان کودکی بازگردان همان زمان که برای یکبار ایستادن هزار بار می افتادم اما نا امید نمی شدم
سلام بچه ها سنا هستم از تبریز مشکل نازایی دارم خیلی دلم گرفته

امضات😢😢😢

عزیزم منم همین مشکلو دارم، شما هم آی وی اف کردین؟

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
بدون لاپارا؟ فقط هيسترو؟ كي كرد براتون؟ بعدش مثبت شدين؟

نه من همه رو انجام دادن عکس رنگی لاپارا هیسترو....بعد هیچکدوم نشدم خواست خدا بود شدم

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
امضات😢😢😢 عزیزم منم همین مشکلو دارم، شما هم آی وی اف کردین؟

آره 9بار آی وی اف شدم 1بارم رحم اجاره کردم که متاستفانه همش منفی شده

خداونداi اراده ام را به زمان کودکی بازگردان همان زمان که برای یکبار ایستادن هزار بار می افتادم اما نا امید نمی شدم
ممنونم عزیزم امروز رفتم سونو برای  سیکل انتقال گل بود به سبزه نیز اراسته شد 😁دکتر قبل انتقال د ...

بیهوشی در همون حده اصلا هم درد نداره هیچی🤗🤗🤗🤗🤗

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

شما رو ٩ بار پانكچر كردن و اونوقت بهتون تخمك اهدايي پيشنهاد ندادن؟ اخه خيلي زود به ما پيشنهاد دادن فقط با دو بار پانكچر😔

شما كيفيت جنيناتون چه طور درميومد؟

...

عزیرم خدا بزرگه تانخواد برگ از درخت نمیافته درکت میکنم هممون همدردیم 😔😔😔😔😥😥😥😥

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

طبيعي؟

نه بادومین ای وی اف

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
بچه ها جواب آزمایش غربالگری اول چقدره حاضر میشه؟ دیگه نمیتونم هوای تهران رو تحمل کنم 😔😔 چقدر ما ته ...

عزیزم من شنبه آزمایش دادم جوابش چهارشنبه حاضر بود.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...