2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046194 بازدید | 684502 پست
سلام دوستان من هم روز ششش انتقال هستم برای اولین بار اگه راهنمایی با کاری هست که کمکم میکنه ممنون می ...

واقعاً اسمت ماری متولد ۶۲!!!!!!!!

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیقا از چه زمانی شروع کنم سفیده تخم مرغ رو؟از همون روز دوم پریودی که قراره برم؟

هر چی زودتر شروع کنی بهتره عزیزم..حتی قبل شروع سیکل

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
به نظرمن حتما تماس بگیر با مرکز و بگو که این ماه نمیخام انتقال بدم و جنینهارو فریز کنن.هم اوضاع رحمت ...

سارا جون چطوری عزییزم..تهوعت بهترنشد؟

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
به نظرمن حتما تماس بگیر با مرکز و بگو که این ماه نمیخام انتقال بدم و جنینهارو فریز کنن.هم اوضاع رحمت ...

عزیزم نبودی چند روز بهتره تهوعت؟🌷🌷🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
ايشاالا هر چي باشن فقط صداي قلبشون بشنومم😍😍برام دعا كن 

عزیزممم مبارکه من روز ۱۱ بتام ۳۵۲ بود روز ۱۳ بتام ۱۰۰۱ بود دوقلو باردار بودم😍🤩

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
چشم ممنونم عزیزم

از هایپری هم نترس .مهم اینه چیزای ک گفتم رعایت کنی دچار عوارضش نشی. وگرنه چیزی نیست و فقط انتقال یکی دوماه عقب مییفته.من خودمم هایپر شدم.

سارا جون چطوری عزییزم..تهوعت بهترنشد؟

مرسی عزیزم.گل پسرت خوبه؟خودت خوبی؟

منم همون طوره اوضاعم.دو سه روز خوب شدم.دوباره شدم همون وضع افتضاح اول..دعا کن برام زود بگذره .این نی نی شیطون رو بگیرم بغل ،دوتا بزنم به با سن مبارکش که انقدر اون تو داره شلوغ میکنه 😒😄

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
ممنونم فدات شم هر چی قسمت باشه راضیم به همون ♥️💋

انشالله خیره💖💖

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم