2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046193 بازدید | 684501 پست
سلام خانماای گل، من با این گلو درد چیکار کنم، واقعا از دیروز همینجور رو اعصابمه، 5 شنبه انتقال دارم، ...

منم گلو درد و سرفه داشتم .دیروزم که انتقال دادم همش سرفه میکردم.مریض نیستما.انگار از الودگی هواست.

یکمی ابلیمو عسل بریز تو اب بخور.یکمی عناب بخور خیلی خوبه.چای گرم و مایعات.سوپ.بیرون نرو زیاد

من اینقدر میترسیدم.قبل انتقال و پانکچر یه عالمه امپول داشتم هی میرفتم درمانگاه میزدم.همشم فصل انفولانزا.

میگفتم نگیرم یهو

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  

سلام دوستای نازنین😊

منم شش ساله که منتظر فرشته های خدام که بیان زندگیمو ازاینی که هست شیرینتر کنند

ولی فعلا تا الان قسمتم نشده ولی امیدم بخودشه که بالاخره به منم فرزندانی سالم وصالح میده😍

منم منتظرم تا پریود بشم و برم سیکل میکرو رو شروع کنم

منم دعاکنید تا نتیجه بگیرم...

ممنون میشم یکم از قبل انتقال تا بعدش منو راهنمایی کنید چی بخورم چیکارکنم تانتیجه  ی بهتر بگیرم...

تو مرکز گفتن ممکنه هایپربشی و بیمارستان بستری بشی یکم تو نت خوندم چی هست ولی ممنونم میشم بگید چیکارکنم تا هایپرنشم...

زیادی نوشتم😆

باتوکل بخودش ان شاءالله همگی مادر بشیم😍🥰

خواسته هایت راکه به خداگفتی به او اعتماد کن 👈که خدا جز خیر برایت نمیخواهد👉🌷الهی به رقیه🌷دخترم همه دنیامی👧🏻😍❤👩‍👧الهی هرکی منتظره خدا بزودی دلشو شاد کنه💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم میتونی به خلاصه بگی این چهار با چیکارا کردی؟  مشکلاتتون مشخص شدن؟

سلام تورک آنا.خوشحالم که بازم اومدین.یه سوال داشتم.من قرار شده این بار که پریود شدم برم برا بار سوم سیکلمو شروع کنم.با سه روز تاخیر حالا  لکه بینی روشن دارم.اصلا شبیه پریودی نیست.نمیدونم علتش چیه؟به نظرتون چیکار کنم؟

خدایا شکرت  
عزیزم اگر تحت نظر دکتر باشی خیالت راحت فقط بگو بهش تو چه مرحله ایی هستی و اسم دقیق داروهات هم بگو&nb ...

زینب جان..من قرار شده این بار که پریود شدم برم برا بار سوم سیکلمو شروع کنم.با سه روز تاخیر حالا  لکه بینی روشن دارم.اصلا شبیه پریودی نیست.نمیدونم علتش چیه؟به نظرتون چیکار کنم؟

خدایا شکرت  
عزیزممم مبارکه من روز ۱۱ بتام ۳۵۲ بود روز ۱۳ بتام ۱۰۰۱ بود دوقلو باردار بودم😍🤩

چقدر خوب. خوش به حالت. ای خدا کی بشه منم یکی بشم مثل اینا. کاش جات بودم. کاش بتونم یه روز این حال رو تجربه کنم. بازم خوش به حالت

هنوزم چشمای تو مثل شبای پرستاره ست ، هنوزم دیدن تو برام مثل عمر دوبارست، هنوزم وقتی می خندی دلم از شادی می لرزه، هنوزم با تو نشستن به همه دنیا می ارزه
وای وای من حاضر نیستم بیاد بیارم اون اوایل چه حالی داشتم منم همش تو رختخواب بودم از خودمم بدم میومد ...

عزیزم خدا دخترای نازتو برات حفظشون کنه ..سالم بگیری بغلت شیرشون بدی انشاءالله..منم چهار روز دو تا جنین انتقال دادم شما علایم بارداری تا روز آزمایش داشتین؟؟

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
سلام دوستای نازنین😊 منم شش ساله که منتظر فرشته های خدام که بیان زندگیمو ازاینی که هست شیرینتر کنند ...

عزیزم انشاءالله با اولین انتقال مامان دوقلو میشی برات آیت الکرسی خوندم..

چقدر خوب. خوش به حالت. ای خدا کی بشه منم یکی بشم مثل اینا. کاش جات بودم. کاش بتونم یه روز این حال رو ...

ارنیکا جون انشاءالله شما هم خیلی زود باردار بشی و دوقلو بده بهت خدا ..برای زودتر مامان شدنت آیت الکرسی خوندم 

عزیزم تو مرکز نمیدن، چون مثل مکمل و ویتامین هست از هرجایی میشه خرید بدون نسخه من همیشه آنلاین خریدم ...

مامان صوفی عزیزم اواسیتول رو هم انلاین میگیری؟اخه امازون نداره

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
ارنیکا جون انشاءالله شما هم خیلی زود باردار بشی و دوقلو بده بهت خدا ..برای زودتر مامان شدنت آیت الکر ...

فدای محبتت گلم. خدا از زبونت بشنوه. منم منتظرم که پرولاکتین ام بیاد پایین تا برم برای انتقال . منم براتون حمد خوندم انشا... با خبرای خوش بیایی. 

هنوزم چشمای تو مثل شبای پرستاره ست ، هنوزم دیدن تو برام مثل عمر دوبارست، هنوزم وقتی می خندی دلم از شادی می لرزه، هنوزم با تو نشستن به همه دنیا می ارزه
خوب از دکترت بپرس دارو بگیر تا ۵ شنبه خوب شی. توصیه های همیشگی: مایعات گرم خیلی خیلی بخور‌ هر روز دو ...

ممنون عزیزم، عصر میرم دکتر، گفتم تا قبلش به خودم برسم. حتما، ممنون از راهنمایی تون 

منم گلو درد و سرفه داشتم .دیروزم که انتقال دادم همش سرفه میکردم.مریض نیستما.انگار از الودگی هواست. ...

منم خیلی میترسیم، هی مراقبت میکردم، یهو اینجور شدم، ایشالا خدا خودش بهمون رحمو لطف کنه، منم گفتم شاید از آلودگی باشه، ولی گلودردم زیاد شد دیگه یقین پیدا کردم. الان بهترین شما؟