2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046232 بازدید | 684505 پست
شما درست میگی عزیزم، من حرفم اینه چرا جنینی که رشد نداشته و بقول خودشون در عرض دو روز اندازه ی یه رو ...

آره میدونم اینکارو میکنن خودشون میگن شرایط رحم ممکنه جواب بده به رشد جنین...مطمئن باش به شما هم میگفتن شانستو از دست نمیدادی...قبول دارم انصافا هم از نظر روحی هم جسمی تو اون مدت خیلی آدم در تنگناس...مشکلتون چیه از شماس یا همسرتون؟

سلام زینب جان .ممنون عزیزم ..دیروز با مرکز تماس گرفتم و همانطور که گفتید باید خون روان باشه..بهم نوب ...

سلام عزیزم

گلم برای پانکچر مجدد یا انتقال؟ 

اگر برای انتقاله نه زود نیست، ولی به شرایط روحی و جسمی خودت هم خیلی بستگی داره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخه اگه قراره بعداز قطع دارو باز بره بالا پس چرا میگن دیگه دارو نخورید؟؟واسه منم سه چهار ماه پیش بود ...

کابرگولین یا داستی نکسی که برای تنظیم پرولاکتین میدن رو عمدتا تا مثبت شدن تست ادامه میدن و بعد از بارداری قطع میکنن مگر اینکه با صلاحدید پزشک در موارد خاص مدت کوتاهی بعد از مثبت شدن تست ادامه پیدا کنه

بچه ها منم دوبار انتقال دادم ولی نتیجه نگرفتم اینماه میخوام شانسمو دوباره امتحان کنم چیکار کنم که لا ...

عزیزم پنج شش صفحه قبل من چند تا عکس گذاشتم که خودم تقریبا همشو رعایت کردم و خدا رو شکر دیروز جواب آزمایشم مثبت بود.

حتی موعد آزمایشم با هواپیما اومدم بعد که رسیدم رفتم آزمایش دادم...منظورم ازین مکالمات طولانی این بود ...

آره واقعا حرفتون درسته! هرچی خدا بخاد همونه اصلا ب استراحت مطلق و این حرفام نیست، منم از دو روز بعد انتقال تا الان ک پنج هفته م خودم تنها بودم و کارای خودمو میکردم و مث شما ب همه گفتم باردارم😊 و خدا معجزشو نشون داد! الانم منتظر سونوی هفت هفته م

خــــدا امیــد من است...
مریم منم اولا خیلی بیشتر درد داشت و جاش قرمز میشد و میخارید اما هر چی بیشتر زدم حساسیت کم شد حتی درد ...

برامن اون اوایل زیاد سخت نبود!از هفته دوم انتقال یهو خارش و قرمزی شروع شد انقدری ک تزریقاتیه میترسید بهم آمپول بزنه! حالا فعلا دارم شیاف مصرف میکنم اما بنظرم آمپول بهتره و دچار لکه بینی نمیشم، الانم میخام روزی یه آمپول و دو شیاف بزنم

خــــدا امیــد من است...
آره عزیرم.بلاست آ بودن. البته ۵ تا بودن که ۴تاشون بلاست شدن یکیشون ۴ روزه. گفتن فقط یکی انتقال بدیم ...

من نمدونم گریدچندهستن.سه روزه هستن.اگررفتم ازدکترجنین شناس میپرسم.فقط یه برگه دادن بهم که توش تعدادجنینهارانوشته

کابرگولین یا داستی نکسی که برای تنظیم پرولاکتین میدن رو عمدتا تا مثبت شدن تست ادامه میدن و بعد از با ...

فقط یه سوال دیگ داشتم ببخشید

تا هفته چندم باید پروژسترون مصرف کنیم؟

خــــدا امیــد من است...