2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046189 بازدید | 684501 پست
نه ببخشید نفهمیدم چطور  شیر سویا نخوردم و نمیدونم چیه🤦‍♀️

ببین یه قاشق غذاخوری نشاسته میریزی توو یه لیوان،یه خورده آب از شیر میریزی روش و زود آبشو خالی میکنی.بعد که با این کار یه خورده نشاسته شل شد از کتری روش آب گرم میریزی و هم میزنی و میخوری

شیر سویا رو منم تا همین دو هفته پیش ندیده بودم😉😉

از سوپر مارکتای بزرگ باید سراغشو بگیری،هر جایی نداره.

منم میخوام فریز کنم بعد انتقال بدم  اینقد فکرم درگیره این موضوعه اینقد که تو سایت از همه میپرس ...

میگذره عزیزم،خوبه که اطلاعات میگیری،اما حواست باش این اطلاعات گرفتنت وسواس نشه.من یه مدت دو سه سال پیش همه مطالب مربوط به بارداری،آی یو آی و آی وی اف رو توو نت میخوندم.

ولی الان که میخواستم این کار رو انجام بدم،درسته به توصیه دوستان گوش کردم اما خیلی دنبال مطالب نرفتم.بیشتر از هر چیز آرامش،توکل به خدا و تغذیه و استراحت خوب مهمه.بقیش دست خود خداست.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها بتام 2167 شد 😢😢🎉🎉🎉🎉🎉😍😍😍😍😍😍

بسلامتی مبارکه😁😁😁😁🥰🙏

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

اره حتما یه سر برو ببینم چی میگه،،،والا عزیزم من قطره ویتاگنوس رو میخورم دماغمو میگیرم بعدش یه چیزی ...

گا دختر ویتاگنوس قرصم داره عالی اصلا بو نداره،بعد پنج انگشتم میگن بد مزه اس اونم‌قرص داره آگنوگل

سلام خواهرا‌..اومدم مرکز برای انتقال جنین ..با دلهای پاکتون برام دعا کنید اگه درتوانتون برام حمد و ت ...

به سلامتی عزیزم ان شاءالله ۹ ماه بچسبن به دلت😘😘😘

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕
سلام خانمی من الان روز 22 انتقالمه و سن بارداریم هم پنج هفته و چهارروزه! بنظرتون اگه هفته آینده برم ...

مامن جدید تیکرتو بزار😁😁😁😁😁🎉

خوشحالم که تونستم ذره ای از نگرانیتو کم کنم. ممنونم بابت دعای خیرت.ان شالله تو هم چند روز دیگه خبر ...

عزیزم مامان شدن تو هم مبارک😘😘😘

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕

از وفتی اینجا اومدم وسواس تیکر گرفتم هرکی مثبت شد بزاره ذوق کنیم از داشتن تیکراتون  ،قابل توجه مامانای جدید 🙏🥰🥰🤪😜😋😛😝😁🎉😔🙋🤗😎😘😍🤩✨✨✨✨✨✨😁😁😁😁😁😁😁😁ولی برای منم دعا کنید تیکر دار بشم 

مامان سحر ،مامان سیما ،مامان سمانه مامان مریم فکرکنم اگه اگه همرو گفته باشم هرکیم ننوشتم خودش به بزرگیش ببخشه

انقد استرس دارم😔😔 امشب پیش شوهرم گریه م گرفت! برام دعا کنین توروخدا 🙏🙏🙏

ای عزیزم نگو استرس چرا خدارو شاکر باش ،نگو جوجه هات ناراحت میشن غصه نخور مامان گل😘😘😘😘🥰🥰🥰🥰