2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046349 بازدید | 684509 پست
فدات بشم نفسی عزیزم.دردونت خوبه؟چه شب یلداییه امسال.دردونتو بغل میکنی و عشق میکنی باهاش.الهی همیشه ص ...

قربووونت عزیزمِِِ..دردونه هم خوبه خداروشکر ..همچنان بیداره ،دارم سعی میکنم بخوابونمش ولی چشماش از من بازتره😁...انشاءالله این لحظات زیبا قسمت خودت..عزیزم مطمین باش خدای مهربونی ک بعد13سال چراغ خونه منو روشن کرد..جواب صبوریتو با دادن نورچشمی میده 🙏

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام خانم ها میشه لطفا جواب منم بدید من پی سی او هستم و قراره این دفعه که پری اومد روز دوم برم برای ...

عزیزم pcoیعتی پلی کیستیک یابعبارتی تنبلی تخمدان. فولیکولهای ریز زیادی تو تخمدان هست..ک برا ای وی اف بعد اززدن امپولا تعداد زیادی فولیکول تولید میشه ک.میگن هایپر شدی.برای اینکه دچارعوارضش نشی از قبل شروع سبکلت ..خودت شروع کن ب خوردن روزی چنتا سفیده تخم.مرغ ابپز و پروتین واب زیاد

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام بچه ها من امروز رفتم انتقال .3 تا فرش 4 تا هم تو یه نی فریز کردن. لطفا دعا کنید. من دفعه قب ...

انشاءالله مثبت میشی عزیزم..برات آیت الکرسی خوندم

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏

خانوما ،من سه شنبه گفتن بیا برا انتقال ،،ولی سرما خوردم جوری که از بدن درد فقط گریه نمیکنم به نظرتون با این اوضاع برم برا انتقال یا نه؟ چون از پانکچر هم هنوز دلم درد میکنه و خوب خوب نشدم ،،به نظرتون سرماخوردگی تو منفی شدن انتقال تاثیر داره؟؟

خانوما ،من سه شنبه گفتن بیا برا انتقال ،،ولی سرما خوردم جوری که از بدن درد فقط گریه نمیکنم به نظرتون ...

سلام.عزیزم اگه خیلی اذیتی الان به نظرم یه سیکل صبر کن که هم درد پانکچرت خوب بشه و هم سرماخوردگیت

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
اخه گفتن سه شنبه بیا ،الان نرم ،تکلیف جنینام چی میشه ،،به دکترمم دسترسی ندارم

جنیناتو فریز میکنن دیگه عزیزم..تازه پانکچر شدی؟

ممنونم خواهری آره والا فکرکن میگم خدایا خداوندا 12ساله منتظرم گذاشتی به حساب هر دوسال لااقل بهم بچه ...

ثمین جان انشالله بزودی میای خبر بارداریت رومیدی.مطمئن باش خدا بهترینهارو برات میخواد.خودمم دیگه داره میشه ۶سال .

انتظار سخته چه یک روز چه یک سال چه چند سال.انشالله بزودی انتظار همه منتظرا تموم میشه

اسفندی که باشی میشی ته تغاری خدا   خدایا دل ته تغاریت رو نشکن به آرزوش برسون .
جنیناتو فریز میکنن دیگه عزیزم..تازه پانکچر شدی؟

اره پنج شنبه پانکچر شدم ،،معذرت میخوام ولی هنوز شکمم کار نکرده و تمام دلم درد میکنه و سرماهم خوذدم رفتم دکتر گفت انفولانزا هست ولی خفیفه ،چون مشکلات تنفسی ندارم،،اخه برا فریز جنین هزینه اشو ندادیم و باید بریم مرکز. ماهم شهرستان هستیم ،،دکترمم سه شنبه اونجا میتونم ببینم

سلام بچه ها من امروز رفتم انتقال .3 تا فرش 4 تا هم تو یه نی فریز کردن. لطفا دعا کنید. من دفعه قب ...

انشالله تا دوهفته دیگه خبر مامان شدنت رو میدی

اسفندی که باشی میشی ته تغاری خدا   خدایا دل ته تغاریت رو نشکن به آرزوش برسون .
عزیزم pcoیعتی پلی کیستیک یابعبارتی تنبلی تخمدان. فولیکولهای ریز زیادی تو تخمدان هست..ک برا ای وی اف ...

دقیقا از چه زمانی شروع کنم سفیده تخم مرغ رو؟از همون روز دوم پریودی که قراره برم؟

اره پنج شنبه پانکچر شدم ،،معذرت میخوام ولی هنوز شکمم کار نکرده و تمام دلم درد میکنه و سرماهم خوذدم ر ...

به نظرمن حتما تماس بگیر با مرکز و بگو که این ماه نمیخام انتقال بدم و جنینهارو فریز کنن.هم اوضاع رحمت اوکی بشه و حالت خوب شه ،هم سرماخوردگیت خوب شه..فکرکنم بشه که هزینه فریزو بعدا بدی.تماس بگیر بپرس فردا صبح