2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046232 بازدید | 684505 پست

دوستان من یه سوال دارم می دونم ربطی به موضوع تاپیک نداره ولی شما چون زیاد رفتید دکتر زنان استادید. من با عفونت قارچی که هفت هشت ماهه من رو اذیت می کنه باید چه کار کنم؟ دکتر همش پماد کلوتریمازول میداد. دفعه آخر بهم گفت خوب هم شدی تا یه مدت هفته ای یک بار بزن. الان چند وقته اصلا" خوب نمیشم خودم میدونم دلیل اصلیش استرسه و هر وقت استرسم بیشتر می شه بدتر میشم  همش پماد به دستم فقط برای کنترلش وگرنه خوب خوب نمیشم ولی واقعا" الان خیلی تو شرایط کنترل استرسم نیستم. تجربه ای دارید؟ عنبرنسا هم دود دادم که افتضاح بدتر شدم خیلی بد بود.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم وروجکهای من الان دارن با هم بازی میکنن!!!!  انشالله قسمت خودت و بقیه دوستان منتظرمون.... ...

الهی بگردم وای چه خوب .. خدا برات نگهشون داره .. کلی ذوق کردم خدا رو شکر .. منم نمیدونم چرا حس میکنم جنین ما دختره براش اسم هم انتخاب کردیم امیدوارم سر سومی میکرو زود بیاد دل ما هم شاد بشه 

من یه رسالتی دارم اینجا هر کی میاد میگه تهوع میگم برو طب سوزنی معجزه می کنه برات. امیدوارم حوصله بچه ...

اتفاقا کار خوبی میکنی اگه جواب بده که عالیه.... 

من خیلیا و میشناسم زجر کشیدن تو بارداری به خاطر همین تهوع.... 

مرکزی هم که رفتیم بگی خوبه..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
جدی؟؟؟ پس نخورم 

نه عزیزم تو سیکل سعی کن اصلا پریود رو دستکاری نکنی و بذار طبیعی باشه و نیاز باشه دکتر بهت دارو میده.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اتفاقا کار خوبی میکنی اگه جواب بده که عالیه....  من خیلیا و میشناسم زجر کشیدن تو بارداری به خا ...

خواهر من بارداری اولش روزی چندین دفعه بالا می آورد و هیچی نمیخورد تا ماه نهم سر بارداری دوم رفت طب سوزنی پیش دکتر فرهاد صبری اصلا" هم عقیده نداشت که بگم تلقین بود روز اول از تخت اومد پایین خیلی بهتر بود از جلسه دوم دیگه اصلا" بالا نیاورد از جلسه سوم تهوعش با قرص کنترل میشد از جلسه پنجم هم اصلا" تهوع نداشت دیگه همه غذاهای مفید هم میخورد. واقعا" عالی بود. 

سلام عزیزم خوبی گلم الان بهترم گلم هفته ۵هستم برای قلب دعا کن برام  مرسی

عزیزم منم تهوعم یه کم زود شروع شد من سیرابی خوردم خیلی کمک کرد... 

یه امتحانی بکن.... 

چند تا تیکه کوچولو که میخوردم تا یه هفته اوکی بودم.... 

البته خوب بستگی به شدت تهوعت داره من حالت تهوع داشتم بالا نمیاوردم.... 

قلبشم تشکیل میشه عزیزم شک نکن!!!! 

دوستان من یه سوال دارم می دونم ربطی به موضوع تاپیک نداره ولی شما چون زیاد رفتید دکتر زنان استادید. م ...

عزیزم منم یه مدته درگیرم اگه حل بشه حتما میام اینجا میگم.... 

راستشو بخوایی من فرصت و شرایط دکتر رفتن رو خیلی ندارم.... 

یه دوره دارو داد دکترم و گفته بود خوب نشدی باز بیا که نتونستم برم.... 

الهی بگردم وای چه خوب .. خدا برات نگهشون داره .. کلی ذوق کردم خدا رو شکر .. منم نمیدونم چرا حس میکنم ...

میاد شک نکن!!!! 

بعدشم خدا سورپرایزت میکنه مثل من حتی نتونی یه دکتر بری..... 

خخخخخخ.... 

خواهر من بارداری اولش روزی چندین دفعه بالا می آورد و هیچی نمیخورد تا ماه نهم سر بارداری دوم رفت طب س ...

خدارو شکر..... 

خیلیا رو میدونم انقدر بالا میارن خون بالا میارن.... 

واقعا تهوع شدید سخته.... 

فدات عزیزم مرسی بابت این همه انرژی مثبت که بهم دادین 😘😘😘😘😘😘😘

فدات عزیزمممممم... 

اها سن باردارينم اينجوري حساب ميكردي اون اوايل سن جنين به علاوه ١٤ به علاوه تعداد روزاي انتقال؟من كي ...

مرسی عزیزم اره پس اگه داروهات تموم میشه برو احتمالا سونو واژینالت کنه که ساک و جنین و ببینه

و اره منم ونجوری حساب کردم اما یه نفر بهم گفت برا قلب ۳۰ یا ۳۵ روز بعد انتقال برو دیده میشه منم اونجوری حساب کردم رفتم🌷🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم