2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046352 بازدید | 684509 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون عزیزم فقط چجوری بخورم؟ روزی یه استکان خوبه؟ راستی پرولاکتینو بالا نمیبره؟ من سابقه دارم آخه

خواهش میکنم،،باید بعداز پاکی خورده بشه تو پریودی نخور،،چرا پرولاکتین رو میبره بالا پس مواظب باش من سر ساعت نمیخوردم بعضی وقتا صبح یا شب میخورم

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
بچه ها ،من امروز پانکچر شدم ولی زیر دلم خیلی درد میکنه اصلا نمیتونم دراز بکشم نفسم میگیره دنده ام در ...

عزیزم بهتون نگفتن هایپر شدین یا نه؟ یه مقدار درد طبیعیه ولی زیاد باشه باید بری دکتر سونو بشی

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
خواهش میکنم،،باید بعداز پاکی خورده بشه تو پریودی نخور،،چرا پرولاکتین رو میبره بالا پس مواظب باش من س ...

ممنون عزیزم

حالا گفتم این سری خود ژل رویال رو بگیرم، آخه سریه قبل قرصشو خوردم، یه دوست پیدا کردم همدانیه ببینم میتونم هماهنگ کنم برام بگیره گفت آشنای مطمئن داره، شوهرم میگه با این دکتر اومدن خوب زیاد دوست پیدا کردی😂😂😂

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

بچه ها جون من الان پنج هفته و شش روزم هست خيلي احساس دل ضعفه و گرسنگي دارم البته كلا آدم پرخوري نيستم ولي قبلا بازهمين مقدار غذا اكي بودم الان همش دلم ضعف ميره

طبيعيه؟! از حالا زود نيس؟! كسي تو اين هفته ها مثل من بوده؟!

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم
آره عزیزم. ساک ک حتما هست.

جنین داخل ساک هم دیده میشه؟چون منشی دکتر بمن گفت تو این هفته فقط یه کیسه خالی نشونت میدن

میترسم از بارداری پوچ!براهمین میخام شنبه برم سونو خیالم راحت شه

خــــدا امیــد من است...
عزيزم چشم خيلي سخته انتظار

واقعا میفهممت..یه حسه بلاتکلیفی که کلافت میکنه..یه لحظه فکر میکنی همه این دردسرا و دارو و آمپول واستراحت و ...همش الکیه و خبری نیست.

ولی تمام سعیمو میکردم که بی احتیاطی و کوتاهی نکنم..که اگر هم نگرفت بعدها خودمو سرزنش نکنم که کوتاهی کردم و عذاب وجدان داشته باشم.

تحمل کن عزیزم.روز شماری هم نکن زیاد.زودتر میگذره

انشالله تو هم ده روز دیگه میای اینجاخبر بارداریتو میدی و خوشحالمون میکنی

چی میگی تو😤😤😤😤
بچه ها جون من الان پنج هفته و شش روزم هست خيلي احساس دل ضعفه و گرسنگي دارم البته كلا آدم پرخوري نيست ...

@زينبي_بابا

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم
ممنون عزیزم حالا گفتم این سری خود ژل رویال رو بگیرم، آخه سریه قبل قرصشو خوردم، یه دوست پیدا کردم هم ...

انشالله عزیزم نتیجه بگیری،،واقعا منکه دیگه هرکی هرچی میگه انجام میدم بادکشم خودم انجام میدم،،نهاوندم داره ژل رویال ولی خو باید مطمین بود اصلشو بهت بدن

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏