2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046466 بازدید | 684513 پست
آهان پس اول زنگ بزن دکتر بعد آمپول بزن  اگر اوکی داد دو تا رو با هم توی یک سرنگ بکش

بنظرم آمپول بهتره تا شیاف! تا چن روز دیگ ک کبودی جای آمپولا خوب شه دوباره آمپول زدن رو شروع میکنم

خــــدا امیــد من است...
خداییش چه قدر اینا مسلمونن و کارشون درسته تو یه سری مسائل جدا لذت بردم ولی خوب به قول شما آدم نمیدو ...

آره دیگه دقیقا

63 درصد هم خیلی درصد بالایی نیست واقعا

انقدر هزینه ها گرون و سرسام آوره و بیمه هیچیش رو نمیده نمی دونیم چیکار کنیم

برای اون پانکچر قبلی همچنان کلی به بانک بدهکاریم... شاید اینبار بیام ایران انجام بدم... نمی دونم واقعا انگار یه چیزی خورده توی سرم گیج گیجم

خدایا شکرت 🙏🏻❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانوما چرا کسی منو راهنمایی نمیکنه😖😖😭😫 مراحل میکرو رو میشه بهم بگین  ترتیب سونو هاش از رو ...

خانمی مراحل میکرو، آنا جون 10 صفحه اول تاپیک زحمت کشیدن گذاشتن 

ببخشید خیلی طولانی هست اصلا نمیشه نوشت اون همه رو مجدد

زینب جان تنها تفاوت این سیکل من با سیکل قبلی این بود که اینبار پردنیزولون نداشتم البته دفعه قبل شب ...

نه گلم ربطی نداشتن 

نهایت شاید بشه به پردنیزولون بند کرد

ولی اصلش محتوای ژنتیکی جنین هست به احتمال خیلی بالاتر از بقیه 

🤣🤣🤣 عزیزم بارها به این مسیله فکر کردم ولی به خدا دلم نیومده بنرسونمش ولی اگه مجبور بشم حتما ...

حالا به دور از شوخی اینا خواهرانه بهت می گم اگر میبینی اون یک شب رفتنش خونه ی مادرش خیلی اهمیتی نداره و میتونی یک شب تنها بمونی اذیتش نکن.بالاخره اونم مادرشه ماها هم به مادرامون احساس داریم درسته که اونا زندگی ما رو برای رفاه حال خودشون بهم نمی زنند ولی متاسفانه بعضی از پدر و مادرها این درکو ندارند.هیچوقت با شوهرت به خاطر مادرش دعوا راه ننداز سعی کن به طور غیر مستقیم بهش بفهمونی که رفتارش اشتباهه.این از بی سیاستی ما خانوماست که مستقیم به طرف می گیم که مادرت یا خواهرت فلان و...

و در نهایت اگر دیدی شوهرت شعور و درک اینو نداره که فداکاری تو رو متوجه بشه و تازه طلبکار هم هست، کاری که بهت گفتمو انجام بده.نصف شب زنگ بزن فقط حواست باشه قبل دعواتون نباشه یه موقع که همه چیز خیلی ارومه این کارو بکن  

حالا به دور از شوخی اینا خواهرانه بهت می گم اگر میبینی اون یک شب رفتنش خونه ی مادرش خیلی اهمیتی ندار ...

ممنونم از وقتی گذاشتی و پاسخت،فدات شم تو پست های قبلیم هم نوشتم که برام مهم نبوده تو این دو سال ،الان چون باردارم برام مهمه که پیشم باشه اونم بهش گفتم از بعد از چهار ماهگی‌که اینطوری‌ اعصابمو‌خورد کرد،ایشاله خدا از مادرش نگذره😔

آره دیگه دقیقا 63 درصد هم خیلی درصد بالایی نیست واقعا انقدر هزینه ها گرون و سرسام آوره و بیمه هیچی ...

چی بگم عزیزم 

ایران البته پزشکی خیلی قوی داره ولی حتی بهترین دکترش هم نمیرسه مثل اونجا پاسخگو باشه، اگر به اون سیستم عادت کردی، برات سخت میشه اینجا بیایی

من خودم رویان میرم و با اینکه از دکترم خیلی راضی ام ولی اغلب دیگه در حد امریکا سوالاتم رو جواب نمیرسه بده، آخرش یه جاهای تو نت سرچ میکردم یا ته دلم قرص نمیشد میرفتم سراغ مقالات 

ولی در نهایت چون کیس پیچیده ایی بودم و تونست منیج کنه الان بهش اعتماد کامل دارم و هنوز پیش کسی دیگه نتونستم برم

امیدوارم شما هم بتونی خوب فکراتو بکنی و بهترین تصمیم رو بگیری

نه بابا جدی😁😁😁 پس فرشته هم نیستن ولی عالیه اگر همیشه این جوری پاسخگو باشن عزیزم dfi به شدت به تغ ...

عزیزم الان آزمایشش روندارم، رفتم خونه حتما میذارم

الیگواسپرم هست. تعداد و تحرک کم هست ولی نه خیلی. دکتر فکر میکرد برای iui خوبه. دو بار هم iui کردیم ولی مشکل اینجاس که موقع شستشو خیلیشون از بین میرن و چیزی نمیمونه. یعنی ظاهرا تعداد و تحرک بد نیست اما در عمل خوب نیستند

ویتامین و مکمل که نگم برات، چیزی نیوده که نخورده باشه .غذا رو خیلی رعایت میکنیم ولی خنکی رو نه . الان هم رژیم داره که وزن کم کنه شاید بهتر بشه اینطوری

دیگه ببینیم چی میشه... به امید خدا 

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
چی بگم عزیزم  ایران البته پزشکی خیلی قوی داره ولی حتی بهترین دکترش هم نمیرسه مثل اونجا پاسخگو ...

خدا رو هزار بار شکر که نتیجه داد زحمتهات

انشالله که به سلامت بدنیا میاد و بغلش میکنی

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
نه گلم کی اینو گفته!!!!  گلم اولا که دفعه اول انتقال بودی  دوما فقط و فقط متخصص صلاحیت د ...

تو گروه سقط مکرر، حالا زینب جون بهم دکتر رزاقی رو معرفی کردن 🙂یه پزشک خوب بهم معرفی میکنی؟دیگه خوصله این سرشلوغارو ندارم ،دوهفته تموم خونریزی و دفع لخته داشتم نصر حتی یه جمله امیدوار کننده بهم نگفت هربار رفتم سونو گرفت و اخماش رفت تو هم به قول شوهرم میگه انقدر برد و اورد تا بیفته 😞😞ترجیح میدم پزشکی باشه که بتونم دردمو بگم 

الهی عزیزم خدا صبرت بده  گلم دفعه چندم بودی؟ هر وقت حوصله داشتی بیا ببینیم چیا باید بررسی بشن

دفعه اول ولی اندازه ده تا انتقال درد و سختی کشیدم 😭جنینام کمن نه پول دارم دیگه نه تخمک به خاطر آندومتریوز

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕

سلام.بچه ها من چند شب شبها با فاصله دو ساعت باید از خواب بیدار شم برم دستشویی.ولی در طول روز گاهی ۴ ساعتم نمیرم.چند شب خیلی هم بد میخوابم و همش کابوسهای خیلی بد میبینم.و با حال بدی بیدار میشم.گاهی هم واژنم چند دقیقه یه بار یه درد کم تیر کشنده داره که بعد از یه مدت قطع میشه و دوباره چند روز بعد تکرار میشه.کدوماش رو شمادارید ؟ طبیعی هستن؟

خدایا شکرت.ازت میخوام همونطوری که دل ما رو با یه تو دلی شاد کردی دل همه آرزومندها رو شاد کنی‌.
من نه هنوز نزدم ولی احتمالا برم دکتر هفته دیگه بده بهم بزنم البته انقباض اینا خداروشکر ندارم شاید ن ...

نه عزیزم منم نزدم از اونجایی که دکترم خیلی بیخیاله گفتم بپرسم شاید همه باید بزنن

من از دیشب نمیدونم چرا زیر دلم سفت میشه و ی کمی درد میگیره نمیدونم انقباضه یا نه  

خدا جونم شکرت...