2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046188 بازدید | 684501 پست
سلام بچه ها الهی که هرکی منتظر نی نیه خدا خیلی زود دلش رو شاد کنه و صاحب فرزند سالم و صالح بشه و بقی ...

انشا.. که هم نی نی سالم و سلامت باشه هم مامان و بابای نی نی.

خدایا شکرت.ازت میخوام همونطوری که دل ما رو با یه تو دلی شاد کردی دل همه آرزومندها رو شاد کنی‌.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه جالب..پس باید روز تخمک کشیم که ده آذر بود رو به عنوان تاریخ لقاح در نظر گرفت

عزيزم من تو بخش زنان کار میکنم، مادران آی وی اف، سن حاملگیشون، میشه تاریخ انتقال + 14 روز تا همون روزی که حساب میکنیم، مثلاً امروز، شما 32 روزه بارداری، میشه 4 هفته و 4 روز، اصلاً ما نمیپرسیم جنین چند روزه انتقال دادی، فلوشیپ نازایی بیمارستان بهمون گفته سن بیمارانم رو اینجوری حساب کنید، میدونم بیمارستانهای شیراز هم همینه 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
کاملا میفهمم چی میگی، نگران نباش جز موارد استثنا که عقل دارن و دانا هستن و سیاست مثبت دارن، دیگه بقی ...

درست میگی. 🙏😘

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین
عزيزم من تو بخش زنان کار میکنم، مادران آی وی اف، سن حاملگیشون، میشه تاریخ انتقال + 14 روز تا همون رو ...

دقیقا.

منم رفتم بیمارستان.

رزیدنته ک اول با پریود حساب کرده بود ، 

پرینالوژیسته تذکر داد بهش که نه ، باید برای میکرویی ها با انتقال حساب کنی ، بعد هی من میگفتم جنینام ۵ روزه بوده ، اون میگفت چند روزه بودنش مهم نیست .

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
عزيزم من تو بخش زنان کار میکنم، مادران آی وی اف، سن حاملگیشون، میشه تاریخ انتقال + 14 روز تا همون رو ...

تاریخ انتقال یعنی روز شانزدهم قاعدگیم که انتقال دادم؟ 

بعد 16+14 میشه 30😯

میشه بیشتر توضیح بدی

چی میگی تو😤😤😤😤
عزیزم من این جور مواقع دکترم بهم گفت آب ولرم بخورم و دراز بکشم و شکم و کمرم رو گرم بگیرم  تا ا ...

زینب جان برای زایمان چه چیزهایی مهم برای بیمارستان و دکتر؟

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
سلام بچه ها الهی که هرکی منتظر نی نیه خدا خیلی زود دلش رو شاد کنه و صاحب فرزند سالم و صالح بشه و بقی ...

عزیز دلم چی شده؟ 

انشالله انشالله خدا خودش حافظ هر۳تون باشه و به سلامتی تا اخرش سر کنی و به سلامتی نی نی سالمت و بغل کنی👐 🌷🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
دوستای عزیزم سلام، امیدوارم یلداتون عالی گذشته باشه  ببخشید نتونستم بیام  الان اولین فرص ...

زينب جون يلداي شماهم مبارك

عزيزم يه سوال داشتم

رويان براي سونو قلب براي من داپلر نوشته،ميخواستم ببينم شماهم داپلر فرستاد؟! اين سونو براي الان ضرر نداره؟!

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم
سلام خانماای گل، من با این گلو درد چیکار کنم، واقعا از دیروز همینجور رو اعصابمه، 5 شنبه انتقال دارم، ...

وای منم 4شنبه انتقال دارم گلودرد شدم. شاید از آلودگی هواست. کم استرس داریم اینم روش. آب نمک قرقره کنیم فعلا ببینیم چی میشه من قرص no flu هم گرفتم دارم می خورم

سلام دوستان من يك سوال دارم ممنون ميشم اگر ميدونيد راهنماييم كنيد

اگر درروز تخمك كشي مرد به هر دليل نتونه به صورت طبيعي ( خودارضايي ) نمونه بده و خودش قبول كنه براش از بيضه اسپرم برميدارن؟ ميخوا مبدونم اين كار روتين هست يا بايد از قبل هماهنگ بشه

همسرمن تحت نظر دكتر فرهي هست ايشون گفتن توي رويان اين كار انجام ميشه  و خيليا هستن نميتونن اونروز نمونه بدن از بيضشون ميگيريم اما جاهاي ديگه رو اطلاع نداشت يا نخواست بگه بخاطر تعصبش رو رويان

چون من نميخوام برم رويان ميخواستم بدونم اين كار همه ججا انجام ميشه؟

انقدر خوشبخت باش که صدای آرامشت گوش فلک را کر کند
یه معما من در روز 13آذر انتقال دادم.جنین سه روزه! حال من در هفته چندم بارداری به سر میبرم😊؟ راهن ...

تو تقریبا ۵ هفته ای عزیزم

اره عزیزم مثبت شد برای قلب دعا کن

ای جووووونم مبارک باشه 😍😍😍😍

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا