2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
چقدر خوب. خوش به حالت. ای خدا کی بشه منم یکی بشم مثل اینا. کاش جات بودم. کاش بتونم یه روز این حال رو ...

عزیزم ایشالا توام به خواستت میرسی خدا بزرگه♥️

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
عزیزم واریوپپتیل هم عالیه نگران اون قسمتش نباش انجام prp خیلی خیلی عالیه، نمیگم همه + میشن ولی اغلب ...

یعنی اگه تو خانوادم کسی مشکل قند داره برم؟یه خواهرم مشکل خونی داره هیچ دکتری نمیفهمه از چیه همیشه تب و لرز و بدن شدید درد داره یه چیزی فکر کنم آهن خونش دفع میشه چند سال پیش بستری میشد آهن تزریق میکرد خودم کمبود آهن و کم خونی ندارم

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اگر عفونی نیست درمان خانگی کاملا جواب میده  آلودگی هوا هم بیشتر میکنه، پس حسابی بخور رو ...

ممنون عزیزم، میدونم مقصر خودمم که اینجور شدم. گلو دردم بیشتر شده، عصری دکترم میرم، واقعا نمیدونم چرا با بی توجهی مسبب مریضیم شدم، خدا مهربون منو ببخشه، بدن عزیزم منو ببخشه

عزیزم خدا دخترای نازتو برات حفظشون کنه ..سالم بگیری بغلت شیرشون بدی انشاءالله..منم چهار روز دو تا جن ...

ایشالا که همین دوقلو بشه برات♥️

کمر درد و لک لانه گرینی

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم

سلام زینب جان 6روزه که عقب انداختم 4روز پیش فقط یکم حالت پریودی داشتم و الان اصلا اون حالتم ندارم دیشبم یکمداخل نافم درد میکرد تا پاین تخمدانام یه تیری میکشید فقط ترشح سفید دارم بی بی چکم اصلا نزدم چون احتمال میدم باردار نباشم...به نظرت تو خونه پروژسترون دارم تزریق کنم؟؟!! درضمن 10 روز پیش که رفتم پیش دکترم قرص لتروزول و hcgبرام نوشت و منتظر بودم پریود شم که فعلا نشدم و من تخمدانم pco هست اما ماه به ماه پریود میشم یکم برام عجیبه فقطم ترشح آبکی سفید دارم..

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
سلام بچه ها الهی که هرکی منتظر نی نیه خدا خیلی زود دلش رو شاد کنه و صاحب فرزند سالم و صالح بشه و بقی ...

ممنون عزیزم، ان شاءالله برا همه منتظرا، ان شاءالله بسلامتی بچتون بدنیا بیاد و خیالتون راحت بشه. 

آخی عزیزم، درکت میکنم ولی حتما بهتر بوده برات این مدلی تازه دکتر هدایتی هم کلی فرصت داره اقدامات لا ...

زینبی جان دکتر گفت یخ مقدار ژن غلظت خون داری که باید وفتی باردار شدی آسپرین بخوری و از هفته ۲۸ اگه سونوگرافی ها اختلالی نشون دادن شروع کنم به تزریق آنوکسا.در مورد مینور بودم هم شک داشت قبلا میگفت فکر نکنم مینور باشی ولی خب آزمایش نشون میداد که مینور هستم بعلاوه اینکه فقر آهن هم داشتم.گفتن فولیک ۵ بخورم و قرص آهن فروس فومارات 

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
منم خیلی میترسیم، هی مراقبت میکردم، یهو اینجور شدم، ایشالا خدا خودش بهمون رحمو لطف کنه، منم گفتم شای ...

اره بهترم.ولی میترسیدم از سرفه.البته تو نت نوشته عطسه و سرفه ربطی نداره .ولی من میترسم فشار بیاد بهم

این دومین انتقاله

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  
سلام زینب جان 6روزه که عقب انداختم 4روز پیش فقط یکم حالت پریودی داشتم و الان اصلا اون حالتم ندارم دی ...

واییی یلدایی به خدا حامله شدی انشاءالله...انشاءالله خدا معجز ه اشو در حقت تموم کنه باور کن حامله ای خدا روشکرآز همسرتم خوب شده دیگ پس شک نکن ..برو زود آزمایش بده بیا خوشحالمون کن شب یلدا بهت کادو داده خدا..برات آیت الکرسی خوندم مامان یلدا جون😘😘

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
سلام بچه ها الهی که هرکی منتظر نی نیه خدا خیلی زود دلش رو شاد کنه و صاحب فرزند سالم و صالح بشه و بقی ...

عزیزم برات آیت الکرسی خوندم ..انشاءالله نی نی نازتو و خودت در سلامتی کامل باشین و سالم بگیری بغلت شیرش بدی آمین

عزیزم انشاءالله با اولین انتقال مامان دوقلو میشی برات آیت الکرسی خوندم..

ممنون مهربون جان

ان شاءالله شماهم دوتا جنینات محکم بچسبن به دلت بعد نه ماه سلامت بیان بغلت😍

خواسته هایت راکه به خداگفتی به او اعتماد کن 👈که خدا جز خیر برایت نمیخواهد👉🌷الهی به رقیه🌷دخترم همه دنیامی👧🏻😍❤👩‍👧الهی هرکی منتظره خدا بزودی دلشو شاد کنه💚
عزیزم خوراکی های مقوی قبل از پانکچر بخور مغزی جات ،خرما ، عسل ، کپسول رویال ژلی  و واسه اینکه ...

فقط سفیده؟

اخه گفتن دوغ وماست فعلا نخور

بعدپانکچریا از قبلش؟

خواسته هایت راکه به خداگفتی به او اعتماد کن 👈که خدا جز خیر برایت نمیخواهد👉🌷الهی به رقیه🌷دخترم همه دنیامی👧🏻😍❤👩‍👧الهی هرکی منتظره خدا بزودی دلشو شاد کنه💚
سلام گلم، ان شاءالله بزودی دلتون شاد بشه، و فرشته های سالمتو بغل بگیری. نگران نباش، ایشالا همه چیز ب ...

ان شاءالله ممنون دوستم😊🥰

ممنون مهربون جان ان شاءالله شماهم دوتا جنینات محکم بچسبن به دلت بعد نه ماه سلامت بیان بغلت😍

انشاءالله خدا مامان شدن روزی همه منتظرا بکنه آمین