2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046189 بازدید | 684501 پست
انشاءالله مامان شدی حست دروغ نمیگه..هفته بعد جواب آزمایش هم مثبت میشه..برات آیت الکرسی خوندم..

فدای تو عزیزم منم برات دعا کردم و قرآن خوندم فقط خدا خودش رحمتش رو شامل همه مون کنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه نفر به من روحیه بده با سه تا تخمک میشه که جنین خوب داشته باشیم و مثبت هم بشه بارداریم😔😭

چرا نشه، خانمه یک تخمک داشت ، یک جنین شد.

انتقال داده بود . پسرش ۳ساله بود تقریبا. اومده بود مرکز دوباره برای دومی اقدام‌کنه.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار

سلام به همه،

‼️دوستان ساکن تهران که شیاف سیکلوژست ۴۰۰ لازم دارین‼️

من ۲۶ تا دونه دارم که دیگه لازم ندارم. یه بسته کامل و یه بسته که ۱۱ تا توش مونده. تاریخشون هم تا ۲۰۲۱/۰۹ هست. توی یخچال هم بودن همش. اگر بخواین میتونم براتون بفرستم.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
[QUOTE=116564824]سلام به همه، ‼️دوستان ساکن تهران که شیاف سیکلوژست ۴۰۰ لازم دارین‼️ من ۲۶ تا دونه دا ...

اتفاقاً اول به ایشون خصوصی پیام دادم گفتن همسرشون پیدا کرده. 😊

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
چرا نشه، خانمه یک تخمک داشت ، یک جنین شد. انتقال داده بود . پسرش ۳ساله بود تقریبا. اومده بود مرکز د ...

خدا از دهنت بشنوه

ایشالله

چون نا امیدم

از شانس بد من اون روز چهار نفر اومده بودن 

برای انتقال سوم و چهارم 😔😭 گفتم یا خداااااا

اینا با ۲۰ تا جنین انتقال چهارمشونه، منو بگو کلا ۳ تا دارم تازه فقط تخمک .

معلوم نیست اینا جنین بشه یا نشه

خدا از دهنت بشنوه ایشالله چون نا امیدم از شانس بد من اون روز چهار نفر اومده بودن  برای انتق ...

عزیزم به تعداد جنین نیست که امیدوار باش ناامیدی خودش سمه بگو خدایا بهت اعتماد دارم 

میگم عزیزم شما علائم هم داری

يكم گهگاهي دلم درد ميگيره ولي خيلي خفيف زودم ميره

ولي ديشب تو خواب كمر درد داشتم تو قسمت گودي كمرم بعدم خوب شد خودش ،كم بود.

صورتمم جوش زده كه البته هميشه ميزنم قبل پريودي