2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046349 بازدید | 684509 پست
همشون b هستن قربونشون برم من.شوهرم خیلی ضعیف بود.تو یه دوره به صفر هم رسید.البته خییلی کم بود توی نم ...

ایشالا که اینسری جواب میگیری ومامان میشی

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چون خیلی معروف بود خیلی ناامید شدم گفتم حتما می‌دونه که قططططعا بدون یکدرصد شک گفت نمیشه واگربشی سقط ...

بله عزیزم من دوبار تخمک کشی شدم،بار اول دوتا جنین تشکیل شد که متاسفانه منفی شدم،بار دوم هم  که جنین تشکیل نشد که ربطی به dfi نداشت چون ۲۳ بود به خاطر مورفولوژی بود الانم رفتم تهران مرکز رویان تا ببینم چی میشه،اونجا هم  همسرم آزمایش کاریوتایپ و azf انجام داد،الان منتظریم تا جوابش بیاد به ما که تا الان پیشنهاد اهدایی ندادن،در ضمن رویان اصلا برای همسرم آزمایش dfi ننوشت 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
بله عزیزم من دوبار تخمک کشی شدم،بار اول دوتا جنین تشکیل شد که متاسفانه منفی شدم،بار دوم هم  که ...

Azfچیه؟برا منم کسی ننوشت اما چون خودم میدونستم بالا باشه میکرو ناموفق میشه دادم نتیجشو که دید گفت نمیشه وگرنه اولش گفت کاشت

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  

اینکه خیلی خوبه.خییلی بهتر از وضع شوهر منه که.جنیناتون رو همه بلاست میکنن؟ زینبی جون میگه خیلی از جنینایی که بلاست نمیشن امکانش هست تو رحم مادر چون محیط طبیعیه رشدشون هست بتونن رشد کنن و لانه گزینی کنن.خیلی ها با جنین دوروزه و سه روزه باردار میشن.منم توگلم به خداست.ان شاالله منم با همین جنینای خوشگل و نازم باردار میشم

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
عزیزم من دقیقا همین کار رو کردم.خودشون زنگ زدن که میخواین چیکار کنین؟ شوهرم همه جریان رفتنمون به روی ...

دلارام جون کی بهتون زنگ زد؟از همون مرکز گچساران؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
من هنوز آزمایش ندادم،تاریخ آزمایشم رو 28 و 30 آذر زدن. ولی بیبی چک زدم،سه روز پیش یه خط کمرنگ افتاد ...

مبارکه عزیزم بدل خوووش.... جنین هات بلاست بودن یا سه روزه؟؟ ضخامتت به چندرسید که انتقال دادی؟؟    

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
عزیزم هوای خونه هم از بیرون میاد دیگه مگه اینکه تو خونه دستگاه تسویه هوا گذاشته باشید  خودمون ...

😔😔😔 چی بگم والا

راستی عزیزم تو پریود شدی؟

من دیشب به دکترم زنگ زدم گفت داروهاتو قطع کن چند روز بعد پریود میشی پریود شدی بیا یه آمپول بهت بدم تو پریودی بزنی انتقالم دو ماه بعد

آخه استرادیول نمیزاره پریود شی من ۷ شب ساعت قرصم بود نخوردم ۸ شب لک دیدم امشبم باز لکه قهوه ای نمیدونم الان این پریوده یا عوارض دارو😕یعنی بدنم طبق معمول خودش روز پری پریود شد دارو ها اصلا تو بدنم تاثیر نداشتن من دوره هام معمولا ۳۰ روزه دیروزم سی پریودم بود

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕
Azfچیه؟برا منم کسی ننوشت اما چون خودم میدونستم بالا باشه میکرو ناموفق میشه دادم نتیجشو که دید گفت نم ...

دقیق نمیدونم چیه،ولی یه جور آزمایش ژنتیک،شما خودتون انجام دادی آخه معمولا برا آقایون انجام میشه،با این آزمایش مشخص میشه که میتونن اسپرم سالم پیدا کنند یا ن