2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046460 بازدید | 684513 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والله شماهارو میبینم جوونیتون تو این راه گذشته بخودم میگم اقلا راحت و اسوده جوونیمو کردم  همین ...

تارا جون منم کاملا بات موافقم.من تازه 32 سالگی ازدواج کردم و دیر به فکر بچه دار شدن افتادم ولی به قول شما جوونیمو خوش گذروندم.امیدوارم که خدا جواب دل هممون رو بده.

تو گروه سقط مکرر، حالا زینب جون بهم دکتر رزاقی رو معرفی کردن 🙂یه پزشک خوب بهم معرفی میکنی؟دیگه خوصل ...

نه حتما ایمونولوژیست باید ببینه، 

والا رزاقی هم سرش شلوغه 

کلا تمام دکترهای لاین ناباروری سرشون شلوغه 

تازه فکر کنم شما جنین فریز هم داری 

فقط بگو یه جور انتقال بدن دو قلو نشه دیگه، هیچ بعید نیست به خاطر از بین رفتن اون یکی که ضعیف بوده، قل سالم رو از دست داده باشی

البته این فقط یه احتمال هست، خیلیا هم بودن قل دوم از بین رفته ولی تا آخرش بارداری خوبی داشتن 

در مورد دکتر هم چون خودم مطب خصوصی نرفتم و دکتر خودم تو مرکز کار میکنه فقط، کس دیگه ایی رو شخصا نمی شناسم ولی دوستان حتما میان بهت کمک می کنن

تو گروه سقط مکرر، حالا زینب جون بهم دکتر رزاقی رو معرفی کردن 🙂یه پزشک خوب بهم معرفی میکنی؟دیگه خوصل ...

موناجون چقدر خوشحالم که دوباره به فکر درمان افتادی خیلی خوشحالم. دکترهای ناباروری اکثرا" سرشون شلوغه و چند تا مریض هم با هم میبینن. کار سختیه واقعا" معرفی کردن ولی من با همه جدیت و عجله عاشق دکتر آل یاسینم و واقعا" به نظرم خیلی باسواده. 

منو مينا موحد قبول كرد بهش گفتم سختمه هر سري بخوام برم رويان  خودش از قديمياي رويان اما شايد ...

الان خیلی زوده گلم برای نوشتن آز 

هفته 8 باید آزمایش های جدید بدی

الان جوابشون اعتبار نداره

خیالت راحت واسه منم دکترم گفت زوده اون موقع که واسه سونو قلب رفته بودم

راستی اگر از دکترت راضی نیستی و میگی وقت نمیذاره عوض کن حتما، اگر تا هفته 12 نمیخوایی جایی بری

هیچی راستش ...آخه من فکر میکردم میخوان سیکل لانگ انتقال بدن ..وقتی رفتم سونو گفتن همین ماه نچرال انت ...

عزیزم، امیدوارم اینبار مثبت بشی منم دلگرم بشم برای سریه بعدم❤❤❤

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
واي جدي چه داروخونه خري بوده😂 ميگفتي ما انقدر هزينه كردي كه ديگه يه مكمل پيشش هيچه منم به نظرم اصل ...

عزیزم اگر ویتامین آ داره بعد از بارداری بخور

از الان هم اصلا برلی مکمل به دکتر اصرار نکن 

تا هفته 12 فقط و فقط فولیک اسید کافیه

نهایتا دوست داشتی فمیبیون 1 بگیر 

خیلی سخته مخصوصا که شوهرم هی داره سرکوفت میزنه پولمونو ریختیم دور دفعه بعدی در کار نیست زنگ زدم دکت ...

عزیزم ان شاالله که طبیعی باردار بشی 

ولی یه کم که همسرتون بهتر شد حتما بهش آگاهی بده و بهشون بگو یه سرچ کنن ببینن ivf اصلا قرار نیست دفعه اول حتما + بشه 

نهایتا 46 درصد احتمال بارداری هست تو بهترین حالت

54 درصد متاسفانه عدم بارداری 😔😔😔😔