2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046336 بازدید | 684509 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من بعد از سال ها دلسوزی بی مورد برای شوهرم در حالی که فکر می کردم مردی به این عاشقی وجود داره به این ...

درست میگی

ارزش دل سوز‌وندن ندارن،واقعا بی رحمن.میدونی عزیزم من از خدا خواستم هم خودشو هم مادرشو بشونه سرجاشون.تصمیم گرفتم دو سه روزی محلش ندم و حتی جواب تلفناشو.هیچ وقت قهر طولانی نداشتم ولی خوب بی لیاقته🙄

عزیزم اینو بذار بعد از زایمان بخور یا برو داروخانه بگو عوض کنن 

زينب جون دادم همسرم ببره پس بده نميخوام تا هفته ١٦ مكمل بخورم به قول شما همون اسيدفوليك كافيه نهايت هفته اي يكي دوبارم د٣

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم
سلام عزیزم تبریک میگم مبارکت باشه برای ما هم دعا کن عزیزم شما لکه لانه گزینی داشتید؟

سلام عزیزم..حتتتما دعاتون میکنم..چون میفهمم چقد انتظار سخته

نه لک نداشتم تا الان

چی میگی تو😤😤😤😤
سلام دوستای گلم، حالم خیلی گرفته هست،گفتم با شما درد و دل کنم هر چند که میدونم جاش اینجا نیست!😔 ه ...

نه گلم کاملا حرف حق میزنی 

زن و شوهر اولویت اول زندگی هم باید باشن نه پدر و مادر

واقعا خدا لعنت کنه پدر و مادرهایی خود خواه و احمقی رو که این جور زندگی بچشون رو به بازی میگیرن و عرضه نداشتن بچه شون رو جوری تربیت کنن که زن یا شوهرش در آرامش باشه 

کاملا بهت حق میدم ولی با جر و بحث نمیشه درستش کرد حتما به مشاوره خوب برید که براش خط قرمز های ازدواج رو توضیح بده، و گرنه اگر خودت بحث کنی فکر میکنه میخوای اونو از مادرش دور کنی در صورتی که تو فقط حق طبیعیه خودت رو ازش درخواست کردی و اونم وظیفه داره کار درست رو انجام بده

واقعا بعضی بزرگترا به جای بزرگی کردن و محبت، عین بچه رفتار میکنن و بعد هم کلی منت حاملگی و... سر بچه میذارن و فکر میکنن تمام دنیا باید بهشون احترام بذارن، والا نمیدونن بزرگی کردن احترام میاره نه خود خواهی... 

ان شاالله که یه روز از وظایف والدین به بچه ها صحبت بسه و این قدر همه چیز یک طرفه نباشه 

فقط گلم تاکید می‌کنم خودت دیگه راجع به این مساله حرف نزن، خودبخود بچه که میاد اون قدر سختی و شب بیداری با خودش میاره که یادش میره اون قرار هفتگی رو

تا اگر میتونی کلاس بارداری و زایمان ثبت نام کن، یک سری جلسات‌ش مشترک هست با همسرتون، اونجا حرفایی زده میشه که خیلی به نفع شماست، حتی میتونی با مربی نامحسوس هماهنگ کنی در مورد محبت به خانم تو دوره بارداری و شیر دهی و تنها نذاشتنش هم بیشتر صحبت کنن و مانور بدن😉😉😉😉

زینب جون چندروز قبل پرسیدم گفتن میاد پایین حتی خودشون با dfi۳۸....بعد دوماه قرص وارد سیکل شدن و بارد ...

عزیزم حس میکنم حوصله ریسک نداشته 

بعضیا بعد از یه مدت فقط دنبال کیس های با احتمال مثبت شدن بالا فقط میرن

یا امکانات جنین شناسی شون خوب نیست ولی مستقیما نگفته