2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046198 بازدید | 684503 پست
سلام دوستای نازنین😊 منم شش ساله که منتظر فرشته های خدام که بیان زندگیمو ازاینی که هست شیرینتر کنند ...

عزیزم خوراکی های مقوی قبل از پانکچر بخور مغزی جات ،خرما ، عسل ، کپسول رویال ژلی 

و واسه اینکه هایپر نشی سفیده تخم مرغ آب پز روزی چندتا  هر چی بیشتر بتونی بخوری بهتره و دوغ کباب 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام، زینب جون، منم گلو درد دارم، خیلی ناراحتم، 5 شنبه انتقالمه، موندم چیکار کنم، تا حالم خوب بشه، ☹ ...

عزیزم اگر عفونی نیست درمان خانگی کاملا جواب میده 

آلودگی هوا هم بیشتر میکنه، پس حسابی بخور رو جدی بگیر تو خونه

آب‌جوش عسل و لیمو

لیمو شیرین و پرتقال

شلغم 

قرقره آب نمک تو گلو، شستن بینی با آب نمک ولرم که معجزه میکنه

اتفاقا منم فکر میکردم ادراره. خانومه گفت خونه.   دیشب مادرشوهرم به همه گفت. اعصابم رو خورد کرد ...

عزیزم دیگه حالا گفته، چه میشه کرد 

مادر شوهر است دیگر...🤣🤣🤣 اگه کار رو اعصاب نکنه واقعا استثناست

آهان یادم اومد آره آزمایش اوره داشتم، جزء خون بود🙈🙈🙈 دیشب خواب الو بودم گیج بودم

مرسی فدات رفتم یه سری دارو برام نوشتن اما زنگ زدم دکترم تایید نکرد تهش فقط یه آموکسی سیلین برام باق ...

ای بابا، ان شاء الله زودتر خوب بشی

فقط گلم اصلا اصلا نذار تب کنی، به 38 که رسید استامینوفن بخور، چون خطر تب بیشتره

سلام عزیزم خوبی؟ آره میدونم دیگه روزای آخره و حسابی سرتون شلوغه.ان شاالله قسمت ما. آره دیروز رفتم ر ...

آخی عزیزم، درکت میکنم ولی حتما بهتر بوده برات این مدلی

تازه دکتر هدایتی هم کلی فرصت داره اقدامات لازم رو انجام بده برات

راستی عزیزم اگر زحمتی نیست، توصیه های متخصص خون رو اینجا هم بنویس برای دوستان با مشکل مشابه

چشم عزیزم، فقط بی زحمت سوالت رو برام ریپلای کن

من آندومتریوز پیشرفته داشتم لاپاروسکوپی هیتروسکوپی انجام دادم حین عملم دکترم برام خراش آندومتر انجام داد ۴۲ روز بعد عملم انتقال جنین انجام دادم که متاسفانه منفی شد
الان خیلی نا امیدم کلا دو بسته جنین دارم و اگه با این ها نشه کلا تمومه کارم نمیتونم از اول شروع کنم به هیچ وجه توان مالیشو ندارم و احتمالا ذخایر تخمدانم ندارم😔
بعد منفی شدنم دکتر برام دوتا آمپول دیفرلین نوشت که پیدا نکردم ایرانی واریوپپتیل گرفتم و گفت بعد آمپول دوم پریود شدی بیا انتقال فقط گفت پی ار پی انجام میدم برات
میخواستم ببینم به نظرت پی آر پی بهتر از خراشه؟ و اینکه آزمایش های ایمنی انعقادی لازم نیست بدم دکترم ننوشت برام چون شانسم کمه نمیخوام جنینام هدر برن😔 همه شرایطم خوب بود جنینامم بلاست بودن نمیدونم چرا نشد

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕
زینب جان..من قرار شده این بار که پریود شدم برم برا بار سوم سیکلمو شروع کنم.با سه روز تاخیر حالا &nbs ...

عزیزم پریودی داره شروع میشه 

اگر میخوای ریسک نکنی، یه سونو واژینال شهر خودتون برو، اگه ریزش دیواره شروع شده سریع نوبت بگیر برای روز سوم

عزیزم پریودی داره شروع میشه  اگر میخوای ریسک نکنی، یه سونو واژینال شهر خودتون برو، اگه ریزش دی ...

قرمز روشن نیستا.قهوه ای خیلی روشن.از دیروز دارم.هنوزم همونطوره.

خدایا شکرت  
سلام دوستای نازنین😊 منم شش ساله که منتظر فرشته های خدام که بیان زندگیمو ازاینی که هست شیرینتر کنند ...

سلام گلم، ان شاءالله بزودی دلتون شاد بشه، و فرشته های سالمتو بغل بگیری. نگران نباش، ایشالا همه چیز بخوبی و خوش برا تو و همه پیش بره🌸🙏

من آندومتریوز پیشرفته داشتم لاپاروسکوپی هیتروسکوپی انجام دادم حین عملم دکترم برام خراش آندومتر انجام ...

عزیزم واریوپپتیل هم عالیه نگران اون قسمتش نباش

انجام prp خیلی خیلی عالیه، نمیگم همه + میشن ولی اغلب جواب میده 

اگر دفعه اول انتقال بوده خیلی آزمایش های ایمنی و انعقادی به کارت نمیاد عزیزم ولی اگر مشکل خون یا ایمنی یا دیابت خودت یا نزدیکان دارن، خیلی راحت سرخود برو متخصص خون یا ایمونولوژیست 

فقط بگو واریوپپتیل زدی، یه وقت آزمایش هات خطا نداشته باشن

توکل به خدا، حالت رو کاملا درک میکنم ولی دیگه ان شاء الله این بار مامان میشی عزیزم، خصوصا که دفعه دوم انتقال آدم بی خیال تره

قرمز روشن نیستا.قهوه ای خیلی روشن.از دیروز دارم.هنوزم همونطوره.

ببین گلم من سیستم بدنم یه جور بود ضخامتم خیلی کم بالا می‌رفت و با اولین لک وقتی سونو میرفتم میگفت ریزش شروع شده، برای احتیاط میگم بری، شاید بدنت مثل من بود

عزیزم واریوپپتیل هم عالیه نگران اون قسمتش نباش انجام prp خیلی خیلی عالیه، نمیگم همه + میشن ولی اغلب ...

ممنونم عزیزم دعا کن برام خیلی نا امیدم😔

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕

سلام بچه ها الهی که هرکی منتظر نی نیه خدا خیلی زود دلش رو شاد کنه و صاحب فرزند سالم و صالح بشه و بقیه هم خدا براشون نگه داره نی نیاشونو

ازتون میخوام برام دعا کنید خیلی محتاجم تو بارداری متوجه علائمی شدم و چندبار دکتر مختلف رفتم و استرس های شدیدی داشتم حتی دلم نمیخواد لحظه ای فکرکنم فقط سپردم به خدا تا آروم بگیرم وگرنه داشتم از وحشت میمردم توروخدا برامون دعا کنید سالم باشیم

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان