2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046459 بازدید | 684513 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم اگر ویتامین آ داره بعد از بارداری بخور از الان هم اصلا برلی مکمل به دکتر اصرار نکن  تا ...

فمبيون ١كه ديگه نيس همون اسيدفوليك ميخورم اينجوري اعصابمم راحتتره

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم
سلام دوستای گلم، حالم خیلی گرفته هست،گفتم با شما درد و دل کنم هر چند که میدونم جاش اینجا نیست!😔 ه ...

به نظرم که خیلی مردها یه درجه ای از نفهمی دارن، مثلا وقتی میرن رو اون دنده خیلی گیر نده، هیچ فکر کردی اگر خدای نکرده این بحث ها و حرف ها ضرری به بچه ات برسونه بازهم خودت میمونی و حوض ات، هیچ کس هم دلش به حالت نمیسوزه، به نظر من سالم دنیا آمدن بچه ات از همه چی مهم تره و گرنه پشیمونی بعدش که اصلا دردی ازت دوا نمیکنه، جر و بحث تعطیل کن لطفا چون اوضاع ات بدتر میشه، بگو اون یک شب کسی بیاد پیشت،الان فقط بچه 

اینو گفتم که نگی بعدا نگفتیم!

من میترسم تعداد جنین کم داشته باشم بعد انتقال که بدن واسه دو سال دیگه که دوباره بچه بخوام جنین فریز ...

عزیزم اصلا به جوانب منفی فکر نکن از اول کار

بدون ممکنه همه چی عالی پیش نره ولی از اون بالاتر امیدت به خدا، خیلیا با شرایط خیلی خراب دفعه اول نتیجه گرفتن 

ممنون مهربون کلا من آی وی اف رو زیاد نمیدونم چجوریه دکترم که کلا حرفی نمی زنه و همش باید از این و ...

نه ذخیره با پانکچر خیلی خیلی نامحسوس کم میشه 

از دوستان بودن با یک تخمدان همون دفعه اول باردار شدن خیالت راحت

تا 10 تا بچه هم جواب میده تخمدانت😉😉😉

دیگه کلا تا تخمک کشی نهایت دو روز دارم بعدشم که اتقاله، خیلی بتونم نهایت دو یا سه کیلو، من ۹۶ کیلو و ...

خیلی خوبه بعد از پانکچر اگر انتقالت عقب افتاد بری دنبال کاهش وزن البته حتما زیر نظر کارشناس تغذیه که بدنت دچار کمبود نشه 

خیلی سخته مخصوصا که شوهرم هی داره سرکوفت میزنه پولمونو ریختیم دور دفعه بعدی در کار نیست زنگ زدم دکت ...

عزیزم غصه نخور خدا خیلی بزرگه. همسرت هم یه مدت بگذره دلش هوای بچه می کنه خودش پیشنهاد میده. ان شالله تا قبل از اون طبیعی باردار شدی 

سلام ...دوستان من شوهرم dfi36هست بردم به دکتر رستمی نشون دادم گفت فقط جنین اهدایی...گفت dfiقابل درما ...

سلام عزیزم من با dfi همسرم که 38.5 بود باردار شدم

حتما امکاناتشون خوب نیست این جوری میگه 

اتفاقا dfi با رعایت کردن زود کم میشه 

پس یه دکتر سنتی خوب برو شاید کمکت کنه یه سوال دیگه الان خوندم که فولیکول بزرگ ممکنه پوچ باشه یعنی ...

عزیزم شما تازه وارد این فیلد شدی، اصلا سراغ اطلاعات سایت های فارسی نرو گلم چون الکی فقط استرس میگیری