2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046334 بازدید | 684509 پست
وای دوستم تورو خدا به من استرس نده یه هفته دیگه انتقالمه قول میدم از خونه بیرون نرم 😔 

ببخشید اگه استرس دادم ولی اگه شهرستانی جایی میتونی برو ده روزی بمون

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
واقعا خودتون دیدید؟ازنظر شما ۳۶خیلی بالاست که پیشنهاداهدایی داد؟همش میترسم بیام دکتر جنتی اونم پیشنه ...

نرمالش تا ۱۵بله دوستانم تو سایت مشکلشونو حل کرده عزیزم همسرتون از لحاظ داشتن اسپرم مشکلی ندارن؟؟آزو نیستن؟؟؟ پس برو دنبالش 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الوارثین.      وقتی در منی و نفس میکشم تو را دیگر در کجای جهانم بجویم خوشبختی را👼🏻خدا ممنونم بابت معجزه قشنگت ،،،الهی همه منتظرا دامنشون سبز بشه 🤲🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه عزیزم طبیعی باردار شدم  بعد 7سال  بعد سه بار ای وی اف منفی و یک بار ای یو ای منفی ان ...

عزیزم میشه بگی از چه راهی باردار شدی منم ذخیره ام پایینه؟؟؟یه سوال دیگه شما دارو های محرک میزدید درد تو تخمدان داشتید ؟؟چند تا تخمک میگرفتن ازتون؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الوارثین.      وقتی در منی و نفس میکشم تو را دیگر در کجای جهانم بجویم خوشبختی را👼🏻خدا ممنونم بابت معجزه قشنگت ،،،الهی همه منتظرا دامنشون سبز بشه 🤲🏻

بچه ها من بابت دردهام نگرانم الان ی حس درد پریودی داشتم کمر بند بارداریمو شل کردم دراز کشیدم 

من می گم دردهامو کسی داشته بگه؟

درد استخوان واژن از هفته30فکر کنم شروع شد

راه میرم حس سنگینی دارم زیر دلم ک با کمر بند بهترم مخصوص وقتی دستشویی داشته باشم  حس سنگینی بیشتره 

گاهی زیر دلم حس سفت شدن دارم ک نفسم هم بند میاد ک دکتر کفت انقباض

عزیزم میشه بگی از چه راهی باردار شدی منم ذخیره ام پایینه؟؟؟یه سوال دیگه شما دارو های محرک میزدید درد ...

من با معجزه خدا باردار شدم عزیزم

ولی اخرین ای وی افم قرص کیوتن می خوردم ک همونو ادامه دادم بعد منفی شدن

شکم و پاهامم تو پریود گرم نگه می داشتم 

اره دارو می خوردم درد داشتم تو تخمدونام من کلا درد تخمک گذاریمم می فهمیدم در حالت عادی ولی هر سری ای وی اف کردم تخمک کشی کردم ک نهایت 4تا تخمک میشد  هر بار

سری اول ک دوتا تخمک شد یک جنین

سری دوم س تا تخمک دو جنین

سری سوم 4تخمک  3جنین

نرمالش تا ۱۵بله دوستانم تو سایت مشکلشونو حل کرده عزیزم همسرتون از لحاظ داشتن اسپرم مشکلی ندارن؟؟آزو& ...

اره نرمالش میدونم ۱۵هست ...گفت برا میکرو باید زیر ۲۵باشه ....درمانی هم گفت ندار

نه آزو نیست ...تعداد بین پنج تا ۱۴میلیون متغیر ....حرکت ۵۰....مورفو سه

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
چون من تازه پنج ماهه اقدام کردم ...هنوز خیلی درگیر نشدم اولین دکتر بود ک رفتیم وگفت اهدایی

عزیزم قاعدتا میگن زیر ۳۰سال باشی بعد از یکسال ناباروری باید بری دنبال درمان

بالای ۳۰سال بعد از ۶ماه

شما خودتونم عجله داشتید😕

ان شالله طبیعی باردار میشی

حرف دکتراهم زیاد گوش نده. به همسر منم گفتن اصلا نمیتونید طبیعی 

ولی خدا بخاد میشه😊

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
عزیزم قاعدتا میگن زیر ۳۰سال باشی بعد از یکسال ناباروری باید بری دنبال درمان بالای ۳۰سال بعد از ۶ماه ...

اولش گفتم طبیعی ....به میکرو راضی نبودم....ولی وقتی بگن میکرو هم اصلا نمیشه خیلی سخته....الان به میکرو راضی هستم ...شما الان طبیعی باردار شدید یا منتظرید؟

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
واقعا خودتون دیدید؟ازنظر شما ۳۶خیلی بالاست که پیشنهاداهدایی داد؟همش میترسم بیام دکتر جنتی اونم پیشنه ...

مورفولوژی و تحرکش چطور؟آخه dfi که قابل درمان.

خدایا شکرت.ازت میخوام همونطوری که دل ما رو با یه تو دلی شاد کردی دل همه آرزومندها رو شاد کنی‌.
اولش گفتم طبیعی ....به میکرو راضی نبودم....ولی وقتی بگن میکرو هم اصلا نمیشه خیلی سخته....الان به میک ...

باردارم😊

ان شالله شما هم به همین زودی بیاید بگید طبیعی باردار شدین🤲

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
مورفولوژی و تحرکش چطور؟آخه dfi که قابل درمان.

مورفولوژی سه ...تحرک پنجاه

با پروسینگ مورفو میشه ۴تحرک ۹۵

باردارم😊 ان شالله شما هم به همین زودی بیاید بگید طبیعی باردار شدین🤲

اییییی جااااانم ایشالا سالم بیاد بغلت ...واقعا میگفتن طبیعی اصلا نمیشه؟خیلی ضعیف بود؟