2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
زینب خانم دیدم یه جانوشته بودین طبعتون سرده منم سردم الان ماست وچیزای سردو گذاشتم کنارنمیخورم بنظر ...

گلم اگر ذخیره ات بالاست با سفیده تخم مرغ و رژیم پر پروتیین میتونی جلوی عوارض هایپری رو بگیری

واسه من که اون ماه انتقال ندادن به خاطر هایپری

پریود سوم بعد از پانکچر رفتم 

کلا هم لبنیات میخوردم ولی مثلا شیر با گلاب

یا ماست با نعنا 

گاهی واقعا میل آدم میکشه هیچ اشکالی هم نداره مصرفشون 

و طبع سرد داشتن معنیش این نیست که تمام سردی ها رو کاملا حذف کنی، فقط مصرفشون رو محدود کن مثلا هر روز و همیشگی نباشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زینبی جون من جمعه با ابن سینا تماس گرفتن بهم دکتر گفت دوتا پروژسترون تو یه سرنگ بزن اگه باز پری مشدی ...

گلم همون که ابن سینا گفته عمل کن، بی بی چک زدی؟ 

منم پریود نشدم رفتم تو سونو چک کرد ولی گفت بدون پروژسترون پریود میشی که همون جور هم شد

زینبی جون یه سوال دیگه🙈من از خواهرم پرسیدم گفت به خاطر پریودای سنگین آهنش کم میشه مشکل خاصی نیست ول ...

نه گلم مشکلی نیست، اگر خودت مینور نیستی که خیالت راحت

خدا رو شکر که خواهرتون هم مشکل خاصی نداشته 

فقط کلا برلی دل خودت میگم اگر نگرانی از الان برو وگرنه در اصل آزمایش های ایمنی و انعقادی، بعد از خدای نکرده سه انتقال منفی جنین با کیفیت مطرح میشه 

برای افراد با سنین بالاتر هم یه کم زودتر بررسی می کنن تو ایران

زينب جان من الان يه هفته است كه درد شديد معده دارم ضعف و سوزش حس ميكنم خيلي گرسنه ام ولي دو قاشق غذا ...

عزیزم الهی نینی داره خودشو نشون میده 

گلم وعده های غذاییت رو زیاد کن، و هر وعده حجم کم غذا بخور حتی شده 5 وعده

غذاهای آبکی مثل سوپ هم بیشتر اذیت میکنه، سعی کن غذای خشک بخوری

اينبار مركزتو عوض كرده بودي ؟ بارچندم بود؟ انتقال نميدي؟

نه عوض نکردم جنین دارم بازم، با جنین شناس که صحبت کردم گفت این سری جنیناتو رشد میدیم اگه بلاست شدن انتقال میدیم اگه نه که هیچی، آخه سریه آخر(سومین بار) بهم نگفته بودن بعدا فهمیدم که توی دو روزی که گذاشته بودن رشد کنن جنینام اندازه ی یه روز رشد کرده بودن و مورولا شده بودن جنین شناس گفت گفتیم بذار انتقال بدیم شاید داخل رحمت رشد کردن، گفت دیگه اینکارو نمیکنیم، امیدوارم راست بگن

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
منم رفتم جهاددانشگاهی.گفتن همه کاراتواینجامیکنیم براانتقال باید بری تهران حدودا ۱۵تومن میشه .برا قم ...

نمیدونم عزیزم.منم از اون دوستمون سوال کردم هنوز جوابم رو نداده.

اسفندی که باشی میشی ته تغاری خدا   خدایا دل ته تغاریت رو نشکن به آرزوش برسون .
سلام به همه گی زینب جون منم رو فرنگی معذرت می خوام یبس میشم واسه همین از اولش ایرانی رفتم می خوام ب ...

سلام عزیزم آخی دیگه یک ماه بیشتر نمونده

من از الان هم استرس دارم هم ذوق هم دلتنگی

به نظرت بعد زایمان چی کار کنیم فرنگی نمیتونیم بریم، معضلی شده برام، حالا ادرار رو کاریش میشه کرد، اون یکی رو نمیدونم چی کار کنم😣😣😣😣

زینب جون من پنج شنبه صبح انتقال دادم و غروب ترشحات قهوه ای داشتم و تا امروز که روز چهارم انتقالمه با ...

عزیزم نمیگم استراحت مطلق ولی فعالیتت رو کم کن، آب ولرم بخور 

به مرکزتون هم زنگ بزن ببین چی کار کنی، شاید انوکسا هم قطع کنن، شاید

تلفن زدم بهش دوستم ، عزیزم من دارم کارایی میکنم عجیب و غریب انگار گم شدم کلا ، چشمام تار میبینه انقد ...

عزیزم کاملا حق داری ناراحت باشی ولی شک نکن همسرت دوستت داره وقتی یه قدم میاد جلو بی تفاوت نباش، حتما هر جور شده یه سیگنال بهش بده که متوجه شدی و گرنه اون فکر میکنه هر کار کنه فایده نداره، بذار بهت نزدیک بشه با روش خودش پیامک و... بعد خودت هم بهش بگو دوست داری چه جوری آرومت کنه، بهش بگو چه حس هایی درونت هست، بگو کمکت کنه از این حالت بیرون بیایی، به خدا اونها آموزش ندیدن و تا بهشون نگی هم نمیدونن چی کار باید بکنن

عزیزم خیلی سخته و درد داره تو این حالی که هستی باز هم لطافت به خرج بدی ولی قطعا این لطافت به خودت بر میگرده

مادر شوهرت هم بسپار به خدا حتما جزای اون بدجنسی و در اصل نادانی خودش رو می بینه، تصور کن یه آدم چه قدر میتونه بد بخت باشه که به یه خانم در حال سخت حرص بده و بخنده، ببین چه قدر روحش مریضه که به جای دلداری عقده های خودش رو ریخت روی دایره، شک نکن خدا یه روز تلافی میکنه 

امیدوارم الان که اینا رو مینویسم حالت بهتر و بهتر شده باشه