2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046189 بازدید | 684501 پست
ای عزیزم نگو استرس چرا خدارو شاکر باش ،نگو جوجه هات ناراحت میشن غصه نخور مامان گل😘😘😘😘🥰🥰🥰🥰

توکل بخدا! ان شاءالله ک توهم ب آرزوی قلبی ت برسی عزیزم😘😘

خــــدا امیــد من است...
توکل بخدا! ان شاءالله ک توهم ب آرزوی قلبی ت برسی عزیزم😘😘

مبارکه 👏👏👏👏

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از وفتی اینجا اومدم وسواس تیکر گرفتم هرکی مثبت شد بزاره ذوق کنیم از داشتن تیکراتون  ،قابل توجه ...

عزیزم فدای دل پاکت! ان شاءالله هرچه زودتر ب خواسته ت برسی و دامنت سبز شه😘😘😘

خــــدا امیــد من است...
بچها راسته میگن کسی که پرولاکتینش بالا باشه بعدش که بیادپایین باید تا اخر باید این قرصو بخوره میگن م ...

منم پرولاکتینم بالا بود دکتر بهم کابرگولین داد قبل پانکچر که آزمایش دادم از رنجش پایین تر بود الان تقریبا ۲ ماه و نیم هست دیگه قرص نخوردم هفته دیگه انتقال دارم هرچقد به دکتر گفتم دوباره آزمایش بنویس گفت تو ۲-۳ ماه بالا نمیره آزمایش نمیدم. حالا خدا میدونه ولی بالا بره خوب نیست هم از بارداری جلوگیری میکنه هم بعدش احتمال سقط هست یه آزمایش بده خیالتو راحت کن

تو کارت فریز برای من فقط زدن 8a اسمی از روزش نبردن منتها من فکر کردم هشت سلولی یعنی سه روزه، البته م ...

من دفعه پیش رفتم ابن سینا گفتم بهم کارت جنین بدین یکم سر به سرم گذاشتن گفتن به چه دردت می خوره. بعد که دادن دیدم مشخصات خودمو شوهرمو فقط نوشتن توش و تعداد جنین

هیچ اطلاعات دیگه از جمله گرید و تعداد نی و چند روزه بودن توش ننوشتن نامردا