2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046253 بازدید | 684508 پست
عزیزم بهتون نگفتن هایپر شدین یا نه؟ یه مقدار درد طبیعیه ولی زیاد باشه باید بری دکتر سونو بشی

نه نگفتن هایپر شدم ،انقدر بالا اوردم دنده هام درد میکنه ،بعد پانگچر هم خیلی راه رفتم احتمال داره از اون باشه؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشالله عزیزم نتیجه بگیری،،واقعا منکه دیگه هرکی هرچی میگه انجام میدم بادکشم خودم انجام میدم،،نهاوندم ...

ممنونم شمیم جان، پناه بر خدا

راست میگی والا منم اونجوری ام، ولی خیلی اراده ندارم که ادامه بدم فقط یه چندروز قبل از انتقالو مراعات میکنم

انشاالله خودتم مامان بشی به زودی😘😘😘

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
گرده نخل هم خوبه بخوری همراهش

آره تصمیم گرفتم بگیرم، مچکرم عزیزم❤

1
5
10
15
20
25
30
35
40
جنین داخل ساک هم دیده میشه؟چون منشی دکتر بمن گفت تو این هفته فقط یه کیسه خالی نشونت میدن میترسم از ...

فعلا زمان سونو ساک هست. من ۵ هفته رفتم سونوی ساک ، ک خارج رحمی نباشه.

فقط یک ساک خالی بود.

۸ روز بعدش رفتم. فک‌کنم گفت ۶ هفته و ۳ روز دو تا بودن با قلبشون.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
نه نگفتن هایپر شدم ،انقدر بالا اوردم دنده هام درد میکنه ،بعد پانگچر هم خیلی راه رفتم احتمال داره از ...

نمیدونم فقط اگه دیدی بهتر نشدی حتما برو دکتر

من خودم هایپر شدم یه هفته حالت تهوع و سرگیجه داشتم ولی با استراحت و دارو خوب شدم درد زیر شکمم قابل تحمل بود برام یعنی شدید نبود

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بچه ها ،من امروز پانکچر شدم ولی زیر دلم خیلی درد میکنه اصلا نمیتونم دراز بکشم نفسم میگیره دنده ام در ...

منم وقتی پانکچر شدم بعدش خیلی بالا اوردم..اصلا همه جای بدنم درد میکرد..فک کنم بخاطر فشار بالا اوردنم  بود.حتی گردنم و ماهیچه گلو زیر گوشم درد میکرد.نفسمم بالا نمیومد هر چند لحظه یه بار باید عمیق نفس میکشیدم.شبش که خوابیدن تازه فهمیدم چقد بدنم خشک شده.این پهلو اونپ هلو نمیتونستم.به سختی بلند میشدم

ولی یکی دو روزه بهتر شد دردام

خودتو نترسون طبیعیه عزیزم

چی میگی تو😤😤😤😤
منم وقتی پانکچر شدم بعدش خیلی بالا اوردم..اصلا همه جای بدنم درد میکرد..فک کنم بخاطر فشار بالا اوردنم ...

مرسی عزیزم ،،،اره منم همینجورم داغون دندم درد میکنه ،،نفس عمیق نمیتونم بکشم ،،،سه شنبه هم انتقال دارم یعنی تا اون موقع خوب میشم؟؟؟😩😩😩

عزیزم من شش هفته رفتم قطب و جنین هر دو بودن بعد هشت هفته رفتم قلبش هم میزد

من خیلی استرس دارم دوست دارم شنبه یا یکشنبه حتما برم سونو! 

ممنونم ک جواب دادی گلم

خــــدا امیــد من است...
مرسی عزیزم ،،،اره منم همینجورم داغون دندم درد میکنه ،،نفس عمیق نمیتونم بکشم ،،،سه شنبه هم انتقال دار ...

آره تا اونموقع خیلی بهتر شدی

منم دقیقا مثه تو شده بودم

چی میگی تو😤😤😤😤

راستی خانما لکه بینی قهوه ای رنگ تو هفته پنج ب بعد عادیه؟ دکتر بمن گفت روزی سه شیاف پروژسترون بزن برطرف میشه اما هنوز کاملا رفع نشده

بنظرتون اگه روزی دوتا آمپول پروژسترون بزنم بهتر نیس؟

خــــدا امیــد من است...
حتما یه علتی داره  یادمه یه لیست بلند و بالا داشت و نوشته بود برای چه کسایی نباید تجویز بشه، م ...

عزیزم شما میدونی قرص کیوتن رو چند مدت میشه صرف کرد؟مثلا ۶ ماه ؟روی کیفیت تخمک تاثیر داره؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
من هنوز روز پنجم انتقالم و خيلي نااميد☹️

محیا ج ن چرا ناامید آخه ...انشاءالله مامان شدی و خیلی زود میای اینجا خبر خوش میدی ..برات آیت الکرسی خوندم 

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏