2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046234 بازدید | 684505 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شیاف رو هنوز روز ی دوتا میزارم  امپول هم هفتگی ۲۵۰ دارم  فکر کنم برای سزارین امپول تا اخ ...

روزی دو تا .اوه.پس منم یکی رو بذارم.

دلیل خاصی داشت ادامه  شیاف گذاشتن .مثلا لکه بینی یا جفت پایین یا ...

راستی فمولایف رو از کجا گیر میارین؟ از قبل داشتین؟

دکتر گفت ، چون از اول زدی ، باید بزنی پرولوتون رو تا آخرا تقریبا.

گیر نیاد چی؟

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
اها درسته مرسی عزیزم ی دنیا لطف کردی🥰

فداتشم خواهش ميکنم

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
استرس الکی به خودت راه نده..از همین الان تحملتو ببر بالا..حالاحالاها کار داری دوستم که باردار شد از ...

سعی میکنم اما بهش ک فکر میکنم استرس تموم بدنم رو میگیره اخه جنینم۳روزه و گرید بی هست میترسم واقعا

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
دختر کلا من رفتم دکتر سونو کرد دکتر گفت ساک بارداری میبینم همین گفت استراحت کن در حد غذا و دستشویی ...

از مال من ویزیت رو میده، تا یه سطحی. اما سونو مطب رو نه. منشی مطب برام ، بجای سونو یه ویزیت دیگه نوشته بود.

بیمه تکمیلی رو بپرس.من سر زایمان قبلیم ، بعد از بارداری خواستم اقدام کنم.گفتن دیره.باید چند ماه زودتر میکردی.

بازم بپرس.

من هیچ علامتی جز تکرر ادرار ندارم هیچ هیچ الان دلم میخواد فقط قلبشوبشنوم خیلی استرس دارم

منم بار اول ک رفتم سونو فقط یک ساک خالی بود. اصلا سونوی ساک رفته بودم.

ده روز بعد رفتم، دو تا ساک و دو تا جنین و دو تا قلب بود.

نگران نباشین.

منم بار اول ک رفتم سونو فقط یک ساک خالی بود. اصلا سونوی ساک رفته بودم. ده روز بعد رفتم، دو تا ساک و ...

عزیزدلم تبریک میگم انشالله زایمان خوبی داشته باشی ولی من جنینام گرید بی هستن واسه همون میترسم من ۷دی سونو دارم

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
عزیزدلم تبریک میگم انشالله زایمان خوبی داشته باشی ولی من جنینام گرید بی هستن واسه همون میترسم من ۷دی ...

اینجا با سی هم مامان داشتیم.نگران نباش.توکل ب خدا.