2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046334 بازدید | 684509 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من خرنوب بهش دادم تعداد از ۱۴میلیون درعرض یک هفته شد دو میلیون  ترسیدم قطعش کردم ...خرنوب برای ...

خرنوب یاهر دارویی برای تقویت اسپرم بعداز ۷۲روز جواب میده

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

زیزی خوشکلم خوبی.😍😍😍نینی خوبه😙 تخمکام بی کیفیتن...اینطور جنین شناس گفت ...گفت اسپرم عالیه😉 ...

عزیزم انشالله که وقتی از استرس میکرو میای بیرون طبیعی باردار میشی

شما که می دونی مشکل تخمک هست کیوتن و اوابوست بخور که کیفیت تخمکت بره بالا و بارداری سالمی داشته باشی

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
میشه جوابمو بدین خیلی استرس دارم  کسی تجربه ای داره؟؟

مبارکه بارداری.حالا برا بعضیها بیشتر بعضیا کمتر.بدن ها باهم فرق دارن

اسفندی که باشی میشی ته تغاری خدا   خدایا دل ته تغاریت رو نشکن به آرزوش برسون .
من صدا دکتر ضبط کردم از فانتزیامه بچه که اومد با بچه برم پیشش وصداشو براش بزارم بگم تو خدا بودی اینج ...

بیاید تهران با یه اورولوژیست یادکتر نازایی هم صحبت کنید.والا حرف دکترت خیلی عجیبه اهدایی یعنی چی.خیلیها dfiشون حتی بالاترهم بوده.بادارو وتغذیه ورعایت یه سری نکات آوردن پایین.بعدشم تا وقتی اسپرم هست اهدایی چرا.حتب آزو اسپرمهاهم ازبیضشون نمونه میگیرن ببینن اسپرم دارن یا نه.مشکل شما عجیب نیست عزیزم.حرفای دکترت عجیبه.الله اعلم دکترا چشون شده....

عزیزم با چیزایی که دوستان گفتن شک نکن که دکترت رو عوض کنی بهتره.مطمئن باش با جنین خودتون میتونین بچه ...

دلارام جام میشه بپرسم مرکزی که میری توی تهران کجا هست؟

جنینهات چند روزه بودن که فریزشون کرد؟ جنینهای من 3 روزه میشن ولی به 5 روز نمیرسن بخاطر اسپرم ضعیف

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
بیاید تهران با یه اورولوژیست یادکتر نازایی هم صحبت کنید.والا حرف دکترت خیلی عجیبه اهدایی یعنی چی.خیل ...

انشالا قصددارم بیان دکتر جنتی...فقط ترسم از اینه که دکتر جنتی هم بگه اهدایی

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
انشالا قصددارم بیان دکتر جنتی...فقط ترسم از اینه که دکتر جنتی هم بگه اهدایی

خیالت راحت که نمیگه.انشالله بیاید نتیجه میگیرید.

منم دوسال پیش واسه یه عمل ساده شوهرم دکترکلی ماروترسوند یه هفته فقط گریه میکردیم دوتامون.بعدش رفتیم تبریز پیش یه دکتر عملش کرد وهیچ مشکلی هم نداشت

خانومها

هر فولیکول چند تا تخمک داره؟

من ذخیرم کمه.بعد تو سونو گفتن قبل پانکچر 5 تا تخمک

حالا امروز پانکچر شدم گفتن 14تخمک .دارم

میشه همچین چیزی؟لطفا جواب بدید

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  
خانومها هر فولیکول چند تا تخمک داره؟ من ذخیرم کمه.بعد تو سونو گفتن قبل پانکچر 5 تا تخمک حالا امرو ...

تو هر فولیکول یدونه تخمک هست.خب خداروشکر تعداد تخمکهات بیشتره.انشالله همشون جنین بشن برات

خیالت راحت که نمیگه.انشالله بیاید نتیجه میگیرید. منم دوسال پیش واسه یه عمل ساده شوهرم دکترکلی ماروت ...

انشالا 

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
سن جنین+14+روزهای بعد از انتقال  البته هر مرکزی فرق داره ولی دقیق ترینش همین فرمول بالاست  ...

مرسی گلم

ممنونتم

انقدر مخلصانه اطلاعاتتو در اختیار میذاری

خدا حفظت کنه خانمی

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
تو هر فولیکول یدونه تخمک هست.خب خداروشکر تعداد تخمکهات بیشتره.انشالله همشون جنین بشن برات

اخع مگه میشه؟تو سونو بگن 5 تا.بعد عمل 14 تا؟

میترسم قاطی نشه با کس دیگه ای

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر