2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046460 بازدید | 684513 پست
ایشالله جوجه هات بیان ،دنبالت راه بیفتن مامان مامان کیف کنی برای ماهم دعا کن 🤗🤗🤩✨✨✨✨

ان شالله که همه منتظرها به اون مرحله برسن که انقدر بچه بگه مامان بگن خسته شدیم دیگه تو رو خدا یکی یه ساعت این رو نگه داره من استراحت کنم فقط 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پیشنهاد میکنم هرکسی تو تهران تو سیکل انتقاله و هنوز جنینهاشو از فریز درنیاوردن کنسل کنه 

بعیده با این آلودگی شدید هوا شانس زیادی واسه مثبت شدن وجود داشته باشه

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
ممنونم از وقتی گذاشتی و پاسخت،فدات شم تو پست های قبلیم هم نوشتم که برام مهم نبوده تو این دو سال ،الا ...

عزیزم میدونم تنها موندن سخته حتی برا یک شب باردارم هستی به نظر من اصلا کاری نکن که شوهرت حساس تر بشه اصلا مستقیم نباید بگی که نروکه بدتر میشن حالا اگه دیدی فایده نداره شما ام برو خونه مامانت تنها نباشی بلاخره اونم مامانشو دوست داره ....مادرشوهرتم شاید تنهاست جایی دوری نمیره خدا عوضش برات جبران میکنه بهر حال بعضی پدر مادرا رعایت حال بچه هاشون میکنن بعضیام اینجوری هستن دیگه شانسه😍

خدایا به داده ونداده هات شکر شکر شکر مواظب همه نی نی ها باش خداجون
پیشنهاد میکنم هرکسی تو تهران تو سیکل انتقاله و هنوز جنینهاشو از فریز درنیاوردن کنسل کنه  ...

وای دوستم تورو خدا به من استرس نده یه هفته دیگه انتقالمه

قول میدم از خونه بیرون نرم 😔 

چرا طب سنتی نمیرین؟؟ بعدش اگه کامل ناامید شدین به این چیزا فکر کنید😕

چون من تازه پنج ماهه اقدام کردم ...هنوز خیلی درگیر نشدم اولین دکتر بود ک رفتیم وگفت اهدایی

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
پی ار پی چی هست عزیزم؟  چه کاری انجام‌میدن

۲ روز قبل از انتقال از خودم خون گرفتن، پلاسماش رو جدا کردن و تزریق کردن داخل رحمم. برای جوانسازی رحم و اینکه جنین رو بهتر قبول کنه انجام میدن. البته برای انتقال اول که هیچ کار اضافه‌ایی انجام نمیشه و بعضی از دکترا هم ظاهراً پی‌ار‌پی رو قبول ندارن.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
حدود 1.9 هست ذخیرم  7 تا داشتم که دیگه ندارم

خب بازم خداروشکر خیلی هم پایین نیستی..

فقط قبل اینکه بری برای پانکچر و اینا سعی کن یکی دو ماهی خودت رو با داروگیاهی تقویت کنی..

من برا ذخیره تخمکی پایینم یه مدت باه زنان میخوردم.ژل رویال هم کوتاهی کردم ولی اونم خیلی تعریفشو میدن.

من کلا هفتا تخمک داشتم که سه تاش جنین شد

چی میگی تو😤😤😤😤
نه عزیزم منم نزدم از اونجایی که دکترم خیلی بیخیاله گفتم بپرسم شاید همه باید بزنن من از دیشب نمیدونم ...

زی زی جان شکمت و گرم نگه دار وقتی سردش میشه خودش و جمع میکنه منم تازه فهمیدم دلیل سفت شدنام و 

شکمت و گرم نگه دار و مراقب باش اگه خدایی نکرده انقباض واقعی باشه و زیاد و سونو بریم بگن مثلا خدایی نکرده زایمان امپول بتا رو تو ۲۴ ساعت میزنن و اثرش۱روز تاثیر میزاره 🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم