2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046336 بازدید | 684509 پست
مورفولوژی و تحرکش چطور؟آخه dfi که قابل درمان.

میگم که اصلا دکتررستمی نگاه به ازمایشم ننداخت...گفت با این دی آف ای ۳۶فقططط اهدایی ....

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اییییی جااااانم ایشالا سالم بیاد بغلت ...واقعا میگفتن طبیعی اصلا نمیشه؟خیلی ضعیف بود؟

تو شیراز گفتن باید ivf کنید

حتی یدونه قرصم برا تقویتش بهش نداد

درصورتی که من گفته بودم کارش عسلویه س. ولی خیلی کارش سنگینه

منم به حرفه دکتره گوش ندادم

رفتم براش خرنوب گرفتم.  حدود دوماه بهش دادم خورد

بعد بازم نتیجه نگرفتیم

دیگه رفتیم تهران مرکز رویان

اونجا گفتن شما اصلا مشکل ندارید. چرا ivf میخاین

گفتیم زمان نداریم. چون داشتیم کارای اقامتمون رو درست میکردیم

خلاصه با رضایت خودم رفتم تو سیکل 

در صورتی که روال کارشون اول iui بود. بعد از سه بار منفی شدن بعد پیشنهادivf میدادن

گفتن برو سه ماه بعد بیا برا انتقال.  گفتم وقت ندارم

گفت ماه بعد بیا پس😁

کلا عجله داشتیم که منفی شد

ماه بعدش دیگه پریود نشدم😍😍

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️

بیخیال بابا.توصیه های بچه ها رو رعایت کن پایین میاد.همسر من ۴۷ بود شد ۱۷.خیلی از بچه ها با دارو و خنک کردن نتیجه گرفتن

خدایا شکرت.ازت میخوام همونطوری که دل ما رو با یه تو دلی شاد کردی دل همه آرزومندها رو شاد کنی‌.
میگم که اصلا دکتررستمی نگاه به ازمایشم ننداخت...گفت با این دی آف ای ۳۶فقططط اهدایی ....

بیخیال بابا.توصیه های بچه ها رو رعایت کن پایین میاد.همسر من ۴۷ بود شد ۱۷.خیلی از بچه ها با دارو و خنک کردن نتیجه گرفتن

خدایا شکرت.ازت میخوام همونطوری که دل ما رو با یه تو دلی شاد کردی دل همه آرزومندها رو شاد کنی‌.
بیخیال بابا.توصیه های بچه ها رو رعایت کن پایین میاد.همسر من ۴۷ بود شد ۱۷.خیلی از بچه ها با دارو و خن ...

بله. من فراموش کردم اینم بگم

خرنوب و بعدش هرشب یه ربع خنک کردن با یخ

ببخشیدا دسشویی هم میرن فقط با اب سرد برن. حتی تو زمستون😉

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
تو شیراز گفتن باید ivf کنید حتی یدونه قرصم برا تقویتش بهش نداد درصورتی که من گفته بودم کارش عسلویه ...

چه جالب بود داستانتون ...تعداد حرکت مورفو dfiشوهرتون چند بود؟

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
بیخیال بابا.توصیه های بچه ها رو رعایت کن پایین میاد.همسر من ۴۷ بود شد ۱۷.خیلی از بچه ها با دارو و خن ...

با ۱۷باردار شدین؟زمانی که ۴۷بود پیشنهاد دکترتون چی بود؟دکترتون کیه؟تاحالا میکروکردین؟

بله. من فراموش کردم اینم بگم خرنوب و بعدش هرشب یه ربع خنک کردن با یخ ببخشیدا دسشویی هم میرن فقط با ...

من خرنوب بهش دادم تعداد از ۱۴میلیون درعرض یک هفته شد دو میلیون  ترسیدم قطعش کردم ...خرنوب برای dfiخوبه؟

بعضی رفرنس ها کلا dfi رو قبول ندارن

خیلی عجیبه به خاطر dfi 36 پیشنهاد اهدایی بدن

بعضی رفرنس ها کلا dfi رو قبول ندارن خیلی عجیبه به خاطر dfi 36 پیشنهاد اهدایی بدن

اره بدون توجه به بقیه آزمایش گفت فقط اهدایی...نمیدونم چرا ....

چه جالب بود داستانتون ...تعداد حرکت مورفو dfiشوهرتون چند بود؟

مورفو چیه؟؟😁

نمیدونم چند بود مورفوش

من فقط میدونم تعدادش خیلی کم بود

کلا ۲۰ملیون بود

که برا iui اسپرم رو شستن شد دو ملیون. خیلی کم بود

من خرنوب بهش دادم تعداد از ۱۴میلیون درعرض یک هفته شد دو میلیون  ترسیدم قطعش کردم ...خرنوب برای ...

عجیبه

تا جایی که من شنیدم خرنوب حتی رو آزواسپرمی هم جواب داده

حالا شما دیگه امتحان نکن

مورفو چیه؟؟😁 نمیدونم چند بود مورفوش من فقط میدونم تعدادش خیلی کم بود کلا ۲۰ملیون بود که برا iui ...

دیدم جواب آزمایش شوهرتون خوب بود که ...تعداد هرسیسی ۱۱میل ومورفو ۵حرکت ۲۰ خخخخخخ