2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046124 بازدید | 684499 پست
ای عزیزم نگو استرس چرا خدارو شاکر باش ،نگو جوجه هات ناراحت میشن غصه نخور مامان گل😘😘😘😘🥰🥰🥰🥰

توکل بخدا! ان شاءالله ک توهم ب آرزوی قلبی ت برسی عزیزم😘😘

خــــدا امیــد من است...
توکل بخدا! ان شاءالله ک توهم ب آرزوی قلبی ت برسی عزیزم😘😘

مبارکه 👏👏👏👏

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از وفتی اینجا اومدم وسواس تیکر گرفتم هرکی مثبت شد بزاره ذوق کنیم از داشتن تیکراتون  ،قابل توجه ...

عزیزم فدای دل پاکت! ان شاءالله هرچه زودتر ب خواسته ت برسی و دامنت سبز شه😘😘😘

خــــدا امیــد من است...
بچها راسته میگن کسی که پرولاکتینش بالا باشه بعدش که بیادپایین باید تا اخر باید این قرصو بخوره میگن م ...

منم پرولاکتینم بالا بود دکتر بهم کابرگولین داد قبل پانکچر که آزمایش دادم از رنجش پایین تر بود الان تقریبا ۲ ماه و نیم هست دیگه قرص نخوردم هفته دیگه انتقال دارم هرچقد به دکتر گفتم دوباره آزمایش بنویس گفت تو ۲-۳ ماه بالا نمیره آزمایش نمیدم. حالا خدا میدونه ولی بالا بره خوب نیست هم از بارداری جلوگیری میکنه هم بعدش احتمال سقط هست یه آزمایش بده خیالتو راحت کن

تو کارت فریز برای من فقط زدن 8a اسمی از روزش نبردن منتها من فکر کردم هشت سلولی یعنی سه روزه، البته م ...

من دفعه پیش رفتم ابن سینا گفتم بهم کارت جنین بدین یکم سر به سرم گذاشتن گفتن به چه دردت می خوره. بعد که دادن دیدم مشخصات خودمو شوهرمو فقط نوشتن توش و تعداد جنین

هیچ اطلاعات دیگه از جمله گرید و تعداد نی و چند روزه بودن توش ننوشتن نامردا