2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046233 بازدید | 684505 پست
من امروز رفتم مرکز بهداشت ، که صدای قلب رو بشنوم 😁 گفت زوده. برو بعدا بیا.  ولی  این مراک ...

عزیزم یواش یواش رکورد های گینس رو باید جابجا کرد😉😉😉😉

من هفته 14 هم میگفتن زوده و سخته برای صدای قلب، ولی چون تب کرده بودم اون موقع، دیگه تو بیمارستان با هر ترفندی بود پیداش کردن

آزمایش ادرار دادم هفته 8 ولی ریز موارد رو یادم نیست

الانم چراغا خاموشه، نمیتونم برم دنبالش، حتما یاد آوریم کن بفرستم مواردش رو

عزیزم شما میدونی قرص کیوتن رو چند مدت میشه صرف کرد؟مثلا ۶ ماه ؟روی کیفیت تخمک تاثیر داره؟

عزیزم در مورد اثر مکمل روی تخمک هیچ اطلاعی ندارم

فقط بین دکترا نظرات متناقض زیاد هست در رابطه با مصرف مکمل و کیفیت تخمک

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

امروز تخمک گرفتن ازم کلا ۳ تا داشتم 😔😔 اصلا نمیدونم چرا گفتن شنبه زنگ بزن بهت بگیم چی میشه من ...

عزیزم چرا ناراحتی؟ چند تا جنین شد؟ 

آدرس دقیق رو ندارم ولی سمت پونک هست، درمانگاه سجاد،جنب امام زاده عینعلی و زینعلی اگر درست گفته باشم

از دوستان دارن شماره دقیق رو 🙈🙈🙈 خودمون چند سال پیش که باغ فیض بودن رفتیم

الان تازه فهمیدم اینجا هستن 

سلام عزیزم طب سنتی قبلش قم رفتیم شهر خودمونم رفتم ولی بی تاثیربود،حتی پارسال شوهرم برا واریکوسلش زال ...

عزیزم کلا واسه ما هم در ظاهر طب سنتی جواب نمی‌داد ولی قطعا اگر یه جای خوب بری و سعی کنی سبک زندگی سالم داشته باشی عالیه، حالا نه صرفا برای بچه

بعد یه چیز دیگه گلم اگر طبعت سرده یا مستعد یبوست هستی، نشاسته برات مناسب نیست اصلا

کلا طبق طبع بدنت تغذیه کن نه تقلید از بقیه

@زینبی_بابا    عزیزم شما با اینکه سرکلاژ شدین باز هم جاهای پله دار میرین?

عزیزم جاهایی که در حد دو سه تا پله داره میرم و یواش 

ولی یکبار ابن سینا اومدم مجبور شدم کلی پله تو یک روز بالا پایین کنم، از در ورودی بگیر تا داروخانه که تو مسیر آسانسور نیست

ولی دیگه تکرار نکردم 

زینب جون درد شکمی دارم چندروزه عادیه ؟؟  انقباض نیست درده 😟😔😫  وقت دکترم هفته ایندست ...

عزیزم من این جور مواقع دکترم بهم گفت آب ولرم بخورم و دراز بکشم و شکم و کمرم رو گرم بگیرم 

تا الان که این روش رو انجام دادم خیلی خوب جواب داده، حالا نمیدونم اون حس های درد که شبیه درد پریود میشه، یا حس گرفتگی و سفتی شکم چی هست، فقط ادامه دار نیست و با اون کارها سریع خوب میشه

عزیزم کلا واسه ما هم در ظاهر طب سنتی جواب نمی‌داد ولی قطعا اگر یه جای خوب بری و سعی کنی سبک زندگی سا ...

آره دقیقا طبعم خیلیییی سرده و مدام یبوست دارم 

چجوری درستش کنم؟

شما چجوری مشکلتو حل کردی؟

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
آره دقیقا طبعم خیلیییی سرده و مدام یبوست دارم  چجوری درستش کنم؟ شما چجوری مشکلتو حل کردی؟

راستش سبک زندگیم رو عوض کردم یواش یواش طی چندسال

طب سنتی هم رفتم ولی اغلب نکات تغذیه ایی و غیر دارویی اون رو رعایت میکردم چون برام قابل انجام دادن بود

وگرنه من اهل جوشونده فلان گیاه یا شیاف واژینال فلان معجون نبودم و نیستم به دلایلی

از همه بیشتر هم از عنبرنسارا فرار میکنم🙈🙈🙈

شما هم نا امید نشو، سبک زندگی سالم اثرش یواش یواش و آروم هست ولی اساسی درست میکنه مشکلات بدن رو. 

یه جای خوب پیدا کن و برو جلو طبق نظرشون