2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046255 بازدید | 684508 پست
چی بگم والا نزدیک ۱۷ خرج کردیم که یه مقدارش پول خودم بود از ارث بابام یه مقدارشم کسی کمکم کرد واسه ا ...

عزیزم خیلی ناراحت شدم واقعا تو این مملکت داغون ماها چی میکشیم با این خرجا 

خدا صبر بده واقعا😩😩

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستان  من تازه وارد شدم به این گروه امروز آخرین آمپول رو هم تزریق کردم گفت پنجشنبه صبح ...

سلام عزیزم بپرس فقط صبور باش بچه ها به ترتیب میخونن از جاییکه مثلا تو روز نیودن و پیامها زیاده و برسن و بلد باشن جواب میدن عزیزم🌷🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
٦ تا كه خوبه بنظرم يه انتقال فرش بده 

من میترسم تعداد جنین کم داشته باشم بعد انتقال که بدن واسه دو سال دیگه که دوباره بچه بخوام جنین فریز نداشته باشم و بگن باید اهدایی بگیری.

حالا کلا ترسم اینه که اگه انتقال مثبت نشه چی؟ 

ببین منم اون موقع دکترم همینو گفت ولی شیطنت کردم صبح ها شیاف 400 میذاشتم  شب ها هم دو تا آمپول ...

زينب جان برام يه مكمل نوشتن كه توش ويتامين A و آهن داره به نظرت مناسب اين دوران هست؟!

شما مكملات رو از كي شروع كردي؟!

بهم د٣ هفته اي دوتا دادن

چيكار كنم ميترسم بخورم

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم
سلام عزیزم بپرس فقط صبور باش بچه ها به ترتیب میخونن از جاییکه مثلا تو روز نیودن و پیامها زیاده و برس ...

ممنون مهربون

کلا من آی وی اف رو زیاد نمیدونم چجوریه

دکترم که کلا حرفی نمی زنه و همش باید از این و اون بپرسم که چی کارا باید انجام داد.

الان ۳۴ سالمه ،کلا یه تخمدان دارم، الانم گفت ۶ تا فولیکول داری ،حالا اینا اگه همشون جنین بشن که عمرا.

حالا اگه مثبت بشه دفعه اولی که نمیدونم واقعا.

میترسم ذخیره تخمدانم کلا کمتر بشه و شانس دوباره برای آی وی افبعدی رو  نداشته باشم

سلام میدونین چی شده امروز یک خانمو برای اهدای تخمک بهم معرفی کردن ب عنوان مطلقه وقتی بردمش سونو گفتن حاملست 

خدایا منم مثل حضرت زکریا دلم بچه میخواد میشه بهم بدی تا گرمای وجودشو احساس کنم 
سلام میدونین چی شده امروز یک خانمو برای اهدای تخمک بهم معرفی کردن ب عنوان مطلقه وقتی بردمش سونو گفتن ...

سلام عزیزم، یعنی خودش نمیدونسته بارداره؟

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
ممنون مهربون کلا من آی وی اف رو زیاد نمیدونم چجوریه دکترم که کلا حرفی نمی زنه و همش باید از این و ...

عزیزم فعلا فکر الان باش تا بچه ی بعدی خدا بزرگه، اصلا یهو دیدی دوقلو شد

من به یه دونه ام راضی ام اگه بگیره البته خودم عاشق دو قلو هستم ولی خب تا الان یه دونشم نگرفته برام

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...