2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046232 بازدید | 684505 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😀😀چه اهمیتی داره الان  

هم اسمیم وهم سن برام جالبه😁😁😁😁😁😁🤗🤗🤗

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

منم هستم..ولی میگم کلا فایده نداره.. خدا خودش کمک کنه به همه مامانها ...ان شاء الله  همه مامان ...

اره واقعا چاره ای نیس🙈🙏🏽ایشالا

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
شما آزمایش های ایمنی انعقادی رو دادی میخواستم ببینم هزینش چقدره من انتقالم منفی شد گفتم دکترم بنویسه ...

ازمایش اولی 120 شد ولی شنیدم انعقادی یک و نیم البته مطمئین نیستم ... اگه ازمایش بدی بهتره والا ما تا جنین تشکیل بشه چه سختی ها که نمیکشیم حالا هی انتقال بدند منفی بشه 

عزیزمروز چند دکتر هپارینتو کرد انوکسا؟

فکر کنم بعد مثبت شدنم روزی که رفتم برا دارو عوضش کرد منم داروهام اخرش بود رفتم برا دارو🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
نمیدونم والا یکی از بچه ها خورده الان بتاش مثبت شده گف من قرص فرتیلو خوردم 

شاید فرتیل سی ام خورده که واسه قبل انتقاله..

فرتیل سی ام قرص خوبیه واسه انتقال..نفسی هم مصرف کرده بود و مثبت شد

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
زینبی جان جواب آزمایشاتم اومده یه نگاهی بهشون میندازی؟ راستی دیشب رفتم سونو ضخامت ۵.۶ بود.دکتری که ...

سلام عزیزم یه مقدار ژن غلظت خون داری که اصلا جای نگرانی نداره، تو سیکل کاملا با دارو تحت کنترل میشه 

ببخشید من حسابی حسابی شلوغ بودم، ان شاء الله قسمتت بشه

بقیه فاکتور ها هم مربوط به همون مینور بودن هست

دو سه تاش هم خیلی تخصصی هست و اطلاعی ندارم عزیزم 

راستی امروز دکتر رفتی؟ کارت به کجا رسید؟ نگفتن چرا این قدر زود پریود شدی؟ سیکل انتقال شروع کردی؟ 

@زینبی_بابا    اونجا که نوشته homozygous چیه؟ خطرناکه؟ آخه تو نت چیزای بدجوری نوشته

گلم نت رو بی خیال شو

یه دل‌درد ساده رو چیزای بد نشون میده

اینجا خیلیا با ژن غلظت مامان شدن حتی طبیعی، نمونه اش آنای خودمون