2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046345 بازدید | 684509 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مگه قبلا نگفتی جنینات مورولا هستن؟ شاید با یه نفر دیگه اشتباه گرفتم، اگه هشت سلولی باشن سه روزه میشن ...

چرا مورولا وهشت سلولی وabبودن فکر کنم مورولا رو اولین بار انتقال دادن وبعدش آ وبی رو،،تو برگه جنین فریز نوشته آ وبی دیگه تمیدونم زیاد سر درنمیارم😉 من بهش سریه قبل گفتم واسم بندیس ازمایشا رو گفت اگه خودت میخای باشه ولی بنظر من احتیاج نیست این ازمایشات واسه سقط مکرر ویا منفی شدن پشت سرهم هستش،،منم بیخیال شدم حالا اینبار برم ببینم چی میگه،،راستی قبل از انتقالت عرق فراسیون خیلیییی خوبه بخور واقعا روی رحم تاثیر داره

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
عزیزم هفته۳۱ سونو دادی یا یکم بالتر یا پایین تر؟ و وزن جنین چقدر بود؟🌷🌷 بچه ها کیا حول و حوش هفته ...

هفته ۳۲ دادم 

الان دکتر بودم گفت کمه وزنشون کوچولو شدن نسبت به قبل 

اخه رژیم دیابتی بودم به خاطر امپول بتا 

۱۶۰۰ خورده ای بودن 😥

الان پودر اینا نوشته گقته بخور ۱۰ روز دیگه سونو بده 

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 

بچها راسته میگن کسی که پرولاکتینش بالا باشه بعدش که بیادپایین باید تا اخر باید این قرصو بخوره میگن مثله متفورمین که نباید یهو قطعش کنی اینم نباید قطع کنی!!!حالا نن خیلی میترسم میگم تابستون قبل از انتقالم یه کم بالا بود بعدازاستفاده از دارو دکباره ازمایش دادم دکتر گفت خیلی اومده پایین یعنی از رنج خودشم پایینتر اومده بود شده بود نیم،،امکانش هست الان باز بالا رفته باشه؟؟یا اینکه ربطی به منفی شدنم داشته یا نه؟؟ممنون میشم جواب بدید😍😍😍

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
چرا مورولا وهشت سلولی وabبودن فکر کنم مورولا رو اولین بار انتقال دادن وبعدش آ وبی رو،،تو برگه جنین ف ...

تو کارت فریز برای من فقط زدن 8a اسمی از روزش نبردن منتها من فکر کردم هشت سلولی یعنی سه روزه، البته من شنبه صبح پانکچر شدم سه شنبه صبح جنینام فریز شدن میشه سه روز، ممکنه جنین b باشه ولی رشدش خوب باشه برای من با اینکه a بودن ولی رشدشون خوب نبوده

همینجا داره فراسیون؟

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
کلا هفته دوم انتقال ،هفته ناامیدی هست نگران نباش، تقریبا سراغ همه میره، ان شاالله هفته دیگه نوبت شما ...

سلام خانمی من الان روز 22 انتقالمه و سن بارداریم هم پنج هفته و چهارروزه! بنظرتون اگه هفته آینده برم سونو شکمی بدم ساک بارداری رو نشون میده؟ 

دیروز عدد بتام 900 بود

خــــدا امیــد من است...
الهام جان انشاللله به سلامتی و دل خوش ۲هفته دیگه خبر بارداریت و بدی من خوندم برات. طمین باش اینبار ...

مرسی عزیزم ..خیلی ممنون انشاءالله شما هم نی نی نازتو سالم بگیری بغلت شیرش بدی ..مرسی از دعای قشنگت🙏🙏

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
تو کارت فریز برای من فقط زدن 8a اسمی از روزش نبردن منتها من فکر کردم هشت سلولی یعنی سه روزه، البته م ...

اره عزیزم میشن سه روزه واسه منم همینجور بود،،اره منوری داره ۶هزار هر بطریش

من هنوز روز پنجم انتقالم و خيلي نااميد☹️

اصلا تا چیزی معلوم نشده نه نا امید باش نه الکی امیدوار.

منم یه وقتایی حس میکردم تو شکمم هیچی نیست..ولی مخصوصا حرف میزدم با جنینام تا کمی باورم قوی بشه که وجود دارن

چی میگی تو😤😤😤😤
اره عزیزم میشن سه روزه واسه منم همینجور بود،،اره منوری داره ۶هزار هر بطریش

ممنون عزیزم

فقط چجوری بخورم؟ روزی یه استکان خوبه؟ راستی پرولاکتینو بالا نمیبره؟ من سابقه دارم آخه

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...