2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
خوردم.خالیشم میخورم.عین شربت یا دارو.روزی دو قاشق ببخشید من کلا همیشه خیلیییییییی یبوستم.

منم اینجوری ام ولی روغن زیتون خیلی روم اثر داره😶

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
مرسی عزیزم یکمی بود خوب شدم راستش چون خیلی زود بود ترسیدم🙈

به نظر من تهوع نشونه ی بسیار بسیار خوب و پسندیده ایست.

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ثمین.عزیزم..از خدا میخام ایندفعه بااومدن نی نی ها تو دلت دیگه مامان شدنت همیشگی بشه..هممون چشم انتظا ...

فدات بشم نفسی عزیزم.دردونت خوبه؟چه شب یلداییه امسال.دردونتو بغل میکنی و عشق میکنی باهاش.الهی همیشه صحیح و سالم برات بمونه در پناه خدا

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
بار اول بود قبلش لاپاروسکوپی هیتروسکوپی و خراش دادم کفیت جنینامم خوب و بلاست شرایط رحمم عالی منفی شد ...

عزیزم، میدونی آی وی اف یه مقدارشم شانسیه یعنی ممکنه همه چی عالی باشه اما بازم نگیره بقول دکترا هر سری 30-40 درصد شانس بارداری هست

آزمایشا رو هم ببین کدوما مهمترن اونا رو انجام بده که هزینش کمتر بشه برات

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
@samin11       همیشه از خدا میخاستم اول ب تو‌بده بعد ب من میدونم خیلی تلاش کر ...

ممنونم ستاره ی عزیزم.حکمت خدا چیز دیگریست.انشالله منم مامان میشم و همگی شاد میشیم .

امیدوارم دردونتو صحیح و سالم بغل بگیری

ممنونم ستاره ی عزیزم.حکمت خدا چیز دیگریست.انشالله منم مامان میشم و همگی شاد میشیم . امیدوارم دردونت ...

قربونت عزیزم من بی صبرانه منتظر اون روزم ک بگی مامان شدم🙏😍

احسنت ک انقد صبور و با ایمانی مطمعن ی روز نتیجه این صبرتو میگیری❤️❤️🥰🥰

سلام خانم ها میشه لطفا جواب منم بدید

من پی سی او هستم و قراره این دفعه که پری اومد روز دوم برم برای ای وی اف 

همه آزمایشات و کارهای اولیه انجام شد (بار اول هست که ای وی اف میکنم اطلاعاتم کمه)

دکتر گفت احتمال داره که هایپر بشی میخوام بدونم هایپر چیه و دقیقا کجای پروسه ای وی اف هایپر میشم و اگه هایپر بشم چی میشه و چقدر طول میکشه که خوب بشم ؟

آیا انتقال انجام میشه یا نه؟

ببخشید زیاد شد😔

خیلی ممنون.راستی دو لیوان خاک شیر خوردم یبوست نشم.ضرر داره یا نه؟

من خود زیتونو خوردم با انجیر اصلا یبوست نشدم پای مرغم میخوردم خیلی روون میشد رودم با اینکه من خودم همیشه مشکل یبوست و وباسیر دارم

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕
من خود زیتونو خوردم با انجیر اصلا یبوست نشدم پای مرغم میخوردم خیلی روون میشد رودم با اینکه من خودم ه ...

اوکی.مرسی

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  
سلام خانم ها میشه لطفا جواب منم بدید من پی سی او هستم و قراره این دفعه که پری اومد روز دوم برم برای ...

سلام عزیزم من نمی دونم پی سی او چیه🙈اگه تخمکات زیاد باشه هایپر میشی بعد تخمک کشی اگه هایپر شی جنینات فریز میشن بعد دو تا پری میری سیکل انتقال 

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕
قربونت عزیزم من بی صبرانه منتظر اون روزم ک بگی مامان شدم🙏😍 احسنت ک انقد صبور و با ایمانی مطم ...

خدا کنه اینبار دیگه خدا دست رد به سینم نزنه چون قطعا اینبار دفعه ی آخر تلاشمه 

خدا کنه اینبار دیگه خدا دست رد به سینم نزنه چون قطعا اینبار دفعه ی آخر تلاشمه 

ایشالا ک اخرین باشه و پرونده انتظارت بسته شده باشه

اگه لایق باشم دعات میکنم سرنماز❤️🙏