2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046189 بازدید | 684501 پست
فقط سفیده؟ اخه گفتن دوغ وماست فعلا نخور بعدپانکچریا از قبلش؟

اره زردشو نخور چون باید روزی چندتا بخوری 

دوغ و ماست از بعد از پانکچر 

اگه تعداد تخمک هات زیاد بود زیاد بخور اگه کم بود نمیخواد زیاد خودتو اذیت کنی

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای منم 4شنبه انتقال دارم گلودرد شدم. شاید از آلودگی هواست. کم استرس داریم اینم روش. آب نمک قرقره کن ...

واقعا، من که خودمو بستم به لیو شیرین و پرتغال، عصری هم یه سوپ با شلغمو گوشت میپزم، ایشالا خدا خودش بهمون رحم کنه، خداییش نمیدونم این گلو درد از کجا اومد سراغم، صد در صد آلودگی تاثیر داره

عزیز دلم چی شده؟  انشالله انشالله خدا خودش حافظ هر۳تون باشه و به سلامتی تا اخرش سر کنی و به سل ...

ممنون عزیزم، نمیدونم چی بگم فقط التماس دعا دارم

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
تاریخ انتقال یعنی روز شانزدهم قاعدگیم که انتقال دادم؟  بعد 16+14 میشه 30😯 میشه بیشتر توضیح ب ...

تاریخ انتقال یعنی چه روزی از ماه بوده، شما فکر کنم گفتی 13م آذر انتقال دادی، خوب حساب کن تا امروز میشه 18 روز +14 میشه 32 ÷7 میشه 4 هفته و 4 روز، افتاااااد 👎

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
دقیقا. منم رفتم بیمارستان. رزیدنته ک اول با پریود حساب کرده بود ،  پرینالوژیسته تذکر داد بهش ...

سلام مرجان خانوم. ان شاء الله که حال خودت و نی نی هات خوب باشه. میگم شما تو چه هفته ای رفتین سونو غربالگری اول؟ جنسیت رو همون موقع براتون تشخیص دادن؟ 

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
از آینده ترس دارم بعد زایمان باید بررسی هایی انجام بدم از جواب اون بررسی ها وحشت دارم،زایمانم خدا کن ...

متوجه شدم گلم قبلا هم در موردش صحبت کرده بودی، نگران نباش عزیزم ان شاالله چیز بدی نیست و همه چی عالی و در سلامتی هست 

زينب جون يلداي شماهم مبارك عزيزم يه سوال داشتم رويان براي سونو قلب براي من داپلر نوشته،ميخواس ...

آره گلم داپلر رفتم ولی نه اون مدل که برای جنین ضرر داره 

تازه یادمه صدای قلب هم نذاشت و یه مدل دیگه FHR (ضربان قلب جنین در هر دقیقه) رو اندازه گرفت