2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046336 بازدید | 684509 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اسم دقیق آمپول ها رو به لاتین بنویس  ولی سینال اف آمپول تحریک تخمدان هست و دور نافی و با ...

امپولfshیا فستیمون کع از روز دوم باید به دور ناف بزنم تا روز ۶ پریود من اینو دیروز ساعت ۳ تزریق کردم و امپول سینال اف از روز ۷ پریود به روی بازو و روز ۸ هم باید برم سونو بشم 

سلام به همه ایشالا حال دلتون خوب باشه  بچه ها احتمالا امروز میرم بی بی میخرم میزارم میشه برام ...

سلام عزیزم❤❤❤

انشاالله هر چی که خیر و به صلاحته برات پیش بیاد😍

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
سلام خواهرا‌..اومدم مرکز برای انتقال جنین ..با دلهای پاکتون برام دعا کنید اگه درتوانتون برام حمد و ت ...

سلام عزیزم❤❤❤ 

حتما الهام جون، انشاالله که این سری خدا دلت رو شاد کنه😙😙😙

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
اینجا با سی هم مامان داشتیم.نگران نباش.توکل ب خدا.

من توکلم بخداست خودش کاش دستموول نکنه

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
@shamiim     خوبی عزیزم؟ چیکار کردی؟ من که ال دی شروع کردم دوباره برم سیکل انتقال

سلام شادن جون توخوبی؟

من فعلا هیچی دارو گیاهی مصرف میکنم تا رحمم گرم بشه اخه هم طبعم سرده هم رحمم،،خیلی میترسم برم ومنفی بشم اخه سه تا جنین بیشتر ندارم

انشالله بسلامتی عزیزم ،باامید بخدا برو جلو اینبار دیگه مامان میشی گلم

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
منم بار اول ک رفتم سونو فقط یک ساک خالی بود. اصلا سونوی ساک رفته بودم. ده روز بعد رفتم، دو تا ساک و ...

سلام گلم، ببخشید شما چ مشکلی داشتین؟ 5 شنبه دیگه انتقال دارم، شوهرم مشکل داست، خودمم سال پیش فیبروم عمل کردم، یه بارداری پوچ داشتم، شوهرمم عمل واریکوسل داشت، از 10 تخمک 9 تاش جنین شد، تو بسته های سه تایی فریز شد، جنینا 4 روزه ان

سلام شادن جون توخوبی؟ من فعلا هیچی دارو گیاهی مصرف میکنم تا رحمم گرم بشه اخه هم طبعم سرده هم رحمم،، ...

شمیم جون تا از همه چیز مطمئن نشدی انتقال نده

یعنی کله خرابتر از من نیستا

پاشدم رفتم دستی دستی 4 تا جنینمو هدر دادم اومدم نشستم سر جام!! اصلا موندم به چه عقلی وسط این آلودگی و استرس رفتم بسته اخرو انتقال دادم 

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
شمیم جون تا از همه چیز مطمئن نشدی انتقال نده یعنی کله خرابتر از من نیستا پاشدم رفتم دستی دستی 4 تا ...

اره عزیزم واقعا دیگه طاقت ندارم منفی بشم،الان فعلا دارم روی طبعم کار میکنم تا گرم بشه بعد میرم واسه ازمایشات ایمنی وانعقادی البته اگه دکترم بگه انجام بده،،،شما دیگه جنین نداری؟

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
اره عزیزم واقعا دیگه طاقت ندارم منفی بشم،الان فعلا دارم روی طبعم کار میکنم تا گرم بشه بعد میرم واسه ...

ندارم حال از اول شروع کردنم ندارم 

اینبار هزار تا کار اضافیم کرده بودما 5 کیلو وزن کم کردم ورزش کردم کلی خودمو تقویت کردم با ژل رویال و ... شکممو میبستم روغن سیاه دونه میزدم.... 

یک سئوال اینبار اصلا فشار هورمونی داروها رو هم حس نکردم! تو انتقالهای منفی هیچ علایمی نیست منظورم علائم بخاطر دارهای هورمونی که مصرف میکنیم؟ 

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم